Daca te-ai fi gandit putin logic ti-ai fi dat seama. Sfintii sunt o divinitate atat sufletesc cat si trupesc.De aceea ei nu intrata niciodata in putrefactie deoarece sunt binecuvantati de dumnezeu ca fiind sfinti!
Bine tu esti crestin observ si ma contrazici pe mine care sunt tot crestin asta e cam ciudat
si oricum asta stiam si eu, dar vroiam sa vad ce raspuns primesc de la atei...
E o mare "labareala" ori sand din ghips ori leau tinut in formol caz in care n-ar avea cum sa miroase frumos...Plus de asta n-avem de unde sti ale cui sunt oasele alea. si prost sa fi sa pupi o vitrina cu niste oase, plus ca au mai pupat inaitea ta toti boschetari si bolnavi...Creca e un vel de raspindire a bolilor
E un mare pacat sa ne punem atatea intrebari! Tot ce trebuie sa stii e foarte simplu: Dumnezeu EXISTA! Iar Sfintii au fost binecuvantati de Dumnezeu, de aceea niciodata nu vor intra in putrefactie!
Pai ti-a raspuns shottas care nu prea sunt de acord cu el e o jignire asupra sfintilor, parerea mea!
In timp ce pentru intrebarea ta exista raspunsuri stiintifice, cum se face ca exista dovezi ale existentei oamenilor inaintea celor 6000 de ani "oficiali" in biblie.
Ah, si daca Adam si Eva l-au facut pe Cain si Abel, astia cum au facut sa se inmulteasca mai departe? S-au clonat?
))ma faci sa rad,
tu chiar crezi toata tampenia asta cu "moastele sfinte"?
totul e o mare minciuna facuta de biserica (de fapt tot ce tine de biserica e o minciuna dar...) ca sa atraga oamenii de partea lor.
De unde stiii tu ca alea sunt chiar oase? Le-ai dus la un laborator sa demonstreze din ce an sunt si ce fel de tesut au? Si chiar daca ati face asta ar fi o mare lovitura pentru biserica sa se afle adevarul asa ca ei o sa faca orice sa va indoctrineze cu abureli.
Totul e o mare minciuna facuta pentru a prosti oameni, dar fiecare crede in ce vrea, nu ma intereseaza crestinismul vostru eu mi-am dat doar o parere...scuze daca am jignit pe cineva.
Nu esti asa destept cum vrei sa pari... uite aicea http://www.copilul.ro/biblia/Cain-si-Abel-16.html
Ce-mi place mie de voi, crestinii, aveti impresia ca ateii au raspuns la toate si asteptati sa va dea mura in gura. Nu jucati cinstit din moment ce voi ne spuneti sa venim cu dovezi in timp ce voi nu prezentati nimic palpabil. Pentru voi este foarte simplu: vi se da un "manual de viata" (Biblia) dupa care va ghidati existenta, pe cand un ateu cauta mereu raspunsuri noi si invata din propria experienta. Dar, voua va place comoditatea...
Ma indoiesc ca domnul din imagine miroase frumos... http://tomisthecat.files.wordpress.com/......torul1.jpg
Si mai rau: adica au facut alti copii care s-au incrucisat intre ei. Cum s-ar zice, biserica propovaduieste incestul. Lol! Din lac in put!
Stai calm nu te mai agita ca si sifonul am vrut sa vad ce raspuns imi dati nu ca astept mura-n gura si nu e asa de usor sa iti mentii postura de crestin ca sunteti multi atei care incercati sa corupeti omu sa creada in ceea ce credeti voi adica in cunoastrere...mie mi se pare ca la voi stiinta e ca o biblie, iar Darwin care a venit cu teoria evolutionista e ca un Dumnezeu pentru voi si la fel si alti oameni de stiinta oricum hai ca v-am spus-o acum sa vad cum o sa fierbeti si o sa ma bateti la cap cu ideile voastre
Domnul le-o dat alti copii se vede ca atata te-ai chinuit sa citesti articolul ce ti l-am dat eu...
Eu doar luam apararea ateilor aici. Eu is de fapt satanist. Si sincer, imi place sa vad oameni ignoranti in jurul meu, nu fierb deloc, ma calmeaza chiar.
Macar cu stiinta poti sa afli toate raspunsurile in schimb cu prostul de dumnezeu ce razolvi ca te rogi toata viata sa ti se arate, logic ca nu o sa ti se arate niciodata pentru ca nu existasi pun pariu ca aia care au scris biblia au baut prea mult vin si nu stiau ce sa faca asa ca au inventat si ei porcariile astea
Daca teoria ta e corecta, sper sa ne vedem in iad
te iau cu mine! tu o sa fii tipul care face blow*job lui satana ))
nu m-am putut abtine...
E un mare pacat sa ne punem atatea intrebari! Tot ce trebuie sa stii e foarte simpluUMNEZEU NU EXISTA! Iar Sfintii nu au fost binecuvantati de Dumnezeu, de aceea mereu vor fi in putrefactie!
Eu nu sunt ateu, dar nu cred in moastele tale.
Exista explicatii la faptul acesta, daca stai sa le asculti. La fel cum exista si pentru faptul ca mumiile egiptene au rezistat un timp inca si mai indelungat.
E drept ca in Biblie este pomenit de un mort care a inviat cand a atins oasele unui profet, dar de aici pana la afirma ca orice vestigii pastrate in mod "miraculos" sunt facatoare de minuni este un pas mult prea mare.
Recunosc, l-am citit in diagonala, nu-mi place sa-mi pierd timpul nici daca sunt inzapezit, dar copii aia nu i-a facut din pamant. Daca i-a facut si pe aia din pamant, atunci de ce-mi mai vorbeste de Adam si Eva? Sa-mi spuna direct de copii aia! Deci nu se leaga, asta-i adevarul, si probabil ai o frica ancestrala de a te indoi de ce ti se spune, si te simti confortabil cand stii ca ai "protectia" "haitei" credinciosilor. Adica daca te nasteai in jungla si-ti spunea cineva de Zeul Lugu-lugu, tu probabil erai cel mai infocat adept al lui Lugu-lugu. Proabil ai o predispozitie de a te conforma, a a asculta si a executa. Chiar daca ti se pare ceva ciudat nu indraznesti nici cu gandul sa te intrebi. Religia a fost inventata de oameni pentru a tine o turma de caractere slabe sub control. Oamenii inainte, in loc sa munceasca pentru cei bogati se omorau intre ei si nu acceptau sa fie dominati. Asa ca s-a inventat conceptul de Babau-Dumnezeu care este un fel de Big Brother, care vede tot tocmai ca toti sa devina docili si sa munceasca nu sa se omoare si sa gandeasca, sa poata fi exploatati. Si s-a reusit. Mii de ani.
A scuze desii ei nu iti luau apararea esti constient de asta nu?