Pai o prima diferenta ar fi ca moastele Sfantului nu au fost imbibate cu nu stiu eu ce uleiuri si lasa-te sa se uste la soare cum s-a procedat cu mumiile
o a doua diferenta e ca din moastele Sfantului nu s-a scos ficatul sau nu mai stiu eu ce componenta din organsim, iar pe cand la mumii s-au scos ficatul, inima si altele ca sa nu putrezeasca si asa au fost puse in nu stiu eu ce borcanele.
Cum să zici că e păcat să cercetezi adevărul? Știi măcar definiția păcatului? Am fost îndoctrinati să credem ce ni se spune. Trebuie să căutăm adevărul nu să il ținem subiect tabu.
Pe prima pagina de ce ai pus link-ul asta? Http://www.impaieri.ro/galerie.html ia zi? acum incerci sa te scoti din bucluc...
Ca sa vezi cum poate "rezista" un cadavru atata timp. Si ca sa faci cunostinta cu meseria care face exact acest lucru.
Nu inteleg despre ce bucluc vorbesti.
Dar deja sunt prea multe intrebari cu privire la Dumnezeu! Lucrurile astea nu se cerceteaza! Lucrurile astea se inteleg si se simt! Daca nu le simtiti si nu le intelegeti poate ar fi cazul sa va cercetati pe voi insine, si sa va puneti intrebarea: 'Oare de ce m`am indepartat de Dumnezeu?' si sa mai treceti pe la Biserica sa va mai spovediti din cand in cand!
Alea sunt animale impaiate acum vrei sa spui ca Sfintele moaste au fost umplute cu paie?
Mumiile n-au fost lasate la soare. Poate ca mumiile or fi fost unse cu cateva alifii, dar si sfintii au trecut prin proceduri apropiate, insa, priveste la mosneagul asta dezgropat, netratat, si vezi ca arata mult mai bine decat sfantul tau fara a fi avut prate de vreun tratament chimic sau imbalsamator: http://www.ziare.com/stiri/frauda/mumie-dezgropata-in-dambovita-793441
A doua diferenta nu este elocventa, caci starea de neputrefactie a cadavrelor nu tine de organele intere ce sunt extrase sau nu.
Alte deosebiri intre mumii si Sfintele moaste nu iti mai pot da ca nu cred ca mai sunt.Acuma treaba sta in felul urmator fiecare crede in ce doreste el.
Am mai scris undeva ca niciun crestin nu poate crede 100% in Dumnezeu sa zicem doar cu exceptia lu EmaS care asa presupune nu stiu daca e adevarat sau ba si nu cred ca e un crestin care sa fii respectat tot din Biblie.
Nu, probabil pentru oameni se folosesc alte metode
Iar daca asta nu ti se pare ca o explicatie rezonabila. Atunci apelam la magie si YHWH. Suna mai bine, si are mai mult sens nu?
''lasa-te sa se uste la soare cum s-a procedat cu mumiile''
Esti total pe langa subiect, iar aceasta explicatie este lipsita pana si de cel mai mic gram de inteligenta, pai mai, cum sa lase mumiile la soare?! Lasandu-le la soare le grabea procesul de putrefactie, din contra trupurile mumiilor erau spala-te si imbalsamate, de niste femei cu rang n in incaperi racoroase si intunecoase, tocmai pentru a prezerva foarte bine corpul mortului. Si daca nu stiai, egiptenii trebuiau sa-si ingroape mortii pana la apusul soarelui, ca, pana atunci Ra isi parcurge drumul catre ''casa'' si atunci ''sufletul'' mortului este in siguranta, pe parcursul noptii sufletul mortilor poate fi furat de serpi si de Anubis, asfel sufletul mortului neputand ajunge la judecata. Nu prea stii nimic despre Egiptul Antic asa ca mai bine nu-ti bagi coada daca nu vrei sa te faci de cacao.
Corpul murea si renastea pe un traseu temporal identic celui in care steaua disparea si revenea pe bolta. Corpul eviscerat era uscat la soare si imbibat cu mai multe straturi de uleiuri vegetale si animale. fragment extras de aicea: http://www.descopera.ro/cultura/929245-mumiile-vehicule-spre-eternitate
Nord Man... daca esti credincios nu mai ai nevoie de dovezi...Si, de obicei, religia si tot ce ara legatura cu Dumnezeu depaseste stiinta. Deci, daca gandesti doar din punct de vedere stiintific nu o sa intelege niciodata.Trebuie doar sa crezi!
''Acuma treaba sta in felul urmator fiecare crede in ce doreste el''
Tratezi mult prea superficial acest subiect, bineinteles ca pana la urma, voi crestii din lipsa de argumente, din incapacitatea de a demonstra existenta lui dumnezeu, bagati credinta la inaintare, doar ca, aceasta credinta este irelevanta in stabilirea adevarului, caci, ea are un caracter relativ si subiectiv, niciodata nu o sa demonstrezi ceva prin credinta. Mie nu-mi pasa ce crede x sau y, pe mine ma intereseaza adevarul, insa, acesta din urma nu o sa fie niciodata probat prin credinta si stii de ce?! Pentru ca adevarul si credinta au caractere ce nu se potrivesc, si anume, adevarul are un caracter obiectiv, care poate fi probat si demonstrat intotdeauna prin argumente de ordin obiectiv, iar credinta cu caracterul ei subiectiv nu poate proba niciodata un adevar, de fapt nu poate proba sau demonstra niciodata nimic, caci demonstratiile nu se fac prin credinte, si nici adevarul nu este influentat de credinte. Asa ca degeaba crezi ca dumnezeu exista, este insuficient, credinta nu releva certitudini, ori eu nu vreau sa bajbai prin intuneric o viata intreaga, amagindu-ma ca am gasit lumina nirvanei.
Magia mai mult apartine lui Lucifer si auzi dc ii zici YHWH la Dumnezeu?:S acum e normal ca daca Sfantul a avut credinta mare in YHWH (cum ii zici tu) atuncea YHWH l-o binecuvantat pe Sfant si asa nu se descompune si emana miros frumos.
Si daca nu poti afla intotdeauna adevarul ce o sa faci? imi ajunge sa cred in Dumnezeu chiar daca tu consideri ca nu sunt dovezi ca ar exista si sunt foarte sigur ca orice om de pe lumea asta nu poate sa afle tot timpul adevarul.
Cand am zis,,devotat,, nu m-am referit la omenirea de azi,sau chiar de ieri,si m-am referit,,la oamenii alesi de Dumnezeu,, da nu pot sa zic ca nu ai dreptate,nu,nu exista om fara de pacat, dar acei oamenii au facut lucruri marete si chiar daca au facut pacate prin puterea si binecuvantarea lor Dumnezeu i-a pastrat printre cei care pot fi numiti,, armata domnului,, cei care vor bine care fac bine!
1.Broastele sunt imbalsamate cu fel si fel de substante pentru asta (se mai cheama stiinta )
2. Exista oamenii care, cum se spune,, nici pamantul nu-i primeste,, datorita credintei lor si a sufletului care il au.Si prin asta cred ca m-am facut inteleasa.
3. Daca esti faraon,s.a nu inseamna ca daca esti mumificat ma rog la tine,pentru ca asta explica,,TRECUTUL,, sfintilor care au facut lucruri marete, au fost alesii de Domnului, iar noi ce-i de azi apreciem ce-i al Domnului!
Fiecare om are pacate, asta e cert! Dar nu inseamna ca nu e convins 100% ca exista Dumnezeu!
E interesant cum tu cu irina va tot ciondraniti desii sunteti de aceeasi religie.ateii cred ca se amuza pe seama asta.
De unde stii ca magia apartine doar lui Lucifer, ai vorbit cu God Almighty pe Skype aseara?
Pai asa il cheama, YHWH. Daca zici "Dumnezeu" sau "God" creeaza confuzie ca au fost sute de zei
Tu numesti asta binecuvantare? Pentru mine e o gluma De ce nu i-a facut sa traiasca 500 de ani? I-a lasat in schimb sa arate charagios ca niste legume uscate.
Sa stii ca ma preocupa mai mult cate planete exista in galxie decat dacat ca nu stiu cine i spus lui dumnezeu sa opreasca timpul
Am și eu o întrebare pentru tine:
Cum de mistrețul de la cabana Miorița ( Sinaia, cota 2000) e acolo de cel puțin 10 ani fără să fi putrezit. Și dacă l-aș da cu parfum de ce ar mirosi frumos?
Aceeaşi vrăjeală ca şi faza cu lumânarea care s-ar aprinde singură. O altă înşelătorie iftină.De ce moaştele lui Iisus nu mai există? Minciuna este mai ''credibilă'' atunci când lumea e plină de proşti.
Ok hai ca vad ca tu nu sti alceva in afara sa jignesti oamenii asa ca o sa inchiem subiectulsi cat despre facultate chiar sunt, nu ma intereseaza ce crezi tu.cred ca daca intreb un grec pe drum daca ma crede mar crede in schimb voi romani...praf(si nu ma refer la toti romani, ma refer la cei ca tine).
Ok ok eu sunt praf da? da tu ai inceput asta l-ai jignit pe Dumnezeu tu ai inceput toate astea si tot tu plangi of of eu doar mi-am aparat Creatorul atata tot daca vorbeai frumos de la bun icenput si eu vorbeam cu tine frumos, dar nu ai ales sa-ti bati joc ce sa-ti fac...scuze ca ti-am ranit sentimentele vorbesc serios.
Dar mumiile? Si ele au rezistat si nu au avut nevoie de ajutor divin.
Si de unde sti tu ca preotii aia hoti nu le dau cu un parfum? Se poate...ca daca esti preot nu inseamna ca esti un model si ca nu faci nimic gresit.