Intreaba mai mulți ginecologi. Sa ti raspunda medicul care vrei sa te opereze, nu noi.
Uite toate detaliile
https://www.provitabucuresti.ro/bioetica/avortul/proceduri-metode-avort
Teoretic se poate
Legal din ce stiu eu se poate pana la 14 saptamani, deci undeva o clinica ar trebui sa faca
Si ce? nu dumnezeu e stapanul corpului ei si mai ales nu dumnezeu o sa creasca copilul pe urma
Eh, nu ai ce sa ii ceri lui. Uite, si eu cred ca avortul e crima si pe cit posibil trebuie sa il eviti... dar e alegerea ei si nu sar sa judec.
Da, Dumnezeu este stapanul corpului, citeste Biblia. Tot El te ajuta sa il cresti.
Mie nu are ce sa imi ceara, dar nici tie. Tu crezi in niste teorii fantastice.
Nu a sărit nimeni să judece. A spune ceva pe față nu înseamnă
în niciun caz a judeca. Avortul este o crimă, un genocid. Și „ființele" astea care merg într-a-colo se complac în situația de a face așa ceva.
Sunt de aceeași părerea, însă când tatăl copilului refuza sa l păstrez ce pot sa fac? Aș vrea să l păstrez din suflet dar nu am prea multe posibilități, chiar și pe mine mă doare sufletul sa fac avort, dar din păcate nu am ce sa fac.
Avortul este un genocid. Nu poți scuza în niciun fel o „ființă" care face așa ceva. Se tot aduc argumente pro avort, dar hai să-ți zic o chestie. Dacă nu vor să se abțină și vor să se „scarpine" până nu mai pot, măcar să se protejeze. Metodele contraceptive au apărut și sunt legale de mult. De ce, atunci când au la dispoziție atâtea variante de a opri facerea de copiii ei nu apelează la asta? Se complac în situația de a fi indiferenți. Să faci un copil e o responsabilitate mare pe care trebuie să ți-o asumi de la bun început. Dacă nu voiau sarcină, se protejau. Simplu. NU au nicio scuză ca să facă avort acum, după ce o viață e pe drum. Cea mai de r...t scuză e că ele sunt stăpâne pe corpul lor și fac ce vor. Întradevăr, ele decid ce fac cu corpul lor, dar acel copil e încă din primele clipe ale fecundației o nouă viață, în niciun caz un nimic cu care ele pot face ce vor. Cu viața nu e de jucat.
Aș dori o părere legată de întrebare, nu sa fiu judecată. Am anumite motive care mă opresc sa l păstrez deși as vrea
Ce chestie, nu a venit macar o data sa imi plateasca o factura sau sa imi umple frigiderul dumnezo' asta.
Dar ce, te poate stăpâni el pe tine? Tu trebuie să fi cea care iei decizia, nu unu' care și-a bătut joc și de tine și de viața acelui copil
Tu ai habar de diferenta dintre crima si genocid? Daca tot va loveste atita grija, citi copii ati infiat pana acum tu si colegul daca o tot dati cu dumnezo' pe aici?
Pai dobitocul ala de ce nu il vrea? Si pana la urma e corpul tau, si mi se pare de-a dreptul criminal sa fii pusa in situatia asta. P.S. Din ce judet esti? Poate te pot directiona catre cineva care se mai ocupa de cazuri ca al tau. Intelegeam daca tu nu il voiai, dar sa avortezi tocmai fiindca inseminatorul - ca nu il pot numi tata - e un dobitoc sinistru, asta mi se pare de-a dreptul strigator la cer.
P.S. Daca nu sinteti casatoriti, naste copilul apoi da-l in judecata pe bou sa plateasca pensie alimentara.
Iar teoriile tale sunt bazate pe o stiinta extrem de riguroasa. Chapeau!
Crimă e când omori un om și genocid e când omor o populație întreagă. Să ști că în familia mea am un frate înfiat
Bingo. Deci avortul e crima, cum ziceam si eu. Hai sa vedem poate o putem ajuta cu ceva in cazul de fata, nu sa aratam cu degetul. Din ce imi miroase mie s-a cuplat cu un dobitoc sinistru care acum probabil o ia cu "daca il tii, te las" si care oricum nu o ajuta cu nimic in mod deosebit dpv financiar sau macar ca sprijin moral. Of, saracia si lipsa de educatie...
Noi avem dovezi istorice, noi credem, dar si stim ca asa s-a intamplat, pe cand tu doar CREZI in acele teorii, deci tu esti religiosul aici .
Da mai, stim ca avenit un cremvusti zburator si a fecundat o virgina care avea sot un mosneag si o gramada de vecini virili. MAGIC! Stai sa ma duc sa ma inchin la o relicva extraterestra...
Nu este o crima, nu-i asa?
https://www.campaignlifecoalition.com/abortion-photos-warned
Bine, hai că și eu sunt ferm convins că există Dumnezeu și cred cu tărie în el, dar el nu vine să ne plătească facturile. Să nu îl ridiculizăm și să ne legăm de subiectul întrebării acum
Ok. Uita-te la linkul trimis de mine pentru el, cica nu este o crima...
Am zis eu mai sus ca nu e o crima? Pe de alta parte, mi se pare mai criminal sa il aduci pe lume cu zero sanse sau cand e rezultatul unui viol. O sa iau in serios o campanie de asta anti-avort cand initiatorii vor adopta TOTI copiii din orfelinate si pe aia "uitati" in spitale, apoi ii vor creste pana sa ajunga niste adulti cit de cit normali.
Sunt mulți excroci dinăștia care îți fac treaba și nu le pasă mai apoi. Cea mai bună variantă în caz că nu sunt căsătoriți aia e ce ai zis tu mai sus. Și dacă cumva îndrăznește să o amenințe, șantajeze sau chiar mai rău de atât se poate adresa poliței. Ăla nu are dreptul să o conducă pe ea, porcul