Indiferent ca este minor, ar fi trebuit sa faca diferenta dintre bine si rau. Dar poate nu are discernamant...
In fine, nici nu merita sa te agiti sau sa ii dai reply! Lasa-l in lumea lui...
Ori este un plictisit si nu stie cum sa atraga atentie?!
Lasand la o parte glumele proate: si a mea si a ta (parodiei alora) eu va zic: citii Biblia toata, cu inima deschisa, mergeti la Biserica cu inima deschisa, si cititi vietile Sfintilor si uitati-va pe net la viata lui Arsenie Boca. De veti vrea:credeti de nu face-ti ce vreti, e libertatea suprema pe care Dumnezeu vi-a dato, asa de mare incat puteti sa Ii ziceti si disperatul raspuns NU. Imi pare rau daca v-am pricinuit vreo suparare, nu mai vreau sa dezbat ca o facem in van. Va rog sa Traiti! Mi am cvimp pana sadvin major, cativa ani, nu fare multi. Imi parerau dac v-am eranja pe unul dntre voi. Nu sustin violul, imi pare rau. Mai exit, stiu cazuri de viol si pedofilie in care exist tractie pentru puritte...acolo si defaptla orice caz dala e ciudat, nu am negat. In fine, nu cred sa o scoatem la capat si imi pare rau, va rog iertati daca v-am dernjat!
Au derivat alti Zei surogat? SERIOS? Povestea in care evreul David il ucide pe Goliat este furata din scena in care Thor arunca ciocanul spre Hrungnir izbindu-l pe acesta in frunte, cele 10 porunci au fost furate din Codul lui Hammurabi care dateaza CU MULT INAINTE SA APARA CRESTINISMUL : " Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau " a fost FURAT din " Daca un nobil sustine ceva intr-un proces, si nu isi poate dovedi spusele, si daca in acel caz este implicata viata unui om, acel nobil trebuie dat la moarte " Exodul " ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mana pentru mana, picior pentru picior " a fost FURAT din Hammurabi 196" Daca un nobil a distrus ochiul unui membru al aristrocratiei, trebuie sa ii fie distrus si lui un ochi " Hammurabi 200 " Daca un nobil i-a rupt un dinte unui alt nobil de acelasi rang cu el, lui trebuie de asemenea sa ii fie rupt un dinte "; Oricine se documenteaza si studiaza ar putea cu USURINTA sa observe " coincidente " ca acestea. Mai mult decat atat, paganismul a existat inaintea crestinismului, Zeii " surogat " dupa cum ii numesti tu il precedeaza pe isus cu sute de mii de ani.
Faci parte din martorii lu iehova sau vreun pocait sau etc?
am citit textul mai mult pe sarite si..asteptam dovada pe care tot zici ca o ai.
ce treaba are frigul si caldura, intunericul si lumina cu dovada ca dumnezeu exista?
Dar daca tu ai fi violat si dumnezeu ar fi langa tine, ce ai zice? Ai merge in rai? Ai merge in iad pentru ca l-ai blestema.
Ti se pare amuzant?! Mie nu.
Nu ai nicio scuza ca tu gandesti asa, niciuna! Trist...
Nu si nici dn illuminati ca vad ca, deunde le scoateti? Prietene subiectul e consumat . Am vrut sa dovedesc ca lucrurile nu sunt doar lavder idntr-un singur punct de vedere cum credeti. Aveti"ochelari de cai si comportament de sarpe" cum bine zicea cheloo pe vremea vand ascultam. Nu mai am de gand sa raspund. Scuze mi-am cerut, nu a raspuns nimeni. Si vad ca la capat nu o scoatem. Nu are sens sa vorbim. Va rog sa traiti!
Deune sti ce as face. Va spu in prima: orice ziceti contra Dumnezeului neg, dca ziceti ceva adevarat afirm, dca continuati cu ideile voastre tac. Deci intelesi sa fim: puteti scrie ce vreti, dupa acest mesaj un. nu ma mai sinchisesc a pune
Doar ca in acele "minuni" trebuie sa crezi, insa eu nu am motive sa cred in ele. Acei "sfinti" parinti, sunt sfinti pentru tine, in fapt eu sunt gata sa bag mana in foc ca ei nu au fost deloc sfinti.
"Ce inimi invartosate, si ce mandrie si narav aveti..." - Intr-un fel, adevarat, nu ne plac prejudecatile, povestile si minciuna.
Care-i gluma proastă? Că tu consideri că victima unui viol are partea ei de vină? Sau că nu eşti conştient că-ţi poţi viola nevasta? Explică-mi care-i gluma proastă
Brittanie întreabă:
Sixx_Klaw_1997 întreabă:
marYmaraYa întreabă: