"Esti chiar culmea, dar daca pentru tine asta inseamna argument castigat" - In fata cuiva care nu are habar si nu zice nimic castigi cu orice argument, dear. Pana una alta ale tale sunt sublime... dar lipsesc cu desavarsire. Tu ai pus o intrebare, iar cei care fac asta pe TPU se presupune ca nu stiu si cauta un raspuns. In caz contrar...
Iti mai spun o data: paranoia asta cu batalia, manipularea si conspiratia religiosilor este doar in capul tau - cel putin in ceea ce ma priveste. Daca nu ma crezi este problema ta, succes cu vanatoarea de fantome.
Fierbe, fierbe, uite cum fierbe. )
"In fata cuiva care nu are habar si nu zice nimic castigi cu orice argument, dear.". bun baiat, dear, cred ca ai acasa saci intregi cu oase , cate unul castigat la fiecare "argument" castigat; naspa ca toata citeala aia a ta pe bancile si scaunele bibliotecilor, ca netu e najpa, nu ti-a folosit decat la prostit lumea cu vorbe "papagalite", daca ti-ar fi folosit la altceva, sau daca ai fi citit altceva (ceva ce nu te obliga dresorii), ai fi stiut ca unii pur si simplu nu isi bat capul cu altii, aia nu inseamna argument castigat. Biblia e la mintea cocosului, mai ales ca e foarte interpretabila, nu degeaba exista atatea religii si atatea secte, in jur de 50.000. )
Am zis ca nu mai raspund, dar am vrut sa iti cant melodia cu fierbe.
Probabil ca ai crezut ca fierb. Si ai spus-o, ca sa ma vezi cum neg. Nu o voi face. De fapt ai dreptate. Fierb, asa cum ar trebui sa faca orice om caruia ii pasa de ceilalti. Dar o fac din motive diferite. Imi pasa de faptul ca treci pe aici...
Tu poti face misto in continuare, mie va continua sa imi pese de tine. Tocmai de aceea nu plec atunci cand simt nerusinare, desi uneori imi mai vine sa o fac.
Mistourile nu sunt argumente, apropo.
O seara buna.
Lol.
616=Nero kaisar.
666=Neron kaisar.
Nero se putea scrie si Neron.