In mod normal, nu. Depinde si ce intelegi prin exces. In mod normal, organismul se opreste singur pe la 4-5 litri. Daca nu, e cazul sa te vada un medic endocrinolog.
Daca bei deodata 4 litri chiar daca ai fii un adult, inseamna ca stomacul o sa fie plin cu lichid si o sa intre si in intestin (mate), daca apa intra in cantitati mari, atunci matele se pot incrucisa care poate cauza deces. Din apa carbogazoasa sau bauturi gen cola, si la cantitati mai mici, de 2 litri deodata se poate intimpla aceasta nenorocire. Daca regulat bei 4-5 litri zilnic, atunci se poate intimpla ca unele vitamine sa se spale din organism. Exista chiar o zicala care spune nu conteaza ce consumi ci cat.
E bine sa bei multa apa! Dar nici chiar ft. multa cum ar fi 7 - 8 litri. Cel mai bine e sa bei 2 litri de apa. Daca nu te poti abtine sa bei apa atunci trebuie sa te vada un medic endocrinolog.
Nu, nu dauneaza... ... oricum, mai mult de 2-3 litri nu o sa poti sa bei pe zi.
Tepinde eu zic ca nu e nici o problema daca bei max 4Litri de apa pe zi daca ajungi deja 6-7 litri e mai bine sa te vada un doctor
In multe cazuri nu dar la unele persoane cu un organism mai diferit poate duce la "diarie "
Eu beat cam 1 litru odata si nu am nimic in afara de o pofta de mancarfe ff mare
Depinde daca bei prea multa da; dar normal este sa bei 3 litri maxim pe zi
Nu eu beau vara un media de 3, 5 l de apa pe zi si iarna cam 2 l de apasi nu ma afectat la nimic numai ca merg des la baie
Niciodata apa nu a facut rau la nimeni
o poti bea cat vrei si cand vrei
iti dau un sfat cauta pe net filmul documentar apa si apoi sa-mi zici daca mai ai dubii in legatura cu apa.
Nu sauneaza absolut deloc...acum depinde si cat de mult...ca doar nu bei 7 l de apa pe zi
Ei dauneaza! Medicii spun sa bem cat mai multa dar... vreo 2 sau 3 litri ajunge asculta sfatul meu!
Nu. Este recomandat sa bei 2 l apă pe zi. Oricum, după o cantitate (depinde de organism) de apa o sa iti potolesti setea, şi nu o să mai simţi nevoia să bei.
Nu deoarece apa fake bine la organism face pofta de mancare si chiar daca se zice ca iti umple burta daca bei inainte de masa chiar trebuie sa o bei aceasta iti face pofta de mancare noroq in continuare funda...
De la 4 litri în sus poţi muri. Au păţit-o nişte soldaţi americani în Irak. Problema este că dacă bei mult mai mult decât pot gestiona rinichii, parte din surplusul de apă va ajunge în creier, va ajunge să te doară creierul, pentru ca mai apoi fiind foarte umflat să nu mai funcţioneze funcţiile vitale, şi nu vei mai respira. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication
Daca bei o cantitate de 2 litri de apa pe zi. e sanatate curata. totusi. daca exagerezi cu apa...(3-4 litri) aceasta nu e "procesata" in totalitate de organism se depune. si formeaza celulita sper ca te'am ajutat Funda?
Nu dauneaza de loc. chiar este foarte bun pentru organism... dar acum depinde si cat de multa apa... sper ca te-am ajutat
P. S.:recomandat 2 litri pe zi nu mi mult