| EmaS a întrebat:

Sunteti constienti ca traim vremea sfarsitului?

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Cred ca ema (ca si mine) ne refeream la 'sfarsitul' in viziunea biblica, si anume apocalipsa urmata de venirea lui Isus. Te rog citeste mai atent data viitoare tongue

90 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu ca sunt si crestini care au ales sa traiasca frumos sa fie o marturie pentru cei din jurul lor la locul de munca, in societate.Si tu esti unul dintre ei.

| mihaibrasov a răspuns (pentru EmaS):

Si in 1929 n-a fost criza economica mondiala? Stiai ca a afectat si atunci Europa si a fost unul din motivele pentru care nemtii au inceput razboiul, ca au profitat de slabiciunea si lipsa de armament a celorlaltor tari? (Chiar daca razboiul oficial a inceput in '39, dupa 10 ani, Hitler se razboia ba prin Spania, ba isi revendica teritorii in anii anteriori) Si uite ca tot n-a fost sfarsitul lumii. Iar criza din '29 a fost mai apriga decat cea de acum.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Nu există sfârşitul lumii.

| alexhandsport a răspuns (pentru florin1979):

Nu e vorba de 2012. sfarsitul lumii poate veni si la noapte matine peste 1 luna 2 3 4 sa 5 ani nimeni nu stie big grin

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Vom trai si vom vedea.

| danut a răspuns:

Intr-adevar sfarsitul este mai aproape ca oricand dar faci o greseala destul de mare. Pentru marea majoritate aceasta "intelegere" nu este accesibila, motivul, sunt niste "conditii" pentru a avea "acces" la aceste informatii. Degeaba incerci sa-i explici unui orb din nastere cum arata culorile, nu poate intelege chiar de ar avea aceasta dorinta. "Vederea" in cazul intrebarii tale este format dintr-un complex de evenimentesi lucruri pe care nu noi le distribuim. Printre acestea este darul credintei care o data respins impinge individul in afara celor ce pot "intelege". O alta problema este ca "toti" sunt cei chemati DAR nu toti cei ALESI, putem continua cu afirmatia Domnului Isus Hristos ca Biblia a fost data pentru MARTURIE (adica ca dovada acuzatoare pentru respingere) si nu MANTUIRE. Constienta venirii unui sfarsit si inceputul unei noi perioade in istoria umanitati mai poate fi scoasa in evidenta de un studiu profund ceea ce in cazul unor internauti si acestia de varsta frageda este o raritate asemanatoare unui diamant de 50 de carate. Nu s-a vrut ca mesajul sa fie o jignire la adresa cuiva ci doar a scoate in evidenta realitatea pura.

| Flav a răspuns:

Da! Nu mai am cafea in casa.

| EmaS explică (pentru Flav):

Ce zici, bei o cafea cu viitoarea ta soacra?

| Flav a răspuns (pentru EmaS):

Daca-mi faci cunostinta cu fiica ta, beau si aghiasma...

| maiAm8conturi a răspuns:

Eu nu vad niciun sfarsit, ba chiar e un moment prielnic de a profita pe plan economic.Am trecut peste multe profetii, sfarsituri, apocalipse informatice(ma refer la cea din 2000) si am observat in jurul meu ca multi au avut de profitat.Chiar si un pix sau o bucata de tamaie inscriptionata cu 2012 End of Times, Days, Humanity are un atuu in ceea ce priveste comercializarea lor.
Sunt constient doar de creativitatea unora si... Surpriza! Viata merge inainte.

| EmaS explică (pentru maiAm8conturi):

Da,ai dreptate viata merge inainte pana atunci cand va veni sfarsitul si noi vom trece pe la judecata de apoi.Ce zici, esti pregatit?

| Deny1333 a răspuns:

Sunt mai conştientă de faptul că mi s-a terminat sucul decât de asta...

| EmaS explică (pentru Deny1333):

Ce fel de suc bei? Coca-Cola?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat!

| Deny1333 a răspuns (pentru EmaS):

Pepsi, că e mai bun.

Doar atat ai de spus? De la tine ma asteptam la mai mult.Mult mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-as putea sa mai spun? Cand vad ca ura este la culme, lumea este plina de rautate si nu se sfieste sa prctice cele mai mari pacate fara nici o jena, parere de rau... Intr-o lume in care suntem inconjurati de sodomiti, curvari, betivani, oameni care-L hulesc pe Creator, hoti, mincinosi, necredinciosi, atei si lista poate continua cu mult mai mult... mi-e scarba de lumea in care traim!

Da,si eu urasc pacatul, dar il iubesc pe pacatos si doresc ca sa se intoarca si el la Dumnezeu si sa fie mantuit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Omul preocupat de existenta materiala moare fara Dumnezeu si isi va petrece vesnicia alaturi de stapanul caruia i-a slujit!

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Poti spune care sunt acele semne? Vreau ceva concret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 2012 ani acelasi basme sa te pocaiesti ca vine sfarsitul

| EmaS explică (pentru Vladuthz):

Scrie despre razboaie despre criza economica si morala despre necredinta oamenilor. Este scris despre cutremure, foamete si boli.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Dar de unde stiti dvs asta?
Parca in biblie scrie ca doar dumnezeu stie cand va fi sfarsitul...

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Ema, biblia a fost scrisa si gandita de niste oameni foarte inteligenti. Bineinteles ca sfarsitul omenirii va veni, dar nu pentru ca asa este scris in biblie, ci pentru ca orice om inteligent poate deduce asta. Pe vremea aceea oamenii erau inapoiati, dar cei ce au scris biblia aveau capacitati intelectuale peste media admisa de acea vreme, de aceea ei au creat biblia, pentru a stapani omenirea, pentru a o impiedica de la a face rele, si dupa cum ziceam, orice om inteligent poate prevedea sfarsitul. Orice specie se autodistruge de la supra inteligenta. Suprainteligenta duce la autodistrugere.

| IMC90 a răspuns:

Nu exista nici o dovada concreta care, macar, sa ne dea de gandit ca s-ar apropia sfarsitul. Adica, in afara de poluare si de terminarea resurselor (care pot conduce in viitor spre moartea prin infometare, dar, atentie! nu a tuturor) nu exista alte amenintari serioase. Dar, poate ca imi scapa mie (deci lumineaza-ma)

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru EmaS):

Cand aud de lovendal ma iau dracii (scuti-mi expresia)
Ce site, care scrie lucruri serioase, ar publica asa ceva?
http://www.lovendal.net/......-casa-lor/

| William a răspuns:

Da, dovada este faptul ca in SUA deja sunt oameni care si-au implantat cipurile alea desi nu is prea populare si costa 200 de dolari unu.

| William a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ce as mai vrea sa te aud spunand asta si cand va fi sfarstul lumii, cand o sa apara semnul Crucii pe cer si o sa vina Iisus.