| Alissa11 a întrebat:

Ortodox/a?, penticostal/a?, baptist/a?, catolic/a?, sau ateu? Ce sunte-ti si ce preferati?

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Daca as fi penticostal, as "prefe-ra" o penticostala, daca as fi baptist as prefera o baptista, daca sa fi analfabet, te-as "prefe-ra" pe tine.

102 răspunsuri:
| Alissa11 explică (pentru DyNo):

Tu nu imi spui mie cum sunt si ce sunt. Si da, e normal sa ma tem de Dumnezeu, deoarece El are putere mare si numai cu ajutorul Lui poti scrie tu pe tastatura, sau poti citi ceva, ca asta nu ii din meritul tau, numai El te ajuta sa faci tot ce faci si ce poti. Dar sa nu spunem lucrurile rele pe care le faci, ca la asta nu te ajuta El ci Satana ( Diavolul, Sarpele rau rau rau.) Daca tu esti de partea lui Satana atunci treaba ta, vei fi a lui si in Iadul cel vesnic cu toti cei ce sunt ca tine.

| DyNo a răspuns (pentru Alissa11):

Nu sunt de partea lui satan, satan nu exista! Nici zei la care te inchini tu, tradusi prin Dumnezeu si divinitate, o blasfemie mare, nici acei zei nu exista! De divinitate parca nu iti era frica, parca! E... uite ca eu iti spun tie cum esti si ce esti, am avut dreptate cu fratii tai nu? Da, cine sa aiba curajul sa recunoasca, stiu foarte bine ca penticostalii, mai ales copii, sunt indobitociti si poarta ochelarii de cal. Imagineaza-ti Universul, infinit, cu o infinitate de stele si planeta ca Terra, iti dai seama cum acel Dumnezeu antropomorf a putut crea asa ceva? Stai ca tu nu stii ce inseamna ''antropomorf''! Nu ma mir! E ca si cand ai zice ca o celula a dat viata unui elefant. Te rog data viitoare cand imi mai raspunzi sa vii cu afirmatii logice si rationale si sa numai privesti lumea cu ochelarii de cal! Stai ca nici ''ochelari de cal'', nu stii ce inseamna! Am dreptate? Normal ca am! Iar tu mi-ai evitat toate intrebarile de pana acum, in loc de raspunsul pe care il asteptam, si il stiam deja, tu mi-ai insirat niste bazaconii!

Se pare ca tu pui intrebariile si tot tu raspunzi, ce prostie. Crezi ce vrei, dar Dumnezeu si Satana exista asa cum exista Rai si Iad!

Ooo... bun, ajungem undeva cu discutia asta. Deci eu pun intrebarile si tot eu raspund corect, ce dovedeste asta? Ma insel cumva cand spun ca raspund corect la propriile intrebari? Daca da te rog sa ma corectezi. Satan nu exista! Satan este salbaticia din oameni! Fi si tu mai matura si nu-mi mai evita intrebarile, daca nu vrei sa raspunzi este problema ta, dar evitale intr-un mod matur, nu fugii iepureste, fapt pentru care imi dau dreptate propriilor afirmatii. Maturizeaza-te! Ai 15 ani.

| dariusbocos a răspuns (pentru Alissa11):

Din Gherla Jud. Cluj

Si ce daca daca am 15 ani, pot sa am si 100 si ma comport asa cum cred eu de cuviinta. Ba da, exista si Iad si Rai si Dumnezeu si Diavolul. Diavolul asta iti cam himnotizeaza mintea si te faci sa zici astfel de lucruri numai ca sa ii slujesti lui. HEY, TREZESTETE!

Banuiesc ca am avut dreptate, nu-i asa? Cand mi-am raspuns singur la intrebarile pe care tot eu le-am pus. Adica tu crezi ca eu sunt hipnotizat? Am fost pot spun, am fost hipnotizat, de religie, nu asa de mult ca tine deoarece eu am fost crestin ortodox, nu penticostal, si ti-am mai spus ca penticostalii, mai ales copii, sunt foarte indoctrinati. Oricum, numai are rost sa te conving acum de nimic, sper ca vom putea discuta candva pe alte cai mai directe.
Nu uita, cine nu este cu tine, NU este impotriva ta si nu iti este dusman!

Chiar va trebuii sa te TREZESTI!

Din nou, mi-ai evitat raspunsul... Tu ar trebui sa te TREZESTI!

Nu eu, ci tu sigurat va trebuii sa te TREZESTI din ce te aflii! Ce spui tu sunt numai prostii de prost gust care nu au nici un sens! Tu spui lucruri neadevarate!

De imi tot eviti raspunsul? Daca sunt numai ''prostii de prost gust care nu au nici un sens''?! Dar, ce ma mai agit... ramai la religia ta si eu raman cu parerile mele bine fondate, nu bazate pe indoctrinare.

| ecateryn a răspuns:

Eu sunt catolic si nu "prefer" o religie anume.Nu cred ca este posibil ca un om sa prefere o religie, dar daca este vorba despre o religie mai pe placul meu ar fi vorba despre Bahai intereseaza-te poate ti-ar placea sa afli ceva nou.winking