| EmaS a întrebat:

Intr-o lume bulversata, alergam dintr-o parte in alta, ne ingrijim de cele necesare pentru familia noastra, dar, ne mai facem noi timp ca sa inaltam o rugaciune catre Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

'' Rugați-vă neîncetat. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. '' 1 Tes 5:17, 18.

166 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru chelstone):

Si eu te-am intrebat, ai simtit vreodata ca te arde sufletul?

| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

Nu, n-am simtit, acum poate imi raspunzi la intrebare, si vezi ca este vorba despre un foc care ar arde acel suflet...

O sa simti, daca nu te intorci la Dumnezeu.

Poate imi dai si mie o trimitere catre un raport mai amanuntit al acestui studiu nu doar un film propagandistic.
Poate acolo ne spun acesti cercetatori cum au captat acele sunete cu o asemenea acuratete de la o distanta de peste 6000 de kilometri, poate aflam si noi ce tehnici au folosit, poate au fost ajutati de extraterestri si nu stiu eu.

''O sa simti, daca nu te intorci la Dumnezeu.''
laughing lasa prostiile si raspunde la intrebari. Pe langa asta acel filmulet minte si cu privire la temeratura din centrul pamantului care nu este de 1100 grade celsius ci variaza intre 4000 si 5000 de grade celsius

Http://nuvreaucipul.wordpress.com/......lui-video/

''Un grup de cercetători ruşi au săpat 14 km în Pământ şi au auzi ţipetele Iadului.''
:)) 14 km?! Si au inregistrat sunete de la peste 6000 de km adancime?! :))

Ai aici marturia unui mare om care a facut parte din echipa celor ce au facut CIP-ul.http://www.youtube.com/......ttp?/watch
http://www.youtube.com/watch?v=EnD74X2ej0Q&feature=related

| Damasc a răspuns:

Cum spuneam, singurul raspuns din toate, care ti-a fost pe plac. a fost cel in care a aparut si un citat din biblie.mai ai si alt scop in viata asta in afara de Dumnezeu?

| EmaS explică (pentru Damasc):

Dupa ce m-am intors la Dumnezeu, s-a schimbat ordinea prioritatilor, dar asta nu inseamna ca nu traiesc cu scop.Sunt o mama care se doreste sa fie buna,o sotie asa cum spune Biblia care sa fie ajutorul potrivit, si pe viitor, daca ajuta Dumnezeu o bunica care sa creasca nepotei.Nu mai doresc sa adun comori aici pe pamant unde le mananca moliile si rugina, ci in cer.

| Rapunzell a răspuns (pentru EmaS):

E mai mult de-atat. E taina mea. O stiu doar eu si Dumnezeu. Lupta-te cu asta!

| Damasc a răspuns (pentru EmaS):

Ai copii mici? In fine, ce ai face daca acestia nu ar fi indeajuns de credinciosi sau mai rau, niste mici atei? Doar ca fapt divers, nu iti doresc asta desigur.Ai incerca sa "ii aduci pe drumul asa zis bun " sau le-ai respecta convingerile?

Din fericire am copii mari.Doi dintre ei sunt foarte credinciosi, dar unul este mai rebel.Bineinteles ca ma doare, dar ii respect convingerile.Ma rog pentru el si il indemn sa vina la Biserica,sa se insoare, sa isi intemeieze o familie, sa imi aduca nepotei.

| Damasc a răspuns (pentru EmaS):

Am inteles multumesc pentru raspuns.

Cu multa placere.El este unul dintre copiii mei.http://www.youtube.com/watch?v=JBW-c4hdg-0

Te rog nu mai divaga de la subiect si raspunde la intrebari, ai divagat de 2-3 ori de la subiect astazi si intotdeauna eviti raspunsurile (pentru ca nu le ai, pentru ca nu ma poti contrazice)
Cum sa arzi pe lumea cealalta, cand doar corpul tau material simte arsura focului?! Si cum sa existe foc intr-o lume a spiritelor?! Cum sa arzi ceva care nu este material?!

Te rog sa nu-mi mai dai trimiteri catre predici tinute in bisericile penticostalilor sau a oricarei alte organizatii religioase incercand astfel sa ma convingi pe mine si totodata divagand de la temele ce sunt in prim plan.

Daca tu nu reusesti sa raspunzi la intrebarile acestea:
Cum sa arzi pe lumea cealalta, cand doar corpul tau material simte arsura focului?! Si cum sa existe foc intr-o lume a spiritelor?! Cum sa arzi ceva care nu este material?!
Inseamna ca esti un propavaduitor mincinos, de cea mai joasa speta, o diversionista, ai afirmat ca daca cineva ajunge iad acela va arde, raspunde la intrebari fara a mai face trimiteri inutile doar pentru a divaga de la subiect. Oricum stii ca nu faci fata discutiilor cu mine, cum n-ai facut fata niciodata pana acum, de aceea divaghezi, de aceea omiti raspunsurile directe, pentru ca esti un propavaduitor mincinos, iar daca nu raspunzi la ce te-am intrebat pierzi si ultimul gram de demnitate umana care ar putea exista intr-un om. TE ROG MULT DE TOT SA RASPUNZI LA INTREBARI!

| Sentinel a răspuns (pentru chelstone):

Ai pus punctul pe i. Bravo

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Ai un baiat frumos dar tu ai lacune mari la capitolul geografie:
Deci:
Structura Pământului pe straturi:

1. In centrul Pământului se află "miezul" sau "nucleul Pământului" (cu grosimea de aprox. 3.400 km), de consistență fluidă, alcătuit din elemente grele (metale grele mai ales fier), unde au loc reacții atomice de fuziune în condițiile unor temperaturi și presiuni ridicate.
2. Stratul următor este "mantaua Pământului" cu grosimea de 2.900 km. Mantaua este alcătuită din roci plastice, predominând silicații și oxizii.
3. Stratul de la suprafață numit "scoarța" sau "crusta Pământului" este o crustă solidă, este stratul cel mai subțire (40 km grosime) unde domină oxizii și silicații, fiind însă îmbogățit cu unele elemente care nu se pot întâlni în mantaua Pământului.
Nucleul Pământului
1. Stratul nucleului intern situat cel mai central în interiorul Pământului întinzându-se în adâncime între 5100 și 6371 km. Nucleul Pământului este constituit dintr-un amestec solid de fier și nichel. Presiunea din acest strat atinge milioane de bari și temperaturi între 4000 și 5000 °C, temperaturi asemănătoare din petele solare. Unele ipoteze presupun că asemănător Soarelui și în centrul Pământului ar exista hidrogen comprimat sub formă solidă (având o structură metalică) care ar putea proveni ca materie primă din Soare.
2. Stratul nucleului extern fiind situat între adâncimile de 2900 și 5100 km, se află într-o starea de agregare fluidă constituit dintr-o topitură de fier și nichel care probabil conține urme de sulf și oxigen, aici fiind temperaturi de cca. 2900 °C. Această topitură metalică fiind un bun conductor electric, sub acțiunea de rotație a Pământului ar fi răspunzătoare de magnetismul terestru.
Dupa putina initiere in geografie trebuie sa iti spun ca nu s-a inventat aparatura care sa inregistreze sunete din apropierea nucleului pamantului.Deci iadul e in alta parte nu acolo.
Materialul dat de tine e doar pentru spalarea creierului celor care sunt mai ignoranti! E un fel de Harap-Alb pentru copii.Mai crezi in povesti?

Tu ai suflet? Nu te cred, daca nu imi demonstrezi stiintific ca il ai.
Noi vom avea trupuri ceresti, nesupuse putrezirii.Nesupuse materiei,timpului, spatiului.Tu crezi in stiinta, te las sa imi demonstrezi stiintific ca tu ai un suflet.Eu cred in Cuvantul lui Dumnezeu iti pot demonstra.De exemplu in apocalipsa 20:4 scrie:,, Şi am văzut nişte scaune de domnie; şi celor ce au şezut pe ele li s-a dat judecata. Şi am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu, şi ale celor ce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mână. Ei au înviat şi au împărăţit cu Hristos o mie de ani.,,
In psalmul 42:2,, Sufletul meu însetează după Dumnezeu, după Dumnezeul cel Viu; când mă voi duce şi mă voi arăta înaintea lui Dumnezeu?,, Vedem ca sufletul inseteaza.
El se poate intrista, sufera.Vedem in psalmul 42:5,, Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu? Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda; El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu.,,

laughing ti-a sarit mustarul de crestin?! Ti-am spus ca nu faci fata unei discutii cu mine.
''Tu ai suflet? Nu te cred, daca nu imi demonstrezi stiintific ca il ai.''
Dar cine a spus ca am suflet?! Ti-am spus ca nu exista suflet.

Tu singura poti sa gandesti?! Fara citate din cea mai stupida carte din lume?!
Dar totusi poate n-ai uitat si-mi raspunzi la intrebari:
TE ROG FOARTE MULT SA-MI RASPUNZI! SPER SA NU AJUNG SA TE IMPLOR...

Divaghezi in continuare de la subiect, astept niste raspunsuri de jumatate de zi si cred ca este nepoliticos chair ofensator sa nu le primesc, ba mai mult cu fiecare mesaj sa divaghezi de la subiect.

| justitiarul a răspuns (pentru chelstone):

E depasita de situatie! O sa vorbesti singur sau din cand in cand o sa mai primesti un citat din Biblie!

| chelstone a răspuns (pentru justitiarul):

S-a enervat ema si ne-a dat stupid la toti laughing

Da! Asa procedeaza un "bun crestin", nu stiai?

| chelstone a răspuns (pentru justitiarul):

Cand raman fara cuvinte mai ies si ei din tipar...

| chelstone a răspuns (pentru chelstone):

* am primit stupid ca am adresat niste intrebari...
* am primit stupid ca n-am simtit durere in ''suflet'' (inteligent, nu?!)
* am primit stupid pentru ca am cerut detalii despre un anumit subiect total ambigu in care se spunea ca temperatura in centrul pamantului este de 1100 grade C in loc de 4000 grade C (logic, nu?!)
* am primit stupid pentru ca am sustinut ca nu se pot inregistra sunete din centrul pamantului PS: de la distanta de 6000 de km adancime (probabil e o banalitate, in curand se vor face si emisiuni TV din centrul pamantului)
* am primit stupid pentru ca am cerut niste raspunsuri
* probabil o sa primesc stupid si pentru ca am facut niste constatari, multumesc anticipat
Pacat ca unii in lipsa de argumente devin frustrati si se manifesta ca atare.

Ce te plangi atat amice? Eu primesc stupid doar pentru ca exist pe acest site!
Si o fac in duet(mama+fiica)! Daca nu stiai exista si versiunea mai tanara a Emei, Andra20.

| EmaS explică (pentru justitiarul):

Si ce, am dat cu parul? Este meritat din plin.

| EmaS explică (pentru justitiarul):

Deci crestinii nu au dreptate,oamenii de stiinta mint, singurul care detine adevarul absolut este stimatul nostru coleg de TPU Justitiarul! Unde ati studiat, la Oxford?