| Alissa11 a întrebat:

Ortodox/a?, penticostal/a?, baptist/a?, catolic/a?, sau ateu? Ce sunte-ti si ce preferati?

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Daca as fi penticostal, as "prefe-ra" o penticostala, daca as fi baptist as prefera o baptista, daca sa fi analfabet, te-as "prefe-ra" pe tine.

102 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Atee.

| anonim4565 a răspuns (pentru ArcasulAlpin):

Cei asta?
n-am auzit.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Pastafarianismul.

| danny0152 a răspuns:

Ordoxii sunt o adunatura de aposaziati catolicii niste anticristi deci cu siguranta neo-protestant.

| danny0152 a răspuns:

Voi penticostalilor nici macar n-aveti pastori cu licenta si mai vorbiti ca aveti doctrina.

| Dumnezău a răspuns:

Corcitura intre deism, agnosticism, panteism si ateism.Pentru ca niciuna din celelalte patru, luate de una singura, nu se apropie periculos de mult de adevar, cum cred ca fac toate patru puse cap la cap.Religiile inrobesc omul, mai ales cele monoteiste, cum e crestinismul vostru atat de mult laudat.Si se scrie sunteti, fara cratima, strajera a Domnului.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Evident ortodox(Ortho=dreapta Doxa=credinta)/ dreapta credinta a Mantuitorului neschimbata de 2000 de ani

| Urzi23 a răspuns:

Din cite vad ai insirat niste religii si culte.Ce prefer eu :sa fac pe cit posibil dupa putinta mea ce spune Bunul Dumnezeu in Dumnezeiestile Scripturi.Cit despre credinta sunt Ortodocs si cind am timp mai ma duc la pupat icoane si nu a tabarit pe mine guturaiul si inca nu am murit. Chiar duc dorul sa mai asist la Sf Liturghie dar am un program nenorocit si nu ma pot duce Am o Bisericuta de suflet si nu am mai calcat prin ea de 1 luna si chiar ii duc dorul, macar sa aprind 2 luminari si sa zic 1 rugaciune mica si un Tatal Nostru In fiecare simbata ma duceam si luam binecuvintare de la preot si toate erau OK dar,,,,,,,,,,

| TinuţaRotaru a răspuns:

Ortodoxă'

| George175 a răspuns:

Ortodox

| Djasters a răspuns:

Daca spui ca esti ortodox, catolic sau orice altceva, atunci este violent. Adica te pui in opozitie cu altii.Aceasta actiune apartine ego-ului, daca nu esti ca mine, atunci gresesti sau esti impotriva mea. Mai corect ar fi sa spunem cu totii suntem copii lui Dumnezeu. Unde este voilenta, diferenta? Egoului (mintea superificiala- tiparele mentale si emotionale distructive ) ii place sa numeasca totul. Credinta in Dumnezeu este ceva de nenumit. Sunt confuz, dar prefer bunatatea.

| arrondelissant a răspuns:

Eu sunt Agnostic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt liber-cugetator; nu ma revendic de la nicio confesiune religioasa, desi am fost botezat in copilarie ca ortodox. Nu exclud nicio posibilitate: nici existenta lui Dumnezeu, nici "spontaneitatea creatoare" teoretizata de fizicianul Stephen Hawking, capabila sa creeze ciclic si ex-nihilo universuri.
Imi place sa ascult si sa citesc argumente, pareri, fara fi constrans sau limitat de un anumit pattern religios sau de gandire. Totusi, sunt pasionat de teologia lui Steinhardt.

| thegatekeeper a răspuns:

Atee.

| Alissa11 explică (pentru danny0152):

Domnul Isus nu a fost un om care a avut licenta pentru a fi pastor, invatator si multe altele... Noua ne este dat un om de la Dumnezeu, si acest om ne predica si ne invata din scriptura ( omul nu este intotdeauna perfect, mai greseste recunosc).

| Alissa11 explică (pentru Justrollin):

Da, si parintii lui de cine au fost creati? O sa imi spui iarasi ca de ma-sa si de ta-su, dar cine a creat oare primi oamenii?

| Alissa11 explică (pentru DyNo):

Ba sigur ca ne tragem din Adam si Eva, doar nu am fost trasi din maimute cum cred unii (Doamne Fereste!)

| DyNo a răspuns (pentru Alissa11):

Eu nu cred in teroria darwinista, si nu, nu ne targem din Adam si Eva cum spun unii idioti, ba oamenilor, voi ganditi? Sunt niste chestii de bun simt, grupa de sange si RH, rasele care sunt acum pe Terra, Universul care este infinit, noi zburam prin cosmos si voi, ce faceti? Mai credeti si va mai inchinati unor zei abominabili si credeti ca inca sunteti centrul Universului si ne condamnati pe noi, ignorantilor ce sunteti!

| Justrollin a răspuns (pentru Alissa11):

Adam+eva=cain,abel si seth(astia 3 baieti)ai auzit de incest?

| DyNo a răspuns (pentru Justrollin):

Ce sa stie ea ce-i ala incest? laughing

Si astia 3 ( caind, abel si seth) au continuat sa inmulteasca lumea!

| Morrigan a răspuns:

Undeva intre deism si agnosticism big grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns (pentru Alissa11):

Nu te simti atacat/a, vexat/a, mai degraba multumeste ca ai fost corectat/a. ca asa inveti si tu sa scrii corect si sa nu te faci de rusine. Maine-poimaine o sa iti depui un CV si o sa vrei un job bine platit- cand nu esti in stare sa scrii ca lumea, cum vrei sa il obtii?

Nu scrii cum vrei si ce vrei pentru ca limba romana are niste reguli, nu suntem o tara de analfabeti toti cu fumuri de aerati neuronal. Cei cu atitudinea ta ne fac de rusine in vest, dar ridica pretentii.

Ai probleme si la acorduri- asta era o intrebare, nu intrebari ca ai vb la singular si substantiv la plural; se spune in caz ca "nu stii"- ca nu e modul imperativ.
Si daca vrei un raspuns coerent, intreaba intr-un mod coerent. Ca si la Dumnezeu daca ajungi, cand vorbesti o sa vrei sa fii inteles.

Ma numar intre possibiliani.

Nu, nu stiu si nici nu ma inereseaza!

Erau toti barbati daca nu stiai, iar Abel a fot ucis de Cain...

Incest= relatii sexuale intre rude sau chiar intre frati su surori!

Normal, nu te intereseaza, ce sa stii tu de incest, de grupa de sange, de rasele care sunt azi in lume, de limbile care se vorbesc, chestii de bun simt, tu nu stii decat de niste zei abominabili si de indoctrinarile tale care te-au indobitocit. Ai inteles ceva din ce ti-am spus? Cred ca nu!

Si Eva era femeie, si se poate draga, si in caz ca nu sti, in Biblie scrie ca toti suntem neamuri.

Si totusi, daca esti ateu de unde sti tu de Adam, Eva, Cain, Abel, Seth? Si de unde sti ca Abel a fost ucis de Cain? Inseamna ca totusi au existat!

Sa-ti zic ceva despre Biblie. Biblia a fost facuta de niste antici care cautau raspunsuri la intrebari pe care ii macinau. Teoria creationista este doar o legenda si o terorie nefondata si atat. Deci, aceasta familie:Adam, Eva, Cain, Abel si Set, trebuiau sa aiba aceeasi grupa de sange si acelasi RH, ei bine exista 4 grupe de sange cu RH negativ sau pozitiv in lume, si nenumarate limbi. Se mai spune ca Adam si Eva erau semiti, deci si copii lor trebuiau sa fie tot semiti, ei bine, de unde a aparut rasa neagra, hobiti disparuti, rasa ariana din care faci parte si tu?
Ei bine ''draga'' si Eva era femei, se putea, dar acest lucru se numeste incest, nu stiu daca ai inteles ce inseamna acest cuvant.