Daca as fi penticostal, as "prefe-ra" o penticostala, daca as fi baptist as prefera o baptista, daca sa fi analfabet, te-as "prefe-ra" pe tine.
Se scrie sunteti nu "sunte-ti", nu mai pune cratima daca tot nu stii unde sa o pui
Bine ca esti tu ala destept... eu scriu cum vreau si ce vreau, si asta era o intrebari si in caz ca nu sti nu te-am intrebat daca am scris bine, ci era cu totul alta intrebare desteptule!
Orice om greseste, daca tu te crezi ala perfect atunci succes in si mai multa perfectiune desteptule!
Sunt ortodoxa, asa vreau sa raman dar repect toate celelalte religi.Cat despre ateii prefer sa nu ma pronunt.
Nici eu nu cred în D-zeu sau orice alt zeu, pe mine m-au creat mama și tata, nu vreun zeu
Nu mai fii așa surprins, atei există destui pe planeta asta, deși sunt minoritari. Nu înțeleg de ce ai ales doar secte creștine la întrebare, mai există nenumărate religii cu nenumărați zei. Mie îmi place aia cu inorogul roz invizibil. Deci, dacă vrei să întrebi cine a creat Universul, inorogul roz invizibil.
Glumesc, dar știința e prea complicată pentru unii.
Scria cu mana stanga si eu scriu si ma incurc si este si o explicatie stiintifica pentru asta, o parte a creierului controleaza partea opusa a corpului cand gandim =ratiune folosim partea corpului emotionala
Noi nu ne tragem din Adam si Eva! As putea sa-ti spun acum ''teoria chibritului'' si sa-ti demonstrez ca NU, ne-a creat Dumnezeu, da' ce sa ma mai strofoc si asa voi crestini nu m-ati baga in seama asa ca nu ma mai deranjez.
A... pai mama si tata m-au creat, asa cum s-a mai zis. Cum a aparut viata pe Terra? E o intrebare care a macinat omenirea inca de la inceputuri si nici acum nu se stie exact raspunsul, in nici un caz nu am fost creati in 6 zile. Voi nu ganditi ma? Ma refer la cei care cred in teoria creationista si in Biblie. Stiati ca cei ce ne conduc sunt nevoiti sa jure cu mana pe Biblie? Normal ca stiati, dar stiati ca juratul pe Biblie este echivalent cu juratul pe organul genital masculin, adica pe penis? Nu glumesc! Chiar asa este. Cititi Biblia daca nu ma credeti, nu stiu citatul si versetul exact.
A si inca ceva. Sa va mai zic o chestie despre Biblie despre care nu cred ca aveati habar. In primul rand Biblia a fost gasita in limba evreeasca la Marea Moarta. In Biblie atunci se povestea despre niste zei abominabili si cruzi, zeii elohim si multi altii. Numele acestor zei a fost tradus prin numele ''Dumnezeu'' si multe din faptele acelor zei tradusi prin cuvantul ''Dumnezeu'' au devenit apocrife, fapte de o cruzime rara. Din pacate sunt multi care inca se mai inchina astazi acelor zei, elohim si altii, tradusi prin ''Dumnezeu''.
AtateaConditii întreabă:
DeProfundis99 întreabă: