In niciun caz nu ii mai da sa manance pentru cateva ore, da-i doar putina apa. Nu i-a cazut bine la stomac. Si data viitoare incearca sa ii dai altceva sa manance, ca sa isi revina putin. Nu te speria, se mai intampla la fel ca la oameni.
Doctor veterinar.
E vaccinat?
Ii dai doar mancare gatita?
A mai vomat de cand il ai(daca da in ce conditii)?
Il tin in casa sau afara?
Pana maine dimineata incearca sa il faci sa bea apa si urmareste sa vezi daca mai vomita.
Veterinar rapid (fiecare ora conteaza). Circula o viroza foarte agresiva in randul catelusilor care poate sa duca la deces. E veche postarea, asa ca sper ca si-a revenit catelusul.
Du-te cu el la veterinar și vezi ce îți spune doctorul și sa nu ii dai mâncare dea oamenilor ci pentru câini
Ii poti da boabe speciale nu mâncare gătita
A mai vomitat?
Dacă da trebuie sa il duci la medicul veterinar
Da i ceai de menta sau lapte. L -ai lasat afara? Este posibil sa se fi otravit cu ceva.
Nu îmi mai da supe și ce mănânci tu.Dă-i o jumătate de Metrocoplamid...cumpără-i hrană uscată pentru căței.
Mergi la veterinar. Și al meu a făcut asa, dar pentru ca i-am dat mâncare prea grasa. Nu a mai făcut asa niciodată, acum nu mai are probleme.
Buna. Presupun că cățelul acum este deshidratat. Încearcă să îi dai puțină pâine înmuiată în lapte. Nu îl stresa. Daca vezi că nu mănâncă deloc dul sau cheamă neapărată un veterinar. Atâta timp cât nu vomita sânge cum a făcut al meu e bine. ( Al meu a murit chiar daca l-am dus la veterinar ) daca pățește că al meu nu prea mai are șanse
Te rog funda
? Sărăcuțul! Am si eu o catelusa. Duti cainele la veterinar imediat! Sper sa nu fie ceva grav. Te pup si sper ca se va vindeca?♥️♥️♥️
În primul rand cățelul nu trebuie hrănit cu legume din ciorba deoarece un unchi de-al meu a avut un câine care manca absolut tot ce manca și stăpânul. Pana într-o zi în care s-a îmbolnăvit de stomac și într-un final a murit. Hrănește-l cu mâncare speciala. În al doilea rand dacă vezi ca vomita în continuare du-te cu el la un veterinar
Mergi la un medic veterinar, trebuie sa ii faca 2 injectii are,, jagarae" din acest motiv po sa si moara in al doilea rand sa nu fi mancat ceva ce i-a placut, dai putin lapte.
Nu ii mai da mancare de casa. Sunt caini care nu pot mânca mult ca vomita. Asa e si câinele unei prietene. Dă-i doar pedigree si o sa veizi ca nu va mai vomita. Dar poti sa mergi cu el la veterinar sa iti confirme asta, sa-l consulte ca nu cumva sa fie altceva.
Medic Veterinar sa ii faca o injecție ca sa nu mai comite pentru ca se deshidrateaza. Este ca enterocolita la oameni.
Buna seara!
Câinii in mod normal ar trebui sa mănânce croante sau mâncare solida pentru caini! Nu ciorbe, nu mâncare! Din cauza aceasta câinele vomita, nu i-a priit ciorba. Du l la in veterinar, spune i exact ce I-ai dat sa mănânce, el va stii cu exactitate ce sa facă! Nu cere sfaturi la x și y pentru ca nu sunt in fata sa vadă starea cățelului tau!
Exemplu: Eu am caine( shihtzu) mi-a vomitat la fel, după aceea ceva gălbui, prima data am dus o la veterinar, după am văzut ca din cauza ca a mâncat enorm de mult., se mai întâmpla și de la exces de mâncare.
Spor!
Nu ii mai da orice, câinii nu mănâncă legume, și ce supă era?
Dă-i mâncare mai consistentă, carne și de-astea,
Voma alba inseamna doar deranj la stomac incearca sa ii dai mancare speciala altfel il poti imbolnavi de enterocolita, multa sanatate micutului