Nu, deloc. Tu ziceai că trebuie să îi acceptăm pe homosexuali așa cum sunt, că nu-i vina lor bla bla bla. Și eu voiam să te întreb: atunci de ce îi tratăm pe schizofrenici? Nici ei n-au ales să fie așa, nu-i vina lor. Pe ei de ce îi tratăm?
Cum sa poti sa tratezi ceva capatat la nastere care apartine de natura psihica a creierului? Inca nu suntem in anul 3147.
Dar ce naiba sa discut cu tine de genetica ca daca te intreb de vaccin spui ca el contine chip, modificatori de ADN si otrava pentru reducerea populatiei.
1. S-a încercat măcar? Desigur că știința progresează lent dar, în vreo 3-4 decenii, dacă se încearcă, poate se va putea. Josef Mengele făcea studii de genul în anii '40, dar Aliații i-au oprit studiile.
2. Studiile au arătat că persoanele mai educate sunt și cele mai reticente la vaccin. Coincidență?
Da, dar te naști cu o predispoziție genetică spre schizofrenie.
1. Cu siguranta se incearca studierea creierului, a geneticii umane. Asta ar fi cutia milei care ne-ar propulsa catre o era tehnologica mult mai avansata.
2. Arata-mi un document oficial care atesta asta. Vorbe pot sa-ti dau si eu. Studiile arata ca religiosii in medie au un IQ mai mic decat ateii, dar se cred mai destepti decat acestia.
1. Atunci să sperăm că se va găsi un leac pentru această boală și multe altele. Dar până atunci un tratament provizoriu tot se va găsi.
2. https://www.infowars.com/......-hesitant/
"Da, dar te naști cu o predispoziție genetică spre schizofrenie." - exact. Acest lucru se ascunde in ADN iar in momentul cand vom putea descifra si modifica ADN-ul mai bine, il vom putea elimina inca dinainte ca copilul sa se nasca. ADN-ul este foarte complex. Pe langa ca iti poate arata ce personalitate ai, ce placeri ai, ce aspect ai si multe cele, iti poate arata viitorul tau, ce boli urmeaza sa faci de exemplu. Deja anumite boli pot fi prevenite datorita acestui fapt. Angelina Jolie a aflat ca avea sanse extrem de mari sa faca cancer de san dupa ce i-a fost studiata gena, si astfel a putut preveni asta. Iti recomand acest mic documentar despre genetica:
https://www.mediafire.com/download/y7nc414ejbcolcw
Am mai vorbit deja despre asta aici, pe site. Pentru ca o specie să supraviețuiască, e nevoie ca exemplarele ei să simtă o atracție față de sexul opus, pentru a se înmulți. Instinctul de înmulțire e în ADN-ul nostru iar atracția față de sexul opus e singura cale în acest sens.
Aaa, la americani e studiul. In europa situatia sta altfel, iar Europa e mai evoluata.
Mulțumesc, mă voi uita la el. Dar până evoluează știința în acest sens e cale lungă.
"Deci și tu crezi că homosexualitate ar trebui tratată?" - Da. Dar atata timp cat cineva o poseda, nu trebuie discriminat, umilit, injurat si privat de drepturi.
Iar îmi bagi vorbe în gură?! Arăta-mi când am zis eu asta!
Ce vorbe ti-am bagat in gura, ca nu ma prind la care mesaj mi-ai raspuns.
OctavianDanielMaria întreabă:
PisicaAristocrata întreabă: