| DragosConstantin a întrebat:

Intrebare pentru prietenii mei ateii:

Cum explicati faptul ca moastele Sfintiilor au rezistat asa de multi ani fara sa se descompuna si inca se pastreaza aspectul corpului si emana un miros frumos?

Răspuns Câştigător
| Wihox a răspuns:

Cadavrele au fost imbalasamate si au fost unsi cu mir happy

144 răspunsuri:
| DragosConstantin explică (pentru batmobile):

Bravo ma esti foarte matur si stii sa faci glume stiintifico fantastice n-am ce spune... daca o fi sa ne vedem acolo unde zici tu chiar daca o sa sufar mult in iad ( daca o fi sa ajung acolo asta nu se stie inca) tot o sa zic NA CA AM AVUT DREPTATE FRATE! =)

| DragosConstantin explică (pentru alexandra2859):

Tu si stiinta? pai nu vezi cum vorbesti? la ce ai scris tu pot zice ca esti stupidahappy oamenii de stiinta erau destepti nu tu pentru tine o sa existe prostismul.

| morningstar a răspuns (pentru KingJulien):

Sfant este numai Dumnezeu; daca citim in Biblie, asta este scris.

| Popcorncubranza a răspuns:

Au folosit Rexona big grin sau daca cauti poate gasesti un odorizant de masina pe acolobig grin

| MiiAndHimBaiiLove a răspuns (pentru alexandra2859):

Bun! Asta e parerea ta! Dar cand va veni Judecata de Apoi sa nu va intrebati de ce veti arde in flacarile iadului. uite de asta!winking

| Zenicide a răspuns:

Http://www.impaieri.ro/galerie.html
Nota: sunt mai multe categorii. You know what i mean? :))

| DragosConstantin explică (pentru spookydrums):

Aha deci Lucifer s-a aliat cu Darwin si inca se aliaza cu alti atei e bine de stiu oricum big grin

| DragosConstantin explică (pentru morningstar):

Ce-mi place mult la noi crestinii ca ne scoatem ochii unu la celalalt si nu suntem uniti deloc nu e asa? ateii sunt mult mai uniti ca si noi noi daca am putea ne-am "impusca unu pe celalalt" intelegi ce vreau sa zic big grin pai atunci de exista Sfantul Spiridon, Sfantii Constantin si maica sa Elena? si dc Parintele (Popa pe intelesul ateilor) si profesorii la scoala le zic Sfintele Moaste? aolo ca nu ne sustinem unu pe celalalt...

| DragosConstantin explică (pentru Zenicide):

Esti drogat?

| DragosConstantin explică (pentru Popcorncubranza):

Haha ce am ras pentru tine exista prostismul. happy

| alexandra2859 a răspuns (pentru DragosConstantin):

Sti si tu macar ca eu fac facultatea de astronomie? astronmia este stiintahappy

| alexandra2859 a răspuns (pentru MiiAndHimBaiiLove):

Ok.

| Popcorncubranza a răspuns (pentru DragosConstantin):

Wow, ce gluma fantasmagoric de inteligenta ai facut :O Mor de ras, imediat imi ies si ochii de la cat rad. Omule, hai sa iti intorc eu tie intrebarea, cum explici faptul ca ar fi imposibil sa se dea cu rexona? thinking Tu ai zis ca is sfintii, deci ar putea face orice din punctul de vedere religios, deci ar putea sa se transforme in Becali si sa mearga la magazin sa isi cumpere rexona. big grin Asa cum ar putea sa aiba o Dacie si sa fi uitat odorizantul in buzunar.

Deci esti chiar stupid si-ti bati joc atata stii sa faci imi dau seama ce persoana esti.

| KingJulien a răspuns (pentru morningstar):

Bine draga,parerea ta,dar ei au fost oameni cu adevarat devotati lui Dumnezeu si care au facut lucruri marete si prin asta Dumnezeu i-a binecuvantat cu divinitatea pe care o au,sunt sfinti nu au facut greseli,sau poate au facut dar si-au dat seama la timp pentru ca El i-a luminat! Dumnezeu este sfant,dar El este Divinitate intruchipata,de aceea nimeni nu-l poate vedea,de aceea El se arata prin fapte dar si prin pedepse (care sunt drepte,El niciodata nu dezindreptateste pe oameni) El este,, Stapanul,, iar sfintii sunt,, Ucenicii,, care ii sunt devotati!

| anonim4565 a răspuns (pentru alexandra2859):

Ok stiai ca niste oameni cu ajutorul unor compiutere speciale au descoperit cumva nu stiu cum ca lipseste o zi din scurgerea timpului? acea zi cand Iosua s-a rugat ca DOmnul sa opreasca Soarele si ziua acea a fost aproape cat doua zile? adica mai precis 23h40min
ca tot esti astronoama
citeste aici http://www.theophilos.3x.ro/......omiei.html

| DragosConstantin explică (pentru alexandra2859):

No no no nu pot crede asta laughing pai tu ai vazut ce ai scris pe prima pagina? ai reactionat ca un om care nu are nici macar o mica particica de cunoastere in el ...si zici ca mai esti si la facultatea de astronomie am ramas uimit chiar si ray poate a ramas un pic.

| anonim4565 a răspuns:

Pai sincer sa fiu(nu neg ca exista sfinti)dar nu te supara oasele si orice cand sunt sub pamant si nu exista oxigen putrezesc foarte greu
dar nu cred ca e bine sa se inchine nimeni vreunui om ca si noi chiar daca au fost sfinti
si nu se stie sigur ca sunt oasele sfintilor
Domnul a dat o porunca :S-a nu-ti faci chip cioplit...
noi nu trebuie sa ne inchinam vreunui sfant inger sau i9coana ci doar Lui.

N-am vazut atatea greseli intr-o singura propozitie de cand eram in clasa I-a. Dar trecem peste, ce fel de persoana sunt? thinking Sa nu mor prostbig grin

Raspunsul il stii deja... pana si numele ala de utilizator popcorncubranza spune totul.

Da, ca imi place branza. Sa inteleg ca tie iti plac underline-urile.

| hate1t4ll a răspuns:

Tutankamon

| morningstar a răspuns (pentru KingJulien):

Pai si daca ei au fost oameni cu adevarat devotati lui Dumnezeu, atunci trebuie sa ii respectam pentru asta. Dar cand se ajunge se ii ridicati la statutul de sfinti, cum explicati atunci? Stii, si in zilele noastre exista oameni devotati. Ce o sa faceti atunci, o sa ii considerati sfinti si pe ei? Cum poti afirma ca oamenii aceia devotati nu au facut greseli? Singurul care atrait in trup de om pe pamant dar nu a avut niciun pacat a fost Domnul Isus. Chiar Biblia spune: "Caci TOTI AU PACATUIT si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu". Toti! Nu toti in afara de oamenii devotati. Chiar si oamenii devotati au fost ispititi si au gresit, cu tot devotamentul lor.

| Inferno a răspuns:

Da mumiile egiptene cum de au rezistat?
Tu nu ai auzit de conservare naturala?

| chelstone a răspuns (pentru KingJulien):

Ce sa-ti spun, nici mumiile n-au intrat in putrefactie si nici broastele din laborator nu intra in putrefactie.

| Dandanache a răspuns:

Cumva tu inca ai impresia ca esti capabil sa convingi oamenii de anumite lucrurile. Mai ai nevoie sa te coci, deocamdata te misti in ceata. Esti baiat destept, ai nevoie doar de maturitate, si maturitatea vine cu timpul.

| DragosConstantin explică (pentru Inferno):

Corpul mumiilor era lasat la soare sa se uste si dupa era imbibat cu straturi de uleiuri vegetale si animale cat despre moastele Sfintiilor nu am auzit sa se fi facuta asa ceva.

| William a răspuns (pentru KingJulien):

Asa este, trupurile sfintilor primesc trei daruri: darul bunei miresme, darul nestricaciunii trupului si darul facerii de minuni.

| chelstone a răspuns (pentru DragosConstantin):

Http://tomisthecat.files.wordpress.com/......torul1.jpg
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......nkamon.jpg
http://cinemafotomedia.files.wordpress.com/2010/02/tut420-420x0.jpg

Ia zi, care-i diferenta intre sfantul tau si cele doua mumii?!
PS: Alta in afara de faptul ca mumia sfanta are vreo 100 de ani, iar cele din Egipt au peste 2000 de ani.

| Zenicide a răspuns (pentru DragosConstantin):

Nu sunt deloc. Se scot organele si se folosesc diferite balsame si solutii. (Asta ar explica mirosul "frumos")
Tu ai intrebat cum e posibil, eu ti-am raspuns. Cine e drogatul?