Cred ca ema (ca si mine) ne refeream la 'sfarsitul' in viziunea biblica, si anume apocalipsa urmata de venirea lui Isus. Te rog citeste mai atent data viitoare
Ema, doar nu crezi in prostiile cu calendaru mayas si cu sfarsitu lumii pe 21-12-2012
Nu,draga Florin.Singura carte pe care o cred este Biblia.Acolo sunt scrise semnele sfarsitului.Si eu vad ca se implinesc cu fiecare zi.
Asta zic toti crestinii, de 2000 ani incoace. Propaganda tipica, ca sa te "pocaiesti" cat mai curand.
Da,am racit putin.O sa iau strepsils cu lamaie.Dar tu esti constient ca esti bolnav sufleteste?
Se mediatizeaza absolut tot acum...si din aceasta cauza impresia asta! parerea mea
In Biblie scrie ca numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul, si sincer nu cred ca tu esti dumnezeu.La TV oamenii fac bani pe chestia asta. Eu mi-am zis parerea.
Nu stiu ce semne vezi tu! ca in biblie nu scrie exact ce se intampla in zilele noastre! nu se pomeneste de dictaturi in coreea de nord, de cutremure in asia, de tsunami, de riscul accidentului nuclear de la fukusima, de cernobal! daca aia ce au scris biblia sunt profeti, de ce nu spun EXACT, cuvant cu cuvant, lucrile(deci japonia sa zic) unde s-a intamplat o tragedie! Si nu imi amintesc ca Hitler sa fie pomenit in biblie! sa ii zica HITLER! Asta e parerea mea sper ca nu te-ai suparat pe mine ca nu ai motiv!
Motivul pentru care Mayasii nu au terminat calendarul este ca a venit Chuck Norris si i-a omorat pe toti.
Da eu sunt foarte constienta! si imi e teama de asta. pentru ca stiu ca Dumnezeu va revenii si pe mine ma va gasi nepregatita.
Nu vrei sa vezi tu.Scrie despre razboaie despre criza economica si morala despre necredinta oamenilor.
Buna.Am 11 ani.Din ce mi-a spus mama.se apropie sfarsitul pe zi ce trece.Pt. ca se zice ca atunci cand se v-a apropia sfarsitul vor aparea tot felul de ciudatenii pe pamant.Si nu.nu prea sunt constienta.
Este exact ca pe vremea lui Noe. Oamenii vand,cumpara,beau,mananca,se insoara.Iar daca le zici ceva despre venirea Domnului te iau in ras si zic ca nu este adevarat, la fel cum a fost si cu potopul. Iar cat despre sfarsitul lumii va fi exact ca in povestea cu lupul. Cand baiatul acela tot mintia ca vine lupul, vine lupul si cand chiar a venit lupul nu a mai crezut nimeni. Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca El va reveni ca un hot. si pe multi ii va luat pe nepregatite!
Dumnezeu sa aiba mila de noi.
Nu se pomeneste de asa ceva pentru ca se zice ca scrie in biblie ca omul nu are voie sa vada viitorul.Ce rost ar mai avea viata!?
Pe cat pariu ca n'o sa vedem niciun sfarsit in viata asta?
cum ca lumea se autodistruge as fi de acord. situatia se va inrautati in urmatorii ani
Care sfarsit, Ema? Ai gatat de citit Biblia si nu mai ai ce ne vari in suflet? Baga-te la musulmani si apuca-te de Coran, mi-ar parea rau sa dispari de pe site.
Nu mai spune, sa inteleg ca tu esti nemuritor? incredibil, deci eu zic sa punem pariu pe casa ta(daca ai una).
Da! Anul dragonului este anul schimbărilor, se sfârșește cu vechiurile obiceiuri și dobândim obiceiuri noi.
Intr.o biblie scrie ca bucurestiul va cadea si ca va fi ca un nou ierusalim. Posibil dar nu cred ca acum. Numai Dumnezeu stie. Si deocamdata sunt niste porcarii si nu se stie daca.i adv sau nu... S-a zis de o mie si una de ori ca va fi sf lumii si nu a fost. Doar atat ca se schimba clima. DE ex in Bucuresti nu mai ninge asa mult ca anii trecuti.
Razboaie au tot fost. Cand americanii au lansat bomba atomica puteai tot crede ca e sfarsitul lumii. Cand Hitler omora milioane de evrei la fel semana cu sfarsitul lumii. Cand Europa era invadata de ciuma bubonica in 1665 si mureau ca gandacii dupa Raid oamenii, parea ca e sfarsitul lumii. Treaba cu 'semne' si povesti similare sunt pentru creduli care nu inteleg mai nimic din Apocalipsa, dar vad ei o stire si stiu ca e semnul sfarsitului.
Modul in care ai pus tu intrebarea iti confirma pozitia de 'cel mai habotnic utilizator TPU' din istorie. Nu intrebi ceva, ceri doar confirmare la aiureli in care crezi cu tarie. Eu zic sa bagi in Strepsils si ceva calmante, nu ti-ar strica.
Ema? noi crestinii avem o singura biblie, care ne spune aceleasi profetii de 2000 de ani, ca sa nu spun de 7000 de la facerea lumii.dovada ca nu minte.dar uite cate biblii are lumea? si lumea a ales, sa nu o creada pe cea crestina ci orice alta biblie care corespunde ingaduntei lor fata de ei insisi.probabil si inainte de potop au spus despre noe; asta e nebun.in gandul lor insa erasi acel; dar daca...ei unde se va duce toata lumea, voi merge si eu.si asa se va intampla din nefericire.fiindca multi alegem calea larga si putini pe cea stramta.
Draga Mihai vezi ca Biblia spune ca va fi o criza economica mondiala.Cine credea cu putini ani in urma ca SUA va avea probleme economice foarte mari? Era cea mai puternica tara d.p.d.v.financiar.De ce calmante, ti se pare ca as avea nevoie? Eu nu cred.Sunt foarte linistita, am pace.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: