| EmaS a întrebat:

Tu ce alegi? In primele secunde dupa moarte, vei constata ca de fapt tu nu ai murit!,
ci doar ai trecut intr-o alta viata. Nu de reincarnare, ci de asteptare a judecatii lui DUMNEZEU.
Cu fiecare zi trecuta din viata te apropii mai mult
de vesnicie. Unde iti vei petrece vesnicia?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Ma tem ca eu am ales dejahappy. Cindva mi-era o groaza cumplita la gindul mortii, mai ales daca eram singur cind ma gindeam ca odata si odata va trebui sa se termine si viata asta. Insa de cind am ales am descoperit vesnicia: nu mai pot sa ma tem de moarte, pot doar sa zimbesc la gindul ei, caci in adincul inimii stiu ca exista ceva mult mai mult decit stim noi despre viata. Am incercat de citeva ori sa imi induc acele ginduri cu privire la sfirsitul vietii, sa incerc sa realizez ca totul se termina la mormint, sa revin la acele momente de groaza de care mereu imi era teama pentru ca iubesc f mult viata, si nu as vrea sa se termine niciodata, insa nu am reusit! Sunt deplin constient ca nu se termina totul la mormint. Cit despre judecata lui Dumnezeu, atita timp cit la Cruce Cineva a murit ca eu sa scap de ea, de ce sa ma tem? Privesc inainte cu incredere, stiind ca, daca imi voi trai viata frumos, va fi frumos si dincolo de ea.

91 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Singurul iad este chiar aici, pe pamant...

| EmaS explică (pentru IMC90):

Daca il primesti pe Isus in inima, viata ta se poate tranforma. Poti sa fii fericit, caminul tau se poate transforma intr-un coltisor de rai.

| cristi202 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Corpul, da, dar sufletelul tau, unde?

| EmaS explică (pentru cristi202):

Ce minunat este sa stii unde iti vei petrece vesnicia! Sa ai siguranta mantuirii in inima ta.

| cristi202 a răspuns (pentru EmaS):

Minunat? E putin zis! Sa poti fi sigur pe chestia asta e ceva ce nici un lucru din lume daca l-ai avea, nu il poate realiza.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS explică (pentru AntiCrestinism):

Ba din contra, ii accep[tam, ii iubim si le dorim din toata inima mantuirea!

| EmaS explică (pentru IMC90):

Din pacate, realitatea este alta.

| EmaS explică (pentru chelstone):

Nici eu nu pup pe nimeni acolo.Eu Il iubesc pe Isus.

Cine te-a agresat fizic, ca nu aderi la religia lui? Nu pot sa cred ca exista asa ceva!

Imi pare rau pentru tine.Nici colegii tai nu sunt adevarati crestini.Ei nu au avut o intalnire reala cu Domnul Isus.De ce nu incerci tu sa te pui pe genunchi si sa ceri ajutorul lui Dumnezeu, de ce nu citesti di psalmi? Iti promit eu ca viata ta se va imbunatati.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Si eu care credeam ca nu vrei. apoi sa ma crezi Ema.

| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

''Iti promit eu ca viata ta se va imbunatati. ''
devii din ce in ce mai penibila...

''Ei nu au avut o intalnire reala cu Domnul Isus.''
Asta poate pentru ca nu fac parte din secta din care faci parte tu.

''Iti promit eu ca viata ta se va imbunatati. ''
Nu cumva ai si titlul de sfanta si facatoarea de minuni?!
In calitate de ce promiti tu ceva ce nu depinde de tine?!

Nu iti spun sa privesti din perspectiva lui Dumnezeu, ci doar din punct de vedere omenesc.Nu este mai bine sa dai povara ta lui Isus,sa stii ca ai un ajutor in orice vreme, sa te increzi in bunatatea si credinciosia Lui, sa te simti protejat si iubit de Cineva din cer?

Sunt promisiunile lui Dumnezeu.

''Nici eu nu pup pe nimeni acolo.''
Asta pentru ca esti unul dintre ei...

Unul dintre ei.Care ei?

''Nu iti spun sa privesti din perspectiva lui Dumnezeu, ci doar din punct de vedere omenesc.Nu este mai bine sa dai povara ta lui Isus,sa stii ca ai un ajutor in orice vreme, sa te increzi in bunatatea si credinciosia Lui, sa te simti protejat si iubit de Cineva din cer?''
Eu cred ca tu ai uitat despre ce am vorbit noi in dimineata aceasta... http://www.TPU.ro/......-el-si-pe/
Cel care este definit prin acest comportament la care faci tu referire aici este un ignorant, asta este pura ignoranta.

Unul dintre sectanti...

Sunt un copil al lui Dumnezeu.Stii ce inseamna sectant? Despartit de Dumnezeu.Ori eu sunt lipita tare de El.Nu te contrazici singur?

Felicitari pentru ca ai luat bacul! Poti sa mai cauti, inca esti tanar, nu poti sa spui ca ai raspunsuri la toate intrebarile.

Daca nu-ti place cuvantul sectant pot folosi: adeptul unei religii derivate din cea de baza

Http://www.youtube.com/watch?v=PHqhbz09ycU
Imagini din secta penticostalilor, si din informatiile pe care le-ai postat cred ca esti adepta acestei secte.

Iertarea lui Dumnezeu nu tine de religie.Ea poate sa fie primita prin credinta in jertfa Domnului Isus. Spune Biblia:,,De ai avea pacate cat nisipul marii,iti vor fi iertate.,,Nu poti tu sa pacatuiesti cat poate ierta Dumnezeu. Conditia este ca tu sa regreti pacatele, sa ii ceri iertare Lui Dumnezeu, si sa nu le mai faci.Trebuie sa umbli in ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu,sa postesti,sa te rogi,daca vrei sa fii mantuit.(vedem talharul de pe cruce,a fost mantuit in ultimul ceas al vietii), dar nu trebuie sa ne bazam pe acest lucru, s-ar putea sa nu avem harul acesta!