| EmaS a întrebat:

Intr-o lume bulversata, alergam dintr-o parte in alta, ne ingrijim de cele necesare pentru familia noastra, dar, ne mai facem noi timp ca sa inaltam o rugaciune catre Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

'' Rugați-vă neîncetat. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. '' 1 Tes 5:17, 18.

166 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Atunci de ce crestini merg la doctor nu fi ipocrita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu peri pisica tareeeeeeeeeeeeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema are 2 conturi sia da fundita singura e bonava no jignesc da asa e

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Daca mai faci asemenea afirmatii, iti fac reclamatii.Care ar fi cel de-al doilea cont, asa pentru cultura mea generala?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vaca proasta! Daca tot imi copiezi raspunsurile (nefiind in stare sa scrii ceva corect in limba romana), macar nu le mai arunca asa, ca nuca-n perete!(raspuns la postarea raportata a noului user ardnaxur1962)

anonim_4396

Sti tu mai bine fami reclamatei ca folosesti 2 conturi in acelasi timp

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Crezi ca daca tu ai mai multe conturi, toti sunt la fel ca tine? Te avertizez ca, data viitoare cand mai gresesti iti fac reclamatie.

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Unde e dragostea pentru semenii tai Ema cand tu ne provoci mai mereu? Iti cauti singura prigonirile si jignirile de care vorbesti.Iti reamintesc:respecta ca sa fii respectata!
Ma rog zilnic!

anonim_4396

Ema iar minti ce reclamatie imi faci

| EmaS explică (pentru justitiarul):

Sincer,ma gandeam la binele sufletului vostru! Ce vezi tu rau in faptul ca va provoc la rugaciune? Trebuie sa meditam la nemurirea sufletului.

| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

Sa stii ca dragoste cu sila nu se poate, si ca poate unii nu vor sa-i iubesti. Ateii n-au nevoie de serviciile tale religioase (rugaciuni si restul arsenalului), cat despre dragostea ta fata de altii lasa-ma sa am rezerve. Cel mult poti avea respect pentru cei din societate, dragoste e mult spus, las-o mai usor cu flower power ca pana la urma lumea e o jungla dezvoltata.

''Sincer, ma gandeam la binele sufletului vostru!''
Deja ai inteles gresit religia, singurul ''suflet'' la care trebuie sa te gandesti este al tau, religia si confesiunile trebuie sa fie personale.

''Ce vezi tu rau in faptul ca va provoc la rugaciune?''
Ca nu-ti vezi de treaba ta, ai impresia ca cineva se roaga cuiva ca-i spui tu?! Cei care se roaga o fac pentru ca simtnevoia aceasta (nu intru in amanunte).
''Trebuie sa meditam la nemurirea sufletului. ''
Cum adica ''trebuie''?! Poate eu n-am chef sa ma gandesc la ceva care eu cred ca nu exista: ''sufletul''

''Asta ai inteles tu ca eu ma laud ca sunt credincioasa?''
Mai tii minte frazele alea gen: dumnezeu e domnul meu si are un loc pregatit pentru mine (fraza aproximativa)
Sau cand ne spuneai cum mergi tu la biserica si-i chemai si pe altii.
Sau cand imi dai trimiteri catre filmulete unde dumnezeu este laudat, pf...
Astea toate intra la fapte de lauda, la dorinta de a sti altii ce faci tu, ''uite cum a vindecat dumnezeu...'' astea toate fac parte din propaganda crestina, e o lauda la adresa lui dumnezeu (indirecta).

| EmaS explică (pentru chelstone):

Merita Dumnezeu toata lauda,toata cinstea si inchinarea.A Lui este lauda, iar a mea supunerea si ascultarea.El ma invata ca sa spun si la altii despre dragostea Lui.,, Căutaţi să mântuiţi pe unii, smulgându-i din foc; de alţii iarăşi fie-vă milă cu frică, urând până şi cămaşa mânjită de carne,,.

Ma dezgusti total...

''Merita Dumnezeu toata lauda, toata cinstea si inchinarea.A Lui este lauda, iar a mea supunerea si ascultarea.''
Esti cumva lustruitoare de podele la imparatia maharajahului ceresc?!

Mie imi inspiri mila!

Decat sa ard o vesnicie in iad, da as prefera sa sterg podele in rai.Desi acolo nu o sa facem acest lucru.

Iti inspir mila?! laughing laughing
''''Merita Dumnezeu toata lauda, toata cinstea si inchinarea.A Lui este lauda, iar a mea supunerea si ascultarea.''
Doar pentru astfel de comportamente poti nutri sentimente de mila.

Mila pentru stare ta spirituala in care te afli.Numai Dumnezeu te mai poate schimba.Dar, El nu obliga pe nimeni.Vom trai si vom vedea.

Deci si tu crezi ca iadul e un loc cu foc, cazane si smoala?! laughing

| chelstone a răspuns (pentru chelstone):

Cum sa arzi pe lumea cealalta, cand doar corpul tau material simte arsura focului?! Si cum sa existe foc intr-o lume a spiritelor?! Cum sa arzi ceva care nu este material?!

Filmul ala reprezinta o prostie si nici macar nu e conform cu dogmele crestine, dar totusi sa zicem ca sufletul ajunge in centru pamantului, cum arde acesta, el neavand parte materiala?!

Plus de asta nu stiu ce aparatura de captat sunete exista astfel incat sa capteze de la o distanta imensa suntete dintr-un loc fix aflat la zeci de mii de km si care sa nu interfereze cu alte sunete sau nu stiu ce aparatura exista care sa reziste la 1100 de grade?!

Cand ai un necaz foarte mare, simti ca te doare sufletul, ca iti arde? Eu una am simtit cand sotul meu era intre viata si moarte.Simteam in interiorul meu ca arde precum o lumanare si se topeste.Este o durere sfasietoare.Nu as dori nimanui sa o simta.

Oamenii de stiinta au descoperit asta, nu crestinii.Tocmai ca tu sa crezi.

Se vede ca esti foarte usor manipulabila de catre cei care impartasesc aceleasi doctrine cu ale tale, practic nu ti-ai pus vreun semn de intrebare cu privire la veridicitatea acelor sunete si le-ai luat de bune fara a trece aceste informatii prin filtrul ratiunii (probabil te-a impiedicat frica de dumnezeu), cred ca te-ai lamurit, si ai inteles ca acele sunete nu pot fi captate din centrul pamantului, pentru ca daca o sa continui sa bravezi pe acest subiect o sa discutam pe dovezi (ma tem ca acei ''cercetatori'' nici macar nu pot preciza autenticitatea acelor sunete).

''Oamenii de stiinta au descoperit asta, nu crestinii.''
laughing ''oamenii de stiinta'' au prezentat o inregistrare audio, n-au descoperit nimic in acest caz, si chiar daca ar fi reusit sa inregistreze acele sunete din centrul pamntului (lucru imposibil) cum au ajuns ei la concluzia ca acolo este iadul, care sunt dovezile?! Niste schiorlete, produse de niste oameni, sufletul poate vorbi cumva, poate scoate sunete sau acest lucru revine corpului uman?!
Si ca veni vorba de oamenii de stiinta poate citesti putin din cartile de geografie poate intelegi mai bine cum sta treaba cu invelisurile scoartei terestre.

Tu nu crezi nimic.Esti ca Toma necredinciosul.Pe crestini nu-i crezi, pe oamenii de stiinta nu-i crezi.Cine sa te mai inteleaga?

Pai eu cred ceea ce se demonstreaza nu toate ineptiile debitate de unii care se cred oameni de stiinta, stiinta demonstreaza, aia nu este o dovada, dar poate imi raspunzi la intrebarile astea:
Cum sa arzi pe lumea cealalta, cand doar corpul tau material simte arsura focului?! Si cum sa existe foc intr-o lume a spiritelor?! Cum sa arzi ceva care nu este material?!