| danut a întrebat:

"Unul dintre cei mai respectați oameni de știință ai zilelor noastre, Michio Kaku, susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul."
Care ateu il contrazice pe acest om de stiinta?

Răspuns Câştigător
| Exal a răspuns:

Ba eu nu inteleg... danut spune ca Kaku afirma existenta lui Dumnezeu si tu spui ca Kaku si-a retras afirmatia, ea fiind interpretata gresit, corect?
Eu tie ti-am cerut 3 site-uri unde Kaku afirma asta.

113 răspunsuri:
| Nătărău a răspuns:

Teoria lumii holografice e deja lege ce se pune în practică la facultățile de fizică, e acceptat universal de către lumea științifică faptul că lumea noastră e o proiecție 3d a unui așazis proiector 2d.

| Nătărău a răspuns:

Deasemenea unii oameni susțin că au călătorit în dimensiunea care ne-a creat pe noi, acele ființe construind un fel de L.H.D. în lumea lor care să explice existența lor în univers.

| danut explică (pentru Nătărău):

Nimeni nu a calatorit nicaieri, povestile SF se proecteaza la Holiwood.

Fugi cu nigerianul tau de aici, cauta un cercetator din Matto Grosso.

Orice TAMPENIE se predaa, totul numai sa-L respinga pe Dumnezeu, nu tgi se pare ca PUTE?
Unde este acel proiector, ne arati si noua proiectorU?

| Nătărău a răspuns (pentru danut):

Nu există nici un Dumnezeu Misterios. L-am căutat pe acel zeu de miliarde de ani și nu l-am găsit, așadar am căzut de acord că nu are rost să îl mai căutăm și de asemenea am stabilit că singurul Dumnezeu e Fiul Omului. Noi sîntem tot ce avem.

Cică fugi cu nigerianul tău de-aici..Pshhhhhh. Trebuie să te mai educi, mane. Nici nu te-ai atins deloc de cărțile lui și văd că ai și niște prejudicii tîmpite.

"Nu există nici un Dumnezeu Misterios."
EXISTA caci fara existenta LUI eu nu puteam sa-ti scriu astazi, daca tu l-ai cautat inseamna ca NU L-ai cautat UNDE trebuie sau CUM trebuie.

Nu TREBUIE sa-ti incarci mintea cu toti africani de pe terra, incerca Biblia ca sa te mai "eliberezi" din stresul lumii DAR v-am dat un exemplu de al vostru si cand v-a dat peste nas ati abandonat una din mintile reprezentative ale lumii iar tu vi cu un nene eminamente necunoscut si-l introduci in discutie. Us cu individu caci ca el sunt milioane pe pamant.

Fără existența Egiptenilor Antici (!) nu știai să scrii, nu fără Zeul Misterios, omule. Sunteți complet ieșit din minți cu zeul vostru care îl vom vedea cică doar după viață, că aia-i toată filozofia voastră. O aberație totală! Nici nu ai aflat cine a scris Biblia măcar. De aceea continui să privești lucrurile doar la suprafață și să le judeci după suprafață, adică să crezi și să nu bagi de seamă/să ȘTII. Nu înțelegi că ne-am oprit de la a mai pierde vremea căutînd acel ceva ce nu există și ce am hotărît deja ca oameni civilizați?

Esti total Gica Contra, eu oricand pot dovedi existenta lui Dumnezeu dar nu asta era discutia ci DECLARATIA unuia dintre cei mai mari oameni de stiinta (ATEU) al omenirii.
"Nici nu ai aflat cine a scris Biblia măcar. "
Stiu bine cine a scris Biblia si sigur am pus mana pe Biblie dinainte sa FIE parintii tai, asa ca stai putin si gandeste-te, nu toti sunt copii pe aici. Se vede ca tu cauti pe Dumnezeu unde nu trebuie, schimba "traseul".

Hotărăște-te odată Dumnezeu e "ce" sau "cine" și dovedește concret existența a așa ceva ce spui că ar exista, altfel ești doar un alt bufon profesionist cu inabilitatea de a procesa realitatea.

Văd că ai renunțat la L rapid. :-)) Hai spune: CINE a scris Biblia?

| Nătărău a răspuns (pentru Nătărău):

Vechiul Testament! Haide! Cine l-a scris? Nici nu știi autorul! Studiezi o carte a cărui autor nu îl știi(!) și acumulezi toate porcăriile din ea în memorie, ca toți restul automatonilor.

Daca iti spun (dovedesc) existenta lui Dumnezeu te POCAIESTI (cu martori) caci altfel nu ar avea nici un sens sa fac doar "discutii" cu tine. P.S. Habar nu ai ce si cum este realitatea (dovedit din ceea ce scrii).

"Văd că ai renunțat la L rapid" Nu inteleg ce ai scris.
Autori declarati ai Bibliei:
Geneza, Exod, Levitic, Numeri, Deuteronom = Moise – 1400 î.Cr.
Iosua = Iosua – 1350 î.Cr.
Judecători, Rut, 1 Samuel, 2 Samuel = Samuel/Natan/Gad – 1000-900 î.Cr.
1 Împăraţi, 2 Împăraţi = Ieremia – 600 î.Cr.
1 Cronici, 2 Cronici = Ieremia – 600 i.Cr.
Estera = Mardoheu – 400 i.Cr.
Iov = Moise – 1400 i.Cr.
Psalmii = câţiva autori diferiţi, dar cea mai mare parte a fost scrisă de David – 1000-400 î.Cr.
Proverbe, Eclesiast, Cântarea Cântărilor = Solomon – 900 î.Cr.
Isaia = Isaia – 700 î.Cr.
Ieremia, Plângerile lui Ieremia = Ieremia 600 î.Cr.
Ezechiel = Ezechiel – 550 î.Cr.
Daniel = Daniel – 550 î.Cr.
Osea = Osea – 750 î.Cr.
Ioel = Ioel – 850 î.Cr.
Amos = Amos – 750 î.Cr.
Obadia = Obadia – 600 î.Cr.
Iona = Iona – 700 î.Cr.
Mica = Mica – 700 î.Cr.
Naum = Naum – 650 î.Cr.
Habacuc = Habacuc – 600 î.Cr.
Ţefania = Ţefania – 650 î.Cr.
Hagai = Hagai – 520 î.Cr.
Zaharia = Zaharia – 500 î.Cr.
Maleahi = Maleahi – 430 î.Cr.
Matei = Matei – 55 d.Cr.
Marcu = Ioan Marcu – 50 d.Cr.
Luca = Luca – 60 d.Cr.
Ioan = Ioan – 90 d.Cr.
Faptele Apostolilor = Luca – 65 d.Cr.
Romani, 1 Corinteni, 2 Corinteni, Galateni, Efeseni, Filipeni, Coloseni, 1 Tesaloniceni, 2 Tesaloniceni, 1 Timotei, 2 Timotei, Tit, Filimon = Pavel – 50-70 d.Cr.
Evrei = necunoscut, cel mai probabil Pavel, Luca, Barnaba sau Apolo – 65 d.Cr.
Iacov = Iacov – 45 d.Cr.
1 Petru, 2 Petru = Petru – 60 d.Cr.
1 Ioan, 2 Ioan, 3 Ioan = Ioan – 90 d.Cr.
Iuda = Iuda – 60 d.Cr.
Apocalipsa = Ioan – 90 d.Cr.

"acumulezi toate porcăriile din ea în memorie, ca toți restul automatonilor."
Fara sa insultati nu puteti mai rebuturi umane?

Greșit. Aia zice tradiția/credința. Deci nu știi și nici nu o să-ți spun, pentru că o să folosești ce spun împotriva mea la fel cum au făcut, fac și NU vor mai face cei ca tine.

Nu, cu boșorogi ca tine m-am lămurit. Meritați să muriți idioți. Asta este. Păcat că le luați mințile copiilor care îi aveți pe lîngă voi și doar îmi dați mie mai mult de lucru să îi trezesc în loc să încep măcar de la 0 cu ei.

Ma bucur ca te-ai lamurit. Murim cum vrea Dumnezeu, nu un cretin.

Asa spune Biblia, traditia este ce ai tu in ceea ce crezi ca se numeste cap.