| OctavianDanielMaria a întrebat:

Nu vi se pare ceva suspect ca zeul iudeu i-a interzis lui Adam sa manance din pomul cunoasterii, dar nu si din cel al vietii? Acel pom e simbolul cunoasterii.

69 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns (pentru IubescRomânia):

N-am zis ca ai zis asta, dar din comentariile tale pe care le-ai postat pe site de-a lungul timpului si la care te-ai referit la persoanele LGBTQ+ s-a inteles clar ca ai o problema mare cu ei. Unul care n-are nimic cu ei n-ar face atata valvataie.

| IubescRomânia a răspuns (pentru CIaudiu):

Când am zis eu că homosexualii ar trebui bătuți, umiliți etc?

| CIaudiu a răspuns (pentru IubescRomânia):

Si nu m-am referit la tine in special, am zis-o la general. Ca n-ar trebui sa-i tratam ca pe niste gunoaie doar pentru ca s-au nascut asa.

| IubescRomânia a răspuns (pentru CIaudiu):

Normal că nu, dar nici să o considerăm o normalitate și să îi lăsăm de izbeliște.

Răspuns utilizator avertizat
| Cynthia20 a răspuns:

Eu sunt atee dar am intalnit pe softpedia, reddit si chiar pe TPU credinciosi cu cunostinte stiintificesi cultura generala care ne-ar face sa ne simtim retardati.
Ce aveti de va certati la intrebarea asta care, cum e mai destept?
Vreo boala?

| doctorandus a răspuns (pentru IubescRomânia):

Autorul infowars sufera de schizofrenie paranoida.

| doctorandus a răspuns (pentru IubescRomânia):

Daca s-ar declara recensamant in UE si trebuie sa te recenzezi la locul de nastere al stramosului tau de acum o mie de ani, in ce oras/sat te-ai duce?

Asta fiind valabil nu doar pentru tine, ci pentru toti locuitorii UE timp de maxim doua saptamani pentru recenzare.

Răspuns utilizator avertizat