| Mădă0611 a întrebat:

Si pan' la urma ce inseamna numar de om si numarul numelui fiarei?
"17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase." Apocalipsa, cap 13.

64 răspunsuri:
| Kalla a răspuns:

Este cipul illuminati.Scrie pe google imagini illuminati microchip si o sa-ti apara poze cu microcipul.E mic cu rosu.

| viky76 a răspuns:

Din care biserica faci parte ca sa stiu cum sa-ti raspund, nu ca ar fi mai multe raspunsuri! dar ca sa stiu cat de mult pot sa-ti spun

| Mădă0611 explică (pentru Kalla):

Trebuie sa reformulez... rolling eyes
Versetele sunt din biblie, ce a vrut sa spuna Ionica prin numar de om si numarul numelui fiarei?

| Mădă0611 explică (pentru viky76):

Din niciuna, dar poti sa raspunzi pentru toate bisericile din lume, nu conteaza, ma intereseaza cum au interpretat oamenii ce au citit. Nu imi da link-uri cu j nu stiu ce, jv sau cum o fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa poti cumpara si vinde numai daca ai acel cip.eu nu il vreau :-)

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

laughing prin intrebarile mele "vreau sa vad ceva", dar vad ca vad altceva, tu si kalla intrati in categoria noua, deocamdata; ai, ai, ai, da-i-nainte cu tupeu.
Reformularea numarul doi: de ce 666 e numit numar de om/numarul numelui fiarei?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Mădă0611):

Ai sa arzi in rai... pacatoaso! laughing

| dragos38 a răspuns:

Eu stiu, ce inseamna
toti cei care au 666 de milioane de ron. sa-i bage in contul meu, deci sa se lepede de ei caci este numarul satenei si nu-i vad bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din oarecare punct de vedere e complex a spune asta. Satanisti spun ca 666 reprezinta era astrologica a varsatorului, era in care satan va domni:http://satanismul.blogspot.ro/2009/04/era-noua-lui-satan.html,dar crestini sustin ca acel numar se va implanta pe oameni pe mana stanga sau frunte si va avea control complet asupra oameniilor. Insa de aici pana la faptul ca cip-ul reprezinta acel numar e un drum lung deoarece cip-uri pot localiza o persoana (facand intimitatea persoanei mai limitata) pana la control e mult

| Lizzu a răspuns (pentru Mădă0611):

Ionica laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"pana la control e mult"
Deja se poate afla cu usurinta unde suntem(WI-FI sau tel mobil) ce vorbim la telefon ce cautam pe net cati bani avem in cont pe ce ii cheltuim si unde etc.
Un chip electronic doar ar simplifica lucrurile.

| CristiB93 a răspuns:

Ce faci Mada, iar iti bati capul cu religia, de ce nu iti iei concediu, uite acum ca tot vine craciunul.
Ai taiat porcul? laughing

| Mădă0611 explică (pentru CristiB93):

Ma speriasem, am crezut ca ai un raspuns la intrebare. laughing
Sunt curioasa de ce se tem unii de ceva ce nu inteleg si care nu e asa horror, sigur nici aia primii care au inventat povesti n-au inteles.

Oi fi eu atee, dar nu criminala.

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

Eh na cum sa fi criminala, e doar un porc, apoi cand il mananci in friptura te mai gandesti ca a fost ucis de altii laughing?

| Mădă0611 explică (pentru CristiB93):

E doar un porc, dar e cel mai inteligent animal dupa om, plus ca si pe el il doare cand ii faci rau. Daca as avea tot timpul legume si fructe, n-as prea manca asa ceva; friptura nu e prea minunata, si ma simt naspa dupa ce mananc, dar sarmalele da si cum nu vad bucati de carne, nu ma simt naspa :d

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

Da stiu ca il doare, vad in fiecare an cand se taie porcul, si mie mi se pare crud sa il pui jos si sa-i bagi cutitul in gat, dar asa suntem noi, suntem slabi, bine poate doar unii sunt slabi la asa ceva. Eu de cand ma stiu, ma tem de violenta, batai, certuri. Decat sa fac chestiile astea, mai bine plec si ma ascund sau incerc sa las totul de la mine si astfel sa ies cu bine din orice situatie, mie imi place linistea si calmul iar treaba asta care se face cu porcul la craciun ma cam tulbura un pic laughing

| costis a răspuns:

Numar de om? Nu-ti bate capul, nu cred ca sunt de alea de care ai luat tu.

| costis a răspuns:

Efect de briza...

| Mădă0611 explică (pentru costis):

De care am luat eu?

| Ben00 a răspuns:

Se pare ca jupan Costis si-a inceput saptamana de lucru. Lanseaza si tu intrebarea pe TPU, doar de asta suntem aici sa ne ajutam.

| viky76 a răspuns:

Coroana papală este formată din 3 coroane suprapuse împodobită cu diamante în amintirea a 3 regi arieni (Arienii erau un popor care nu credeau în Iisus Hristos).
Pe coroana papală scrie : "VICARIVS FILII DEI"
Unele litere din alfabetul latin au însemnătate numerică (I=1, V=5, X=10, L=50, C=100...D=500).

Cele 3 cuvinte, au şi ele o însemnătate şi dau la iveală dezlegarea numărului Antichristului adică 666.

V=5
I=1
C=100
A=0
R=0
I=1
V=5
S=0

F=0
I=1
L=50
I=1
I=1

D=500
E=0
I=1

Total=666 numarul fiarei Anticristul papa de la Roma Vicarus Dei (locțiitorul lui Dumnezeu pe pământ) ...-ce-...‎

| viky76 a răspuns (pentru Mădă0611):

"Ea "fiara" şi-a deschis gura şi a început să rostească hule împotriva lui" Apoc 13:13 ceea ce si-au permis unii papi sa faca. iata si citeva exemple: orice preot catolic poate sa ierte pacatele oamenilor in locul lui Hristos – FALS; Ceea ce iarta preotul sau papa Dumnezeu trebuie sa accepte – FALS; Papa, stapinul cerului, al pamintului si al infernului – FALS
parerea mea este ca faptele vorbesc iar istoria nu o poti ascunde, ce au facut si declarat papii din trecut ma face cu tarie sa cred ca anume el (papa) este fiara descrisa din Apocalipsa fiindca se potriveste descrierii.

Hopa, hopa, cand au inceput papii sa poarte coroane, numarul exista deja, si apoi apocalipsa a fost scrisa in limba greaca, pentru grecii contemporani, papii doar au invartit niste litere ca sa le dea 666 (sau necatolicii au facut asta ca deh, sunt necatolici), numarul de care se temeau crestinii, dar ce inseamna de ce asa de temut? "Vicarius fili dei" nu e nume ca 666 sa fie numarul numelui, plus ca asa cum ziceam, e alta limba, alt timp.

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu-l baga in seama, iar a fumat ceva...

| Mădă0611 explică (pentru CinevaNou):

Voiam sa-i raspund, dar nu stiu la ce se refera, eh, la tăţ n-i greu, nu oricine e capabil sa raspunda la o intrebare la care ar trebui sa stie raspunsul, ca acel raspuns l-a facut ce e.

| Delmoniko a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa vina Dracu, Satan, Lucifer sau cine dracu o vrea. Eu de crestini sunt satul.

| viky76 a răspuns (pentru Mădă0611):

Cartea apocalipsa descrie ca se va intampla in vremurile de pe urma, citeste toata apocalipsa si iti vei da seama ca nu vorbeste de vremea cand a fost scrisa cartea ci de vremea de pe urma cand "fiara " va cauta sa-si proclame puterea, sa faca semne si minuni inseland oamenii, cautand sa aiba cat mai multi adepti. Biserica Romano-Catolică este nu numai denominația creștină, ci și confesiunea cu cei mai mulți aderenti din lume.Papa se bucură în Biserica catolică de un statut ierarhic suprem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Delmoniko):

Stii ca ai denumit aceiasi entitate de 3 ori sub diferite forme nu?

Primii crestini credeau ca vremurile de pe urma o sa fie la scurt timp dupa invierea lui Iisus, si apoi e numarul numelui, ala nu e nume.

| Delmoniko a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pisi, pentru crestini sunt doar doua acolo, una e populara. Pentru restul sunt trei - dracul e datina stramoseasca, Satan e Shaitan, iar Lucifer e din Torah. Dar oricum pot sa te port mult si bine pe meleaguri din astea si tot nu ajungem la nicio concluzie. Tot personaj fictiv se cheama.

Întrebări recente