| EmaS a întrebat:

Intr-o lume bulversata, alergam dintr-o parte in alta, ne ingrijim de cele necesare pentru familia noastra, dar, ne mai facem noi timp ca sa inaltam o rugaciune catre Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

'' Rugați-vă neîncetat. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. '' 1 Tes 5:17, 18.

166 răspunsuri:
| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

laughing Ba nu, asta e stiinta, ti-am dat clasificarile psihicului si definitia acestuia, nu eu le-am inventat, acesta este adevarul iar tu nu poti schimba asta. Ti-am spus ca tu nu ai cum sa ma combati pe mine pentru ca esti o fiinta irationala.

| EmaS explică (pentru chelstone):

Pentru tine toti crestinii sunt fiinte irationale.Ma simt atat de bine sa fiu copil de Dumnezeu,sa simt bucuria Lui in inima mea, pacea Lui chiar si in adversitatile vietii, chiar si atunci cand tu vorbesti lucruri rele si neadevarate despre mine.

''sa simt bucuria Lui in inima mea''
Inca o dovada a faptului ca minti, n-ai cum sa simti bucuria cu inima, simturile fac parte din procesele psihice senzoriale.

''chiar si atunci cand tu vorbesti lucruri rele si neadevarate despre mine.''
Vorbesc doar lucruri reale despre tine, si adevarul este ca ai o ratiune ilogica, minti cu nerusinare ca tu simti cu inima cand este demonstrat ca simturile tin de procesele psihice senzoriale.

Frica de Domnul este şcoala înţelepciunii, şi smerenia merge înaintea slavei. Toate zilele celui nenorocit sunt rele, dar cel cu inima multumita are un ospat necurmat.

Aberatii crestine... la ce ma pot astepta?!

Trairea cu Dumnezeu este o realitate in viata crestinului.Se merita sa Il slujesc pe Dumnezeu.El imi rasplateste si aici pe pamant, si in vesnicie!

Continui sa bravezi, practic nu ti-au mai ramas decat textele biblice si cele propavaduitoare, pacat ca sunt mincinoase.

Pacat ca o sa iti petreci vesnicia in iad.Mare pacat.

| justitiarul a răspuns (pentru chelstone):

Iti admir tenacitatea!
Ema imi dai voie sa il votez pe chelstone cu inteligent? Nu de alta, dar merita!

| EmaS explică (pentru justitiarul):

Esti liber sa votezi cum doresti, iti dau voie.
Se pare ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

''Pacat ca o sa iti petreci vesnicia in iad.Mare pacat. ''
Divagatii si bravari nesfarsite, atat poate inteligenta ta, cand te intalnesti cu dovezile de neclintit in raport cu aberatiile tale incepi sa bravezi vrute si nevrute, toate cu scopul de ati apara credinta, dar astfel nu faci decat sa-ti arati slabiciunile intelectuale, iti confirmi titlul de propavaduitor mincinos si sa te afunzi din ce in ce mai mult in mlastina crestina (cu cat te zbati mai mult cu atat te afunzi mai mult). Iar apoi iti permiti sa spui cum ca eu mint, dar ti-am demonstrat imediat ca am dreptate, si am scos in evidenta cine este propavaduitorul mincinos, adica tu.
Totodata acest mesaj se abate de la subiectul discutiei noastre, dar asa fac oamenii incapabili sa-si sustina ineptiile si trag de ineptiile lor pana in pragul penibilului, divagand intotdeauna de la subiectul aflat in prim plan.

Parerea ta pentru mine, nu conteaza.Crezi ce vrei, atat timp cat nu ma afecteaza cu nimic.

''Parerea ta pentru mine, nu conteaza.Crezi ce vrei, atat timp cat nu ma afecteaza cu nimic. ''

Parerea mea?! Si acum vrei sa te cred?! laughing Dupa toate ineptiile pe care le-ai debitat pentru a justifica existenta zeului tau imaginar, dupa toate diverisunile la care ai apelat, spui ca parerea mea pentru tine nu conteaza si vrei sa te creada cineva?! laughing
Oricum, ideea este alta, de altfel previzibila si anuntata, Ratiunea invinge intotdeauna, si sa stii ca daca vii cu pareri si aberatii nu o sa poti sa combati pe nimeni, cu astfel de abordari nu faci decat sa arati cat de penibila esti in a justijfica o ineptie. Si ti-am spus ca tu ca o fiinta irationala, nu ai cum sa faci fata unei discutii cu mine. N-ai sustinut cu argumente ceea ce ai afirmat, divagand mereu, inseamna ca esti un propavaduitor mincinos si diversionista no1 de pe acest site.
Bineinteles ca atunci cand am venit cu argumente si ti-am demonstrat contrariul a ceea ce sustineai tu ai ramas fara cuvinte, te rezumi intotdeauna la doua randuri si alea in afara subiectului incercand sa te disculpi sau sa te afunzi mai mult in afirmatii nefondate gen: ''Pacat ca o sa iti petreci vesnicia in iad.Mare pacat.''
Iar pentru toata argumentatia mea sa stii ca Friedrich Wilhelm Nietzsche a tras deja concluzia: ''Dumnezeu a murit!''

| Lisadream a răspuns (pentru EmaS):

Daca unii NU VOR sa se trezeasca la realitate.de ce insisti? crezi ca cicaleala va da roade?

| Twilight a răspuns:

Foarte buna intrebarea Ema. Daca suntem cu adevarat constienti ca tot ce se intampla si ce facem, ce avem, obtinem, este cu ajutorul lui Dumnezeu, atunci mereu vom fi cu gandul la el si'I vom multumi. Majoritatea nu mai fac asta...tristbig grin.

| ioiomama a răspuns:

Roagatge si inchinate cel putin 5min pe zi