| Danielcristian a întrebat:

Trebuie respectata intreaga biblie, sau numai noul testament?

Răspuns Câştigător
| RaduMD a răspuns:

Am recitit cap 11 din Levitic, că unele lucruri le uitasem. În rezumat, cuprinde legile lui Dumnezeu cu privire la alimente permise şi alimente nepermise.

96 răspunsuri:
| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Danielcristian):

Si religia a facut mult rau, stiinta nu te obliga sa ai masina din contra recomanda bicicletele si chiar sau inventat atatea lucruri eco

| Danielcristian explică (pentru ateuNEGATIV):

Exact, nu te-asi putea contrazice nici macar 000, 1 %.

| EmaS a răspuns (pentru Danielcristian):

Dragul meu sa stii ca mananc foarte putina carne de porc pentru ca stau prost cu colesterolul.Insa eu cred cuvintele Domnului Isus.Asa cum am renuntat la oun job foarte bine platit la distractii si placerile lumii acesteia as fi renuntat si la consumul acestui produs.Dar, eu una asa inteleg.Ar fi bine sa nu ne judecam unii pe altii sau sa ne credem mai buni.Fiecare pentru Domnul o facem.Sa ai o zi buna.

| EmaS a răspuns (pentru Torah):

Asa este, esti inca tanar, apreciez ca esti interesat de acest subiect spre deosebire de alti tineri.Domnul sa te binecuvanteze!

| Cornholio a răspuns:

Respecta cat poti tu fiecare are crucea sa doar sa nu devii fanatic din ala care nu stie altceva in afara de rugat pentru ca atunci e chiar exagerat

| Danielcristian explică (pentru EmaS):

Multumesc, nu judec sa stii, doar vroiam sa discutam subiectul care multi nu il inteleg,sau nu doresc sa-l inteleaga. Si nu cred ca am judecat, din momentul in care eu am pus o intrebare pe TPU, daca mai trebuie respectat vechiul testament, Dumneata ai zis ca da, iar dupa aia ati spus ca nu chiar tot trebuie respectat. Imi cer scuze daca va-m deranjat cu subiectul mincarii, dar sa stiti ca sunt tare dezamagit in privinta crestinismului, am ajuns la concluzia ca crestinul din ziua de azi nu mai respecta biblia, ci doar ia din ea ce-i convine. La Dumneata nu mam asteptat sa fie ca si la alti, pentru-ca am observat un stil de viata sau de comportament, diferit, de aceea credeam ca chiar respectati intreaga Biblie.

Si sa stiti un singur lucru : La doi stapini nu se poate sluji, iar daca un singur lucru nu l-ati facut bun iar restul bune, degeaba le-ati facut. Matei 6:24, 1Ioan 2:4, 5, Iacov 2:10