| EmaS a întrebat:

Sunteti constienti ca traim vremea sfarsitului?

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Cred ca ema (ca si mine) ne refeream la 'sfarsitul' in viziunea biblica, si anume apocalipsa urmata de venirea lui Isus. Te rog citeste mai atent data viitoare tongue

90 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Odata si odata va veni! Toate au sfarsit! Chiar si ateii!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru William):

Ok,dă-mi numărul tău de telefon, şi o să mă auzi spunând asta.

| Fizy93 a răspuns:

DA, dar mai avem pana la sfarsitul lumii destule generatii de traitwinking Asa cred! Si sunt constient datorita faptului ca sunt boli pentru care nu afla leac, oamenii sunt foarte rai intre ei, nu se ajut... si una alta tongue

| mihaela1pisi a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa nu te ma gadesti la asta si sa iti traiesti viata.

| EmaS explică (pentru mihaela1pisi):

Eu cred ca suntem atat de trecatori, incat trebuie sa ne gandim la vesnicie. Ziua de maine nu o promite Dumnezeu nimanui.De craciun trei tineri din inalta societate cu mari perspective de viata au sfarsit intr-un tragic accident.http://danieltguta.wordpress.com/tag/catalin-iovanescu/

| ioanna0joan a răspuns:

Ema nu mai crede porcari!
ca sfarsitul lumii nimeni nu stie cand va veni decat DUMNEZEU ''semne'' sunt multe dar nu trebuie sa le credem!
ASA CA MAI CALMEAZATE PUTIN!winking

| BlackFuneral a răspuns:

Draga Emma iti recomand sa asculti putin rock. :)
http://www.youtube.com/watch?v=346buRwtrOU
o sa te ajute:));)

| Andrei7520152 a răspuns (pentru EmaS):

Nu e tocmai o criza mondiala. China si restul asiei de est sunt in crestere economica. Se asteapta ca China sa devina noua putere mondiala pana la sfarsitul deceniului.

| DianaaSykes a răspuns:

Oricum lumea asta rea trebuie sa se termine odata si odata.

| R0CA19 a răspuns:

Ba ma lasati cu Bilbia voastra si cu toate tampeniile? Si daca vine sfarsitu lumii ce? N-are decat sa vina si apocalipsa si moartea si tot ce vreti. O sa le rad in fata! N-am de cand sa ma las condusa de toate prostiile.

| EmaS explică (pentru R0CA19):

Ma indoiesc ca vei mai putea sa razi!

| Archdaemon a răspuns:

Nu

| Kitty20 a răspuns (pentru EmaS):

Ce religie esti?

| EmaS explică (pentru Kitty20):

Sunt crestina.

| Kitty20 a răspuns (pentru EmaS):

De care?

| teodora555 a răspuns:

Nu nu sunt, ca nu vine niciun sfarsit

| R0CA19 a răspuns (pentru EmaS):

N-ai decat sa te indoiesti ca numa` de tine nu mai pot eulaughing

| EmaS explică (pentru Kitty20):

Neoprotestanta.

| Cristan95 a răspuns:

Nu te supara! am vazut multe dintre postarile tale si consider ca esti cam dusa, deci ai o gandire de om aiurit. Vorbesti numa prostii si cand vad astfel de persoane nu pot sa le suport mai ales cei ca tine iubitori inraiti ai religiei, si m-ai pierzi si timpul pe TPU incercand sa speli creierul celorlalti cu aburelile tale.Trebuia sa iti zic...si da daca te intrebi cumva am doar 17 ani dar asta nu inseamna ca am o gandire slaba.

| Zabos_Iulia_1992 a răspuns:

Poate ca va veni, dar niciodata nu putem fi cu adevarat siguri.

| PredatoR a răspuns (pentru EmaS):

Care ar fi semnele sfarsitului care s-au implinit ca m-ai facut curios? ca si eu parca simt ca nu e ceva in regula... nu prea sunt eu credincios 100% da' totusi...

| danny0152 a răspuns (pentru florin1979):

Normal ca traim sfarsitul lumii (nu cel mayas ci cel biblic)si cel mai evident motiv poate fi ca toata lumea este condusa de presedinti, prim ministri, regi si chiar si cardinali, papi MASONI.

| EmaS explică (pentru Cristan95):

Nu iti place nu mai intra pe ele.

| EmaS explică (pentru PredatoR):

Scrie despre razboaie despre criza economica si morala despre necredinta oamenilor. Este scris despre cutremure, foamete si boli. Http://www.lovendal.net/......-lui-ioan/

| Heroina_Hero_1956 a răspuns:

Sunt!

| Oston a răspuns:

Am 14 ani. Eu unul cred ca prea exagerezi. Cred in Dumnezeu, ma rog in fiecare seara inainte de a dormi, dar prea exagerezi! Sfarsitul nu va sti nimeni cand va fi, cum si de ce. Toti murim. Ce conteaza e ce faci pana cand mori! Tot timpul vorbim despre apocalipsa, despre sfarsitul lumii, aoleu, 2012! Mai oameni buni. In special Ema. Nu cred ca o sa fie sfarsitul in 2012 si pana cand o sa mor eu. Nu e indeajuns de rau sa fie un sfarist. Tot ce auzim noi e manipulare! Suntem manipulati sa credem in fanteziile astea. Asta e ce cred eu. Keep Rocking!

| Oston a răspuns:

Ema. Am 14 ani-baiat-rocker. Cred in Dumnezeu. Dar daca sfaristul vine, de ce mai platesti taxe si impozite, de ce te duci la servici-daca ai, de ce te mai culci seara, de ce mai mananci, de ce bei apa, de ce te mai speli pe dinti, de ce sa mai faci toatea astea daca tu crezi ca traim sfarsitul? raised eyebrows Iti spun eu de ce. Pentru ca in subconstientul tau, sti ca inca nu esti sigura daca vine, si nu sti cand o sa vina. Le faci pentru ca te rogi, in sinea ta, sa iti termin viata in pat, nu inecat, nu ars, nu omorat de cutremure si asa mia departe. Daca ai avea posibilitatea de ati cumpara o casa noua, o sa spui "AAA, nu mi-o cumpar, vine apocalipsa, ce rost are?" si dupa sa vezi ca nu s-a intamplat nimic si sa regreti "Ba, da prost am fost ca nu am cumparat casa aia cand aveam posibilitatea" si sa iti dai pumni in cap? Nu cred.

| EmaS explică (pentru Oston):

"Daca maine ar veni sfarsitul lumii, eu astazi as sadi un pom" spunea Martin Luther. Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima, pentru ca nu stii ziua si nici ceasul cand vei pleca in vesnicie.Trei tineri cu perspective, vecini au sfarsit intr-un groaznic accident.http://danieltguta.wordpress.com/tag/catalin-iovanescu/

| Oston a răspuns (pentru Cristan95):

Aceasi parere! Chiar daca am doar 14. :-? Sunt roacker si cred in Dumnezeu. Ma rog in fiecare seara. Dar nu am ajuns in halul asta incat sa fac ca si Ema. Deja sunt probleme grave. E bine sa crezi in ceva, dar nici ca si tine, Ema-altfel iti vei distruge viata. Vad la televizori oameni care se bat si se injura ca sa se roage ca Dumnezeu sa ii ajute sa se descurce, cu bani, cu tot. Daca te injuri si te bati in numele lui Dumnezeu, asta nu e credinta. Oamenii astia cred ca o sa le vina banii pe tava? Multi nu isi dau seama ca ei au o parte de putere foarte mare in tara asta, multi nu isi dau seama ca sunt capabil sa schimbe ceva. Pentru mai multe detalii, intrati pe linkul asta-http://www.youtube.com/watch?v=ji47ofvlnlk

| HDeNiSaR a răspuns:

Nu este suficient să spunem:"Da, sunt conştient/ă!"
Acest lucru trebuie să se observe din acţiunile noastre.
Este ca şi cum suntem într-un tren cu o anumită persoană. Stăm de vorbă cu ea iar ea la un moment dat ne spune că la următoarea staţie coboară.
Odată ajunşi la acea staţie ne aşteptăm ca persoana să coboare… dar în schimb ea incepe să-şi dea geaca jos, să-şi desfacă bagajele şi se pune să doarmă!
Arată prin ceea ce face că ea este pregătită să coboare?
Aşa şi noi cu gura putem spune "Da, sunt conştient/ă!" dar dacă mintea noastră este controlată de Satan! Atunci acţiuniile noastre reflectă intenţiile lui.