Woow! Cate comentarii! Sunt abolut sigura ca cei ce s-au declarat atei aici: -nu au citit nici-o data Biblia cap-coada
-o fac pentru ca este noul trend, nu-i asa? sa recunoastem
-nu stiu ca Dumnezeu sau altceva, oamenii din totdeauna au simtit nevoie de a apartine de cineva, ceva
etc.
Lista poate fi exagerat de lunga dar atat timp cat cei care nu nu prea practica cititul, si-au format in subconstient sau chiar constienti de asta, ca daca aprobi religia esti needucat, prost etc. Sa nu uitam ca prima carte tiparita a fost Biblia. Si cum am spus mai devreme lista poate continua. Dar ce consider eu interesant nu e ca acesti micuti atei, nu au un raspus concret ce i-ar face sa creada ci ca ei nici macar nu stiu intrebarile care le-ar putea aduce un raspuns cat sa-i faca multumiti. o zi faina!
A începe cu o credinţă înseamnă a nu începe deloc.Un om nu are voie sa se increada orbeste in ceva ce nu cunoaste.Ii o baza fundamentala pe care oamenii vad ca nu prea o stiu.Tu ai crezut deja – cum poţi explora si investiga? Un om nu poate zice eu cred inumnezeu, Extraterestii etc.Un om trebuie sa zica in felul urmator(nu stiu, dar sunt interesat sa cunosc si sa investighez). Deci automat cred in mine si atat.
Exista o mica problema de semantica privind intrebarea, admitem ca am inteles intrebarea, mai precis te-ai referit la Existenta uneia dintre cele doua si nu in care anume credem, fiindca partea de "In ce CREZI" te duce cu gandul la credinta. Uite eu am gasit o solutie pertinenta, zic eu ceea mai buna: Eu cred in Dumnezeu si El nu este de pe Pamant ( Extraterestru ). A nu se intelege neaparat ca Dumnezeu ar fi un extraterestru asa cum cunoastem noi ca ar trebui sa fie un extraterestru: omuleti verzi, gri sau diversi monstrii cu fata reptile in masinile lor zburatoarea, carele de foc ale lui Erick von Danicken
Amice, eu cred doar in ce pot vedea, mirosi si atinge. Suna ciudat dar asta e politica mea de viata.
Cred in mine si in deciziile pe care le iau zilnic. Suntem diferiti ca oameni, fiecare separat are credinta proprie.
Imi cer scuze daca raspunsul meu va parea narcisit pentru unii.
In Biblie scrie cumva de extraterestrii?
Da cine crezi ca iti face sa-ti bata inima si sa-ti functioneze creierul? ca doar tu nu faci asta. cine? extraterestrii?
DeProfundis99 întreabă: