| EmaS a întrebat:

Tu ce alegi? In primele secunde dupa moarte, vei constata ca de fapt tu nu ai murit!,
ci doar ai trecut intr-o alta viata. Nu de reincarnare, ci de asteptare a judecatii lui DUMNEZEU.
Cu fiecare zi trecuta din viata te apropii mai mult
de vesnicie. Unde iti vei petrece vesnicia?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Ma tem ca eu am ales dejahappy. Cindva mi-era o groaza cumplita la gindul mortii, mai ales daca eram singur cind ma gindeam ca odata si odata va trebui sa se termine si viata asta. Insa de cind am ales am descoperit vesnicia: nu mai pot sa ma tem de moarte, pot doar sa zimbesc la gindul ei, caci in adincul inimii stiu ca exista ceva mult mai mult decit stim noi despre viata. Am incercat de citeva ori sa imi induc acele ginduri cu privire la sfirsitul vietii, sa incerc sa realizez ca totul se termina la mormint, sa revin la acele momente de groaza de care mereu imi era teama pentru ca iubesc f mult viata, si nu as vrea sa se termine niciodata, insa nu am reusit! Sunt deplin constient ca nu se termina totul la mormint. Cit despre judecata lui Dumnezeu, atita timp cit la Cruce Cineva a murit ca eu sa scap de ea, de ce sa ma tem? Privesc inainte cu incredere, stiind ca, daca imi voi trai viata frumos, va fi frumos si dincolo de ea.

91 răspunsuri:
| Twilight a răspuns:

Nu stiu Ema. Poate unii zic prea repede Rai, dar nimeni nu stie, nici Dumnezeu, pentru ca noi putem sa ne schimbam foarte repede. Nu pot sa dau un raspund gen:"Rai sau iad" happy.