P.s; daca mai nimeresti si cate un ateu care se cerde superdestept cu sute de diplome nici macar nu poti vb cu el, atat de ingamfat este.intr-unul din 3 cuvinte va spune cv si te va lua la misto, va face bascalie de tine.de asta nici nu vreti sa credeti.ati vazut ca merge si fara Dumnezeu dc sa va stresati sa respectati voia Lui...
Una e sa fi crestin ortodox una e sa fi crestin catolic ca sunt diferite reguli si traditii... apropo lasa-ma in "nebunia" mea si tu vezi-ti de nasul tau ce te tot bagi tu la altu in viata si cu ce as fi eu orgininal daca as face tot ce scrie in Biblie eu atuncea de ce sa mai traiesc daca ascult tot de ce spune altu? trebuie sa te asculti si pe tine si sa faci cum crezi si tu ca e bine nu numai sa asculti de Biblie ca nu e corect dovedesti doar ca Biblia iti face tie viata la fel cumn la atei stiinta le fae viata...in fine n-am ce discuta cu tine ca nu esti deschis pentru toate lucruriile asculta tu de unu si de altu ca asa crezi tu ca e bine si lasa-ma tu pe mine in puii mei ai inteles?
Ma esti incuiat la mine, eu te las.Dar vad ca ai o conceptie de satanist modern, poate te gandesti sa devii si tu satanist. De cate ori sa iti spun ca eu mi-am format propiile opinii despre viata si tot ce implica ea. Stiinta nu iti spune cum sa traiesti, asta este la latitudinea fiecaruia.
Eu ma incred cel mai mult intr-un singur om si anume in propia persoana.Eu zic sa iti revizuiesti gandirea, poate niste filosofie ti-ar mai deschide si tie putin mintea. Auzi ateilor stiinta le face viata . Eu ca ateu imi fac singur viata, respect propiile mele reguli, exact cum spui tu, dar fac asta deoarece nu cred intr-o divintate, de aia ti-am spus poate vrei sa devii un satansit modern sau un ateu, e cam tot una, doar ca sunt ceva diferente la nivel filosofic.
Satanismul presupune sa te inchini la Lucifer si sa crezi in El ca iti da putere, iar eu cred in Dumnezeu deci nu stiu de ce ai adus referire despre el...da mno vrei sa ma crezi slab de inger si sa ma corupi, dar nu o sa-ti iasa...asta a fost ultimu raspuns pe care ti-l mai dau ca n-are rost cu om ca si tine. bye bye
Ok nu trebuie sa imi mai raspunzi, mai ales ca tu te crezi copil, iar eu care sunt cu 2 ani mai mare decat tine, asta daca esti nascut in 94, ma consider deja un om in toata firea(oarecum).
Am zis satanism modern nu satanism traditional, daca citesti putin conceptiile satanismului modern vei vedea ce asemanare mare este intre gandirea ta si gandirea satanismului modern, doar ca singura diferenta este ca tu crezi intr-un zeu, iar satanistii cred doar in ei(nu in satan). Deci fa o diferentiere intre satanismul traditional si satanismul modern, ca tu imi mirosi a satanist modern, daca nu ai fi zis ca ai o credinta intr-o divinitate as fi fost sigur ca esti satanist modern.
Uite citeste putin despre satanismul modern, iniante de a sari cu o concluzie: http://www.bisericasatanista.org/satanismul-modern.html
Niciodata nu am inteles cum unii oameni isi pot da cu parerea despre ceva ce nu cunosc.
Sa ai o viata frumoasa si succes in al gasi pe Dumnezeul adevarat(daca exista), nu cel inventat de mintea ta.
Ba da exista un raspuns stiintific doar ca nu il sti tuvrei sa til spun? si daca iti dovedesc ce se intampla acolo ce mai zici, tot ca sunt supernaturale?
Pământul este un magnet gigantic, susțin oamenii de știință, în unele părți magnetul este potrivit arătându-ne N se pare ca în Triunghiul Bermudelor este mult prea mult magnetism dereglând astfel vremea sub formă de fulgere, valuri uriașe sau chiar tornade. Toate acestea fiind ascunse în ceață, mecanismele încep să se deregleze, atrăgând tot ce este metal inclusiv vase și avioane.
Dacă intri în triunghi ai o senzație stranie de frică și corpul uman rămâne paralizat în timp ce valurile înghit vasul și trupurile plutesc neputând fi văzute din cauza ceții, iar cei aflați în viață sunt prinși de valuri și aruncați sub mare. Imaginați-vă că sunteți acolo și calculați logic toți factorii(vremea rea + magnetism + paralizia + valuri = moarte sigură)
Acesta este iadul pe pământ dar adevărul va fi dezvăluit de viitor. În Triunghiul Bermudelor nu există animale nici plante, de aceea oamenii de știință cred că de fapt sunt gaze naturale. Unii oameni spun că din această cauză este ceață în Triunghi și tot din acestă cauză animalele se feresc de acea zonă.
Dar mai rămâne dispariția navelor și faptul că nici un trup nu a mai fost văzut. Cu această problemă s-au confruntat oamenii de știință și până la urmă au tras linia și astfel au aflat că în aceea zonă se află o concentrație mare de gaz metan astfel în vase și avioane pătrunde gazul metan în concentrație mare astfel motoarele cedează și explodează echipajul murind, ori din cauza unde-i de șoc ori sufocați de gazul metan.
anonim_4396 întreabă: