Sa imi zici ce alte fenomene "supranaturale" vrei sa mai dezvalui
Nu i-am atacat le-am arat cum au devenit ei obsedati de stiinta si de teorii auzi AprodanA de ce niciun ateu nu a gasit niciun raspuns stiintific a Triunghiului Bermudelor?
Triunghiul bermudelor se poate explica printr-o dereglare electromagnetica ce defecteaza aparatele de la bord (in cazul avioanelor) facandule sa se prabuseasca.
in cazul vapoarelor poate fi explicat prinurmatorul fapt:
Pe fundul oceanului sunt plante ce elimina bule de oxigen in cantitati mari. Cand aceste bule de oxigen ies la suprafata si un vapor are ghinionul sa se afle deasupra lor, ei bine, in acest caz, bulele modifica flotabilitatea facand vapoarele sa se scufunde.
Sincer, nu cred ca o sa vad niciodata oameni calcandu-se in picioare sa linga oasele lui Darwin.
Ai venit cu niste argumente de doi bani (daca se pot numi argumente). Scrii de parca ai invatat romana cu femeia de servici.
Atunci daca nu ai echilibru, ti-as sugera s-o iei pe o alta cale. incearca meditatia, incearca sa citesti ca niciodata nu poti fi prea citit si sa fim seriosi, avem nevoie mare mare. si ca sa revin la subiectul initial, a fi ateu presupune a nu crede in nicio zeitate. tezele stiintifice si oamenii de stiinta nu sunt zeitati. ei au pus bazele unui mod de gandire, e normal sa fie apreciati, admirati si sa se faca referire la ei dar in niciun caz venerati, ai luat-o complet gresit.
Da nu a fost gasit nici un raspuns pentru Triunghiul Bermudelor cum nu a fost gasit nici pentru scufundarea Titanicului, nici pentreu constructia piramidelor dar de cu nu au gasit crestinii un raspuns?
Cauta comentariul lui Inferno si baga un search pe google. Si ai gasit raspunsul la Triunghiul Bermudelor.
Insulele Bahamas nu sunt locuite? sau la ce insule te refereai?
Ai intreaga mea stima.
Sunt ortodox practicant, iar tu ca ateu spui "accept sa cred doar pe baza a ceea ce cunosc". Un lucru excelent, cel putin eu inteleg " Daca imi arati ceva credibil despre Dumnezeu, o sa iau in calcul" iar asta mi se pare atitudinea potrivita, a oricui
Pai bine inteles, eu nu sunt fixat obsesiv pe o idee si nu o repet fara sa tin cont de doveziile din jur. Daca cunostiinta mea ma va duce la concluzia ca Dumnezeu exista, iar acel Dumnezeu este cel crestin, nu am nici o problema sa devin crestin, dar pana atunci raman ateu.
Daca exista Dumnezeu, trebuie dovedit prin ceea ce cunoastem si nu prin ceea ce nu cunoastem.
Sincer a inceput sa ma doara capul incercand sa citesc, serios. o virgula, un punct ceva acolo, a iti cunoaste limba nu e un chin, respecta pe cei din jur si respecta-te pe tine in primul rand prin a nu mai scrie ca un analfabet...sau na poate esti analfabet, atunci incearca sa inveti regulile de punctuatie, nu e greu, o virgula aici, una acolo, doua puncte, niste ghilimele, si vezi cum deja se schimba perceptia lumii fata de tine
nu am prea inteles ce ai vrut sa zici, dar ca idee era de ce credem noi in stiinta ca in biblie sau ceva de genu, pai, mm, k, o sa incerc sa iti explic cateva lucruri, poti sa te legi de numeroase faze, dar trebuie lamurite cateva lucruri care intelese gresit te pot face sa pari incredibil de prost
1.biblia si stiinta nu sunt acelasi lucru, pare greu de inteles, dar incearca. credinta ta in biblie, pai, tine de credinta, nu ai dovezi, nu il vezi pe dzeu, nu vezi ingeri pe cer si nici nu transformi tu zilnic apa in vin, crezi in corectitudinea unor scrieri din o carte deoarece...crezi, cam atat asta e motivu tau. Stiinta, vezi e diferita, de un om de stiinta vine dupa ce a visat seara si spune capamantul e gol pe dinauntru, nu il ia nimeni in serios, orice lucru spus de stiinta trebuie sa treaca prin un proces riguros de verificare din partea societatii academice, trebuie dovezi peste dovezi, uite ca exemplu, descoperirea faptului ca nbeutronii sunt mai rapizi ca viteza luminii, 15 mii de incercari au fost efectuate de o echipa de la LHC pentru a demonstra acestu lucru, si nici asa nu este inca acceptat de lumea stiintifica, abia dupa ce inca cel putin 2 alte echipe confirma teoria, aceasta va fi acceptata. nu e credinta in stiinta, nu credem, stim anumite lucruri spuse de stiitna pentru ca acestea au dovezi palpabile si verificate intensiv pentru a putea fi acceptate si ridicate la rangul de teorii
2. nu e nimeni atot stiutor, nici un om nu a spus, stiu tot, e imposibil acest lucru, stim doar ce a fost descoperit pana in momentul acesta, ca specie ma refer, ca om individual, fiecare stie cat a aflat, cititnd, urmarind documentare, vorbind cu altii, diferenta fata de voi este tocmai ca noi ca atei spunem, nu stiu ce a declansat big bangul, nu stiu exact conditiile in care a aaprut viata, nu satiu cat de mare e universul, nu stiu ce fac dupa moarte, nu stiu de suntem singuri in univers, nu stim multe, voii pe de alta parte se pare ca stiti tot, cu toate ca nu aveti nici macar o dovada pentru ce credeti, stiti tot, ce a creat, cum, cand, ce faci dupa ce mori etc. inainte de a ma acuza ca ma dau mare ca ateu ca sunt atot stiutor, lasa morala si spune macar, bai habar nu am nici eu chiar de sunt credincios, nu am fost acolo asa ca.
3. ee, aici imi pare rau ca te jignesc, da esti imbecil rau de tot. cum adica de ce iau ce spun alti oameni de stiinta si nu fac eu? ti-am explicat la pct1 cum se verifica informatiile, dar excluzand asta, daca cumva un cercetator spune ca pamantul e rotund nu trebuie sa cred asta pentru ca nu am descoperit eu ca e rotund? ce argument de handicapati e asta? de aia eu sunt medic, pescar, veterinar, electrician si aia sunt cercetatori, ca asta e treaba lor, e meseria lor, sa descopere si sa verifice pana la sange lucrurile pe care le descopera, de aia se cheama cercetatori, trebuie sa fiu cu leziuni pe creier sa spun, nu domle, nu am descoperit eu fizica quantica, au doscoperit-o altii deci nu cred ca e adevarata pana nu op verific eu. sau de exemplu, tu, nu vei fi niciodata un cercetator, sa fim realisti, nu esti nici macar pe departe asa de inteligent ca cel mai prost om de stiinta, cu toate astea cred ca accepti ca pamantul e rotund, ca gravitatia ne tine in jurul soarelui etc. deci de ce nu iei acuzele tale si spune, nu crezi nimic, nici macar forma pamantului pana nu verifici si descoperi tu astea, serios, nu crede tata nimic din ce zic oamenii de stiinta pana nu verifici tu, pana atunic considera ca pamantul e tinut pe spatele testoaselor din partea mea.
4. ca ultim punct o sa incerc sa iti explic ceva, stiu ca va fi greu, tine pasul ca e posibil sa te incurce. biblia nu a fost scrisa ieri. a, ca mentiune la asta, vechiul testament e cartea evreilor, scrisa de ei, interpretata de ei, popa un te duci tu si citeste din ea, ghici ce, nu e evreu, nu o intelege asa cum trebuie, vrei sa intelegi biblia, mergi la un rabin sa iti explice. revenind, deci, biblia nu e scrisa ieri. a fost scrisa acum 3 mii si ceva de ani de oameni care credeau ca soarele este dus de un car pe cer si cand se face noapte inseamna ca soarele se culca. si pamantul e ste plat. nu stia nimeni nimic atunci de aparitia universului, creearea planetelor si a stelelor, gravitatie evolutie, fizica quantica si circuite integrate. mai poate dzeu a creat big bangul, nu stiu, nu cred ca e asa da nu stiu. da pentru oamenii aia, de acu 4000 de ani, ce vroiai, sa iti spuna in carte de legile termodinamicii? nu, o scris cum intelegeau ei pe atunci, ca am cazut din cer, ca a durat 7 zile, ca pamantul abia a fost creat, ca dzeu locuieste in cer, pentru ca cerul pe vremea aia era un tavan nu un univers, incearca sa bagi la cap, a spune ca e gresit sa credem in descoperirile din ziua de azi, da e corect sa credem ce au scris alti icare ziceau ca pamantul e plat, denota o ignoranta teribila, trebuie sa urasti mult realitatea inconjuratoare ca sa vii cu argumente din astea
De ce ai vazut sa facem noi atei intrebari pentru voi? nu noi doar raspundem:d
Ma fratilor ce va certati atat pentru niste nimicuri de genul atei, adventisti m**tii lor. dai in s****z sa creada in ce m***ii lor vor.
Ateu am mai dat o data definitia din D E X. Ateu=Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. Oricare divinitate intelegi un ateu adevarat nu crede in nimic, eu am prieten ateu si nu crede nici in evolutie cand il intreb ba da nici big bang? Zice "Auzi crezi ca ma intereseaza sa stiu in ce nu vreau sa cred? De ce sa-mi omor neuroni?". Am prieten si Luciferian care il venereaza pe Lucifer nu pe Satana pe Lucifer eu sunt politeist cunosc si Satanisti si Crestini si Musulmani toti sunt la fel cred in ceva si i-si traiesc viata dupa acel crez. Daca unu crede in piatra e treba lui daca altu venereaza copita unu cal e fix problema lui. Eu zic sa fim oameni si atat. Nu ca nu-mi place sa creez discutii religioase ador asta dar ne rezumam la vorbe fara sa uram doar sa "trezim" la realitate norodu'. Tot respectu Dumnezeu sa te aiba in paza
Sa inteleg ca tu,postand acest mesaj de pe un calculator,de fapt ai furat ideea celui ce l-a inventat si in secret il divinizezi pentru ca il utilizezi,misto logica ai.
Sau pentru ca mananc carne inseamna ca am furat ideea animalelor de prada si divinizez animalul sacrificat?
Si deci,voi de credeti in Biblie,de fapt doar ati furat ideile lui Dumnezeu si divinizati hartia, tablourile, cruciulitele si apa(mir)?
Baiatule, nu te uraste nimeni. Tu esti bolnav, esti de cainat, nu de ironizat.
De ce sunt ateu? Simplu. Pt ca am ajuns la o anumita concluzie singur, prin legile universului. Pentru ca lumea e mult prea,, fucked up" ca sa existe un dumnezeu. Cand ai sa cresti mai mare, si ai sa ai o viziune mai ampla asupra lucrurilor ai sa-ti dai seama despre ce vorbesc. Si uite putin ce scrie in biblie:
6Dacă fratele tău, fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau nevasta care se odihneşte la sînul tău, sau prietenul tău pe care -l iubeşti ca pe tine însuţi, te aţîţă în taină, zicînd:,, Haidem, şi să slujim altor dumnezei!`` -dumnezei pe cari nici tu, nici părinţii tăi nu i-aţi cunoscut,
7dintre dumnezeii popoarelor cari vă înconjoară, lîngă tine sau departe de tine, dela o margine a pămîntului pănă la cealaltă-
8să nu te învoieşti şi să nu -l asculţi; să n'arunci spre el o privire de milă, să nu -l cruţi, şi să nu -l ascunzi.
9Ci să -l omori; întăi mîna ta să se ridice asupra lui ca să -l omoare, şi apoi mîna întregului popor;
10să -l ucizi cu pietre, şi să moară, pentrucă a căutat să te abată dela Domnul, Dumnezeul tău, care te -a scos din ţara Egiptului, din casa robiei.
Ateu inseamna ca nu crezi in zei.Si nu ne conduc oamenii aia.Una e sa spui ca aia au dreptate si sa crezi ceva logic/existent si alta e sa te inchini, sa lingi icoane, sa stai cu frica iadului...etc
Despre Triunghiul Bermudelor : au si pentru aia niste explicatii mult mai logice decat demoni si spirite malefice.
Ne luam dupa oricine? Cine se i-a dupa o carte care sigur a fost modificata sa va faca sa credeti orbeste in ea?
Unde dracu' sa apari la TV? la OTV? Mai intai sa il cheme din nou pe mosu' ala sa scoata dracii de acolo sa nu te posede.
Ok... Fii atent mai dragos, a nu se intelege ca sunt ateu, dar nici departe. Asa, mi se pare normal sa crezi in stiinta pentru ca datorita ei intelegii majoritatea lucrurilor/fenomenelor. Nu idolatrizam pe nimeni cum ziceti voi [sau cum faceti voi, obsedati ca daca ai tras niste gaze e un semn ], dar trebuie sa dovedesti ceva ca sa credem. Si acum hai sa iti luam biblia, da? Si ea tot de oameni a fost scrisa, ca doar nu a trimis-o Dumnezeu prin fax/e-mail, da? Si ei au ales ce sa apara in Biblie si ce sa nu apara, deci practic nu stii daca totul de acolo e asa adevarat Practic tot cuvinte scrise de un om le citesti
Foarte posibil sa fie o conspiratie la mijloc. Dar am citit o conversatie intre un pilot si centrul de control ce mi-a atras atentia. Informatia o am dintr-o carte si nu am gasit-o si pe net.
Dupa ce un avion a intrat in triunghiul bermudelor, inainte ca transmisia sa cada, pilotul a raportat:
" Aici este un alt cer, o alta mare" Cea ce mie mi se pare interesant.
Tot in acea carte mai spunea:
In triunghiul Bermudelor a disparut o flota de vapoare, cea ce este ciudat, este ca aceste vapoare ar fi fost observate de la un observator astronomic cum plutesc in spatiu la o distanta foarte mare fata de noi.
Eu atata am avut sa spun si despre ateii noii generatii ca o sa ajungeti intr-un fel sau altu sa va creati o obsesie fata de stiinta...de mine credeti ce vreti voi ca e Dreptul vostru, dar terminati sa mai credeti ca stiinta rezolva totul in lumea ca nu e asa.Eu mi-am dat cu parerea si consider ca am dreptul sa fac asa ceva...am vrut sa arat lumii ce cred eu despre ateii din ziele astea; nu am vrut si nu o sa vreau sa bag pe gat la nime nimica ok? In fine asa stupid cum ma considerati unii dintre voi asta e opinia voastra despre mine si nu ma deranjeaza deloc; decat sa tin in mine ce idei am mai bine le spun lumii si e problema lumii ce crede macar eu stiu ca lupt pentru ce cred eu.
Oricum de postat la categoria Religie nu o sa mai postez pentru ca am zis ce am avut de zis.
Aproapo astia care tot comenteaza la adresa frezei mele mai uitati-va si la voi ca nu strica.
Hai bafta
Te-ar trimite pentru ca nu ar fi drept pentru cei care cred cu adevarata si isi dedica viata Lui. asa toata lumea ara strai in pacat si am ajunge toti in rai ca doar Dumnezeu ne iubeste.ne iubeste intr-adevar.dar a demonstrat la cruce. Dumnezeu e drept si va pedepsi pacatul indiferent ca e facut de un copil de 10 ani sau de un batran de 100.
Dupa moarte nimeni nu o sa fie ateu, daca nai crezut in Dumnezeu pe pamint vei crede intotdeauna in iad (ateii)!
anonim_4396 întreabă: