Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva ce crema se folosește pentru durere de genunchi?
În timp ce mă uscam pe păr cu feonul m- a curentat, am simțit deodată când am aprins feonul că m- a curentat in față, și de atunci simt niște intepaturi sub nas, este grav? Menționez că ...? (mai mult)
Salut, cosurile sparte sunt considerate rani deschise? ( cu risc de infectare cu virusi )?
Credeti ca am 'sindromul tunelului carpian' daca de aproximativ o saptamana mana dreapta pe care o folosesc foarte mult zilnic pe mouse are amorteli incontinuu? Ce sfaturi mi-ati da?
Salutare, știe cineva unde pot găsii medicamentul Pregnil 5000 iu, mă refer la țară, în România nu se mai găsește de mult... Doar variante contrafăcute pe site- uri dubioase. Este cineva ...? (mai mult)
Salut! Iau anticonceptionale Belara de doua săptămâni și încă mai am acnee, după cât timp o sa dispară acneea? Ca dermatologul mi-a spus ca am acnee hormonala. Trebuie sa mai aștept?
Buna TPU! Mama mea in varsta de 46 ani, are niște intepaturi de inima de cateva 2- 3 zile. Zice ca o strange? M- ar putea ajuta cineva cu un sfaturi?(refuza sa mearga la doctor) și in iunie a avut o...? (mai mult)
Buna! Din cauza menstruatiei neregulate am facut niste analize si am descoperit ca am ovare polichistice. La sfatul ginecologului mi s- a spus sa iau o saptamana duphaston pentru a declansa menstruatia...? (mai mult)
Cat de benefic pentru sănătate este iaurtul cu nuci și miere dimineața și câte calorii are?
Ce părere aveți de cartea Tu, vindecatorul de Jose Silva? Pot deveni un vindecator asa cum imi doresc cu aceasta carte dacă o studiez bine?
Salut! Pot cheli daca am avut in familie un strabunic chel?
Cat costa setul de analize uzuale/anuale?
Buna am o întrebare cum pot scăpa de acnee după spate ce pot face în cazul ăsta?
Hey. Acum ceva timp mi- am făcut pe mana 6 taieturi cu lama. După ce s- au vindecat au rămas semne. Cum fac sa dispară de tot? Crema Cicabio de la bioderma ajuta? Sau ce crema îmi recomandați? O ...? (mai mult)
Doresc sa știu dacă și voi aveți parinti nepăsători în momentele grele. Duc o sarcina cu risc în repaus la pat de aproape 5 luni, mai avem o fetita de 3 ani. Singurul ajutor și suport moral e...? (mai mult)
Buna TPU! Cam de doua saptamani am o tuse uscata care nu trece. La inceput aveam durere si raguseam destul de rau, acum am doar tuse e uscata, fara mucus, si parca atunci cand tusesc, tusesc cu putere...? (mai mult)
Oare de ce coaja citricelor nu e buna pentru consum? Asa scrie in toate magazinele. Ce se poate intampla dpdv al sanatatii? Ma gandeam sa fac un ceai din coaja de portocale. Stiu ca mai sunt prajituri...? (mai mult)
Cum ies dintr-o stare continua de nervi si tristete si fara chef
Buna ziua! Este posibil sa chelesc daca in toata familia mea doar unchiul din partea mamei a chelit? Nu imi explic cum avand in vedere ca niciun bunic sau parinte de al lui nu a fost chel, cei din familie...? (mai mult)
Mi s-a rupt ața și curge mult sânge și îmi țiuie urechea dreapta! Ce să fac? Să o cos?
Sunt sau nu sanatosi, fulgii de ovaz? Eu in fiecare dimineata mananc fulgi de ovaz, m- am obisnuit cu ei si imi plac. Credeti totusi ca e adevarat ce se spune despre ei? ca au foarte mult zahar,...? (mai mult)
Buna! Ce se intampla daca m- a muscat un caine de mana? Muscatura nu este adanca deloc doar mi- a zgariat pielea.A curs foarte putin sange, ca atunci cand te julesti.Cainele nu cred ca e vaccinat.Trebuie...? (mai mult)
Salut TPU. am o problema cand merg pe strada ametesc. nu tot timpul. nu mai la eforturii ma doare spatele la eforturi si ametesc. stie cineva de ce? am fost in magazin. sa cumpar Detergent de 10 kg....? (mai mult)
Buna Am o problema pe care nu știu cum să o rezolv Ideea e că sunt obsesiv compulsiv iar la locul de munca nu reușesc să mă concentrez 100% pentru că mintea îmi zboară în altă parte, am...? (mai mult)
Salut, am făcut operația de circumcizie acum o zi, și a decurs totul foarte bine, doar ca am o sensibilitate foarte mare la glandul penian, dinainte să mă operez, și acum fiind eliberat nu pot...? (mai mult)
Extirparea nervului dentar sub anestezie doare?
Bună seara! Îmi poate recomanda și mie un psiholog bun pentru copii în Buzău? M am interesat și eu de mai mulți medici dar întreb cu gândul ca poate cineva a trecut prin asa ceva și știe un...? (mai mult)
Buna! Sunt constipata de ieri. Azi am avut si un scaun cu sange. Chestia e ca nu ma doare in timp ce fac si nici dupa, ca ma gandeam ca sunt hemoroizi, voi ce credeti?
Mă doare capu de azi- dimineata și încă nu mi- a trecut am luat brufen pe la 12 și am mai luat și Nurofen acum pe la 5, dar încă mă doare și nu înțeleg de ce, aveți idee? Sau ce ar putea...? (mai mult)
De cateva zile a inceput sa imi amorteasca mana. La inceput se manifesta doar cand foloseam mouse- ul (mana nu era rece) insa vad ca de scurt timp a inceput sa se manifeste si pe perioada zilei. Ce pot...? (mai mult)
Buna ziua, m- am trezit cu o durere la subrațul stang, cand pun mana si palpez simt ca e o mica galma acolo si chiar se vede cu ochiul liber acea galma. Nu am facut nicio miscare gresita zilele astea...? (mai mult)
Bună. Am fumat un vape însă un pic prea repede și după vreo 10 minute mi- a venit rău și am vomitat, țin sa menționez ca este cu nicotina, de ce s- a întâmplat asta, pentru ca am fumat prea...? (mai mult)
Bună! Cum pot să scap definitiv de foliculita? Am folosit tot felul de creme, acid glicolic de 7%, inclusiv epilare definitivă (6 ședințe) și după aproximativ 2 luni a apărut din nou. Ce pot...? (mai mult)
Bună seara am o o problemă a spălat soția cu clor un geam din lemn din cameră unde era mucegai dar mirosul nu dispare de aproape 4 ore de aerisit camera ce pot face în situația asta, avem și un...? (mai mult)
Bună cine mă poate ajuta cu o marcă de colagen. Sau o părere despre allnutrition colagen dacă este bun
Am inceput și eu să mă prostesc cu țigările că nu pot sa spun fumat nu trag mereu in piept și când trag mai mult mă înec. Când trag din țigară mi se înroșesc ochii mă mănâncă mai ales...? (mai mult)
Dacă mama ta suferă de epilepsie, dar boala a început să se manifeste la multă vreme după ce te- ai născut, atunci mai ai o predispoziție genetică la epilepsie? Mama mea a suferit un AVC acum...? (mai mult)
Salut! Acum câteva zile am făcut un tratament de canal, unde la sfârșit mi s- a pus o plomba provizorie. Vreau să știu totuși; când mi- o scoate, va fi necesar sa- mi faca iar anestezie locala?...? (mai mult)
Buna seara tuturor, cer ajutorul vostru, am niste colturi la degetele mari in carne si nu pot sa le scot. Am incercat si cu apa fierbinte si degeaba, nu as vrea sa aplic metoda sa merg la doctor.Un ...? (mai mult)
Buna, Am tinut post intermitent de 24 de ore si am slabit un kg am acum 52 de kg si 1.50 cm. Daca tin pe fiecare saptamana post intermitent de 72 de ore adica 3 zile pot slabi 3 kg? Am inceput mai intai...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, tot in legatura cu plomba astazi am fost la dentist si mi- a spus dentistul ca pot sa beau sucuri cum ar fi lipton sau ceva de genul asta. Deci se poate sau nu sa beau...? (mai mult)
Buna, caut o/un ginecolog bun in Cluj. Cineva care intelege intr-un mod holistic medicina si are rabdare. Orice recomandare e bine venita, multumesc
Salut. Acum câteva zile am făcut tratamentul de canal, unde la sfârșit mi s- a pus o plomba provizorie. Vreau să știu când îmi va scoate acea plomba provizorie ar trebui sa mi se facă iar anestezie...? (mai mult)
Bună ziua, ceva pentru mâncărimi întime?
Salut! Sunt băiat, am 12 ani și am o problemă. Am observat că pielea penisului nu se retrage în erecție pentru a descoperi glandul penisului. Într- un fel pielea este lipită de penis. Iar atunci...? (mai mult)
Buna ziua, O sa abordez un subiect destul de delicat. In urma cu 2 luni m- am prezentat la ginecolog pentru o problema mamară, in prezent sunt pe tratament si urmeaza sa revin la control peste o luna....? (mai mult)
Bună. Am și eu o problema. M- am tuns acum 2 săptămâni și m- am și vopsit deoarece parul meu era foarte despicat. Dar problema e ca de când m- am tuns și m- am vopsit nu observ ca mi- a crescut...? (mai mult)
Salut. Am luat o pastila pentru oprirea diareii dar am ramas constipat mai multe luni ( ma duc la baie odata la vreo 2 sau 3 zile a trecut mai mult de jumate de am de atunci si nimic nu se schimba) stie...? (mai mult)
Am răcit acum doua săptămâni si ceva. Răceala mi- a trecut in mare parte, doar nasul imi mai curge puțin din cauza sinuzitei. Însă am o problema. De doua săptămâni ma doare foarte tare în...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă. Am o masea cariata pana la gingie, problema ii ca de ieri seara, ma doare maseaua aia, cand ii aer rece, cand tusesc, cand mestec. Problema ii alta, săptămânile astea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia