Coastele le ai traumatizat, o sa iti treaca durerea in 2 saptamîni dar trebuie sa stai linistită in pat, sa nu faci efort.
Da,dar nu înțeleg de ce mă doare în partea strângă sub sân adică cam in zona inimii și cu mâna cu tot. Îmi este teamă să nu fie vorba de un infarct
Nebună esti daca era infarct mureai demult ca nenea Prigoana, a lesinat si dus a fost, la infarct pocneste inima, si un infarct nu il faci asa dintr o lovitura, durerea de coaste rezonează spre inimă de aceea te doare, este ca si junghiul intercostal te doare tot pieptul dar nu este de la inimă. Ce varsta ai? Multa sanatate.
Am înțeles acum, am citit pe net și din ce scria acolo seamănă simptomele cu ale unui infarct. Am 25 de ani
Nu te lua dupa ce scrie pe net, nu ai infarct, te ai lovit de aceea te doare mîna coastele, sub sîn este traumatizata zona si are nevoie de timp sa se vindece, mergi la medicul de familie sa te consulte si sa iti dea o reteta cu ceva analgezice calmante sa le iei cand ai dureri.
Înțeleg,o să mă duc zilele astea la medicul de familie. Mulțumesc
Mergi la medic cat mai repede. La noi in Romania (inca) este gratuit, asa ca mergi la consultatie.