Ia legatura cu astia. Curaj, gindeste-te ca vei salva o viata! Iar dobitocul care nu vrea sa isi asume raspundere sa plateasca! https://www.facebook.com/azpv.brasov/
Repet. Din spatele monitorul e foarte usor sa o fortezi 18 ani sa creasca singura copilul. Ca ce iti pasa tie, nu tu il cresti, tu doar iti gâdili si satisfaci poziția fata de avort. In schim ea si copilul se chinuie o viata, dar nu iti pasa tie.
Nu e vorba de fortat aici. Tu ai citit cu atentie? Ea ar tine copilul dar boul ala e bou... de aia zic ca merita incurajata sa il tina si AJUTATA pe cit posibil.
Din cate stiu eu, se poate pana la 8 saptamani.
Incepand cu saptamana 9 este ilegal.
Sincer, ar trebui sa te desparti de el. Inseamna ca nu isi asuma fapta facuta de a creste un copil. Tu daca vrei copilul, pastreaza-l. Nu trebuie sa ii dai satisfactie lui. Va veni ziua cand vei vrea sa faci un copil si a doua sansa de a-l avea nu o vei mai putea procrea! In interiorul tau, dupa avort se schimba multe. Sunt sansele mici sa poti deveni mama iar. Gandeste-te bine ce vrei sa faci. Iubitul ori copilul. A avea un prieten il poti avea de 10 ori in viata, pe cand un copil nu va mai fi atat de usor de a mai avea. Nu este singurul baiat de pe planeta asta!
Mi a zis că dacă îl păstrez sa l cresc singura ca el nu plătește nimic și că nu l interesează deloc ce o sa fac. Deci nu știu sunt disperata, nu mai pot, azi am luat o decizie o sa păstrez copilul nu știu cum o să mă descurc ce o sa fac, dar în lucru știu sigur că o să lupt toată viața pentru el
Te are la mana sa te santajeze. Desi legea nu il va ierta, il va obliga sa se scoata un test ADN si va fi pus prin lege sa plateasca pensia alimentara. Caci o data ce s-a intamplat acum sa ramai, te va mai lasa si a doua si a treia oara si el tot asa se va comporta. Poti sa spui ca il cresti singura, tu si parintii tai care sigur nu o sa te lase pe drumuri.
Sper sa te puna pe ganduri inainte de a face greseala vietii tale https://www.youtube.com/watch?v=-W3sdHnNF8Y https://baby.unica.ro/......22201.html
Am trecut printr-un avort spontan acum multi ani si de atunci nu am mai ramas insarcinata, dar tu care vei vrea sa faci un avort medicamentos este de 10 ori mai periculor corpului tau cat si cum se chinuie bebelusul tau in interiorul tau. La 9 saptamani fatul simte ca tu il respingi. Daca vrei sa mai fi mama intr-o zi, gandeste-te tu ca persoana de 100 de ori, nu la prietenul tau care este un las.
"genocid" înseamnă exterminarea unui grup mare de persoane pe criterii xenofobe sau rasiale?♀️
Mai deschideți și dex-ul înainte sa postați un comentariu
Nu o sa avortez, ar fi greșeala vieții mele pentru care m as urî toată viața. O sa caut o cale să fie bine cumva
Nu știu unde ai văzut că am zis așa ceva.
genocid sn [At: CONTEMP., 1948, nr. 112, 10/4 / Pl: ~uri / E: fr génocide] Crimă comisă cu intenția de a distruge un grup uman, național, etnic etc.
Chiar prima definiție: https://dexonline.ro/definitie/genocid
Bineînțeles că se poate referi și la uciderea unui grup de persoane pe criterii xenofobe sau rasiale, dar în esență genocid înseamnă uciderea unui grup mare de oameni.
Felicitari pentru decizie! Sper ca ai luat legatura cu asociatia la care ti-am dat link. Si vezi ca mi-ai dat block, nu cred ca ti-am dat vreun motiv sa o faci, lol.
Mulțumesc, chiar nu ți am dat, însă nu prea știu să folosesc aplicația, nu știu de ce spui asta, chiar nu am dat
Posibil sa fi fost vreo eroare ceva sau sa imi fi dat din greseala. Nu conteaza, ma bucur ca ai decis sa pastrezi copilul.
Orice ar fi sa nu faci avort e un copil viu in burtica ta care asteapta sa il iubesti. Alege viata. Cel mai de pret dar.
Draga, un comentator pe internet nu iti va creste copilul, si un copil sa-l faci om cu adevarat costa foarte mult, daca nu vrei sa ajunga zilier sau sezonier. Pe tine va da vina pentru tot ce ii lipseste si o sa-i lipseasca multe daca tu nu ai o stare financiara decenta.
Dap: la 15-25 ani e viteaza.
Intre 40 si 50 ani umbla dupa iertarea pacatelor.
Imi pare rau dar faci o crima. Copilul acela iti poate mantui neamul prin viata pe care o va duce. Ar trebui sa te rogi pentru sanatatea lui si a voastra ca parinti, sa fiti parinti buni pentru copil. Multe mame nu mai pot sa aiba alti copii dupa avort. Un pret mic fata de crima facuta.
Cele care fac avort vor avea toata viata mustrari de constiinta pentru ca au omorat un suflet mic, nu conteaza daca are o zi, o saptamana sau luni, alegerea iti apartine, omori copilul prin avort si ai regrete toata viata sau alegi varianta grea de a creste un copil si vei fi fericita stiind ca e un suflet minunat
Te rog nu face avort! E o viata exact ca a ta! Pe tine parintii nu te-au avortat, asa existi tu acum, asa-ti poti trai viata, avea vise, avea momente frumoase. De ce sa omori o viata ce poate sa faca toate lucrurile bune pe care le-ai facut tu?