Nu are vaccinurile si ii dai si mancare de casa, asta este problema, Daca nu il duci la veterinar in 3 zile da coltu
Nu e bine sa ii dai mancare de casa, cumpara mancare speciala pentru caini, nu e asa de scump
Poti sa il duci la veterinar pentru ca e mic si se poate clasa ca urgenta pentru ca e ca un bebelus de fragil. Nu mai ezita fugi cu el chiar acum!
Bună ziua mă pricep foarte bine în animale și eu am pățit cu câinele meu acest lucru.A mâncat ceva ce nu i-a picat bine.Iar el trebuie sa scoată mâncarea aia ce nu i-a picat bine de asemenea eu le daun câinilor mei lapte când le e rău deoarece el patrunde prin stomac și îl ajuta sa scoată toata mâncarea aceea neplăcută din el și peste ceva timp cnu o sa mai vomite.O zi buna va doresc
1. Nu ii da supa mai ales cu legume, stii ca animalele de casa ca si cainii, pisicile etc nu mananca legume sau fructe (exista exceptii, desigur) 2. Trebuie sa il duci la un veterinar cat de repede poti. 3. Cumpara mancare special facuta pentru caini pentru ca pentru aia s-a inventat si trebuie sa il hranesti cu acea mancare ca sa nu il ai pe constiinta.
E clar ca animalutul dumneavoastra sufera de o simpla indigestie.
Incercati sa ii oferiti putin (doar putin) orez fiert si/sau mancare care contine mai multe fibre, mancare mai consistenta, carne de pui, de vita. Daca varsaturile continua luati legatura cu un medic veterinar pentru un consult amanuntit.
Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat.