| Florazul15 a întrebat:

Astăzi în timp ce eram in tramvai și fiind aglomerat m-am împiedicat și era să cad, și când m-am ținut de bară ca să nu cad am simțit o durere puternică în spate în partea strângă. După ceva timp m-a lăsat durerea dar acum a început să mă doară în partea strângă sub sân, simt durerea ca niște pulsații. Această durere poate să aibă legătură cu întinderea de spate sau provine de la altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Coastele le ai traumatizat, o sa iti treaca durerea in 2 saptamîni dar trebuie sa stai linistită in pat, sa nu faci efort.

| Florazul15 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da,dar nu înțeleg de ce mă doare în partea strângă sub sân adică cam in zona inimii și cu mâna cu tot. Îmi este teamă să nu fie vorba de un infarct

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Florazul15):

Nebună estilaughing daca era infarct mureai demult ca nenea Prigoana, a lesinat si dus a fost, la infarct pocneste inima, si un infarct nu il faci asa dintr o lovitura, durerea de coaste rezonează spre inimă de aceea te doare, este ca si junghiul intercostal te doare tot pieptul dar nu este de la inimă. Ce varsta ai? Multa sanatate.

Am înțeles acum, am citit pe net și din ce scria acolo seamănă simptomele cu ale unui infarct. Am 25 de ani

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Florazul15):

Nu te lua dupa ce scrie pe net, nu ai infarct, te ai lovit de aceea te doare mîna coastele, sub sîn este traumatizata zona si are nevoie de timp sa se vindece, mergi la medicul de familie sa te consulte si sa iti dea o reteta cu ceva analgezice calmante sa le iei cand ai dureri.

Înțeleg,o să mă duc zilele astea la medicul de familie. Mulțumesc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medic cat mai repede. La noi in Romania (inca) este gratuit, asa ca mergi la consultatie.