Nu, n am facut avort. Am păstrat bebele, am luat cea mai bună decizie și am primit si un ajutor. Astăzi sunt cea mai fericita datorită deciziei de a păstra copilul!
Nu am facut, astăzi fac 25 de săptămâni, am lăsat în spate totul si am ales copilul, el este singurul care contează, astăzi merg sa-l vad la ecograf aflu daca este fetita sau băiat. Inima mea bate pentru el si abia astept sa l tin la piept
Am fost, am o minune de băiețel sănătos si grasut. Sunt cea mai fericita, mi au dat lacrimile cand l am văzut
Si daca nu e de acord, trebuie sa facem cum vrea muschiu` lui? Se face pana la 14 saptamani. Poate eu vreau de exemplu, sau initiatoarea. E normal sa avem dreptul de a alege, nu dictatura "eu nu vreau sa faci asta".
Da, merge! Du-te cat de repede poti sa faci, intrebi si acolo si afli imediat, nu mai pierde timpul. De urgenta la medic, intrebat, facut, tot. Nu te lua dupa ce vrea dumnezeu sau nu, ca nu suntem sclavii nimanui, facem fiecare ce consideram ca vrem sa facem.
Ce ai asteptat pana acum?! Dupa contactul sexual neprotejat (care trebuia sa fie protejat), nu ai facut un test de sarcina ca sa fi sigura ce si cum?!
Oricine poate alege. Tu poți face ce vrei Mosotti, ești ateu și nu crezi în Dumnezeu.
Da, ai dreptate, oricine poate alege, insa tu zici ca si cum trebeuie ea sa aleaga cum vrea ala, cam asa induci "lui nu ii place", ca si cum sa nu aleaga.
Este de acord cu mine, tocmai a zis asta. Dacă ești creștin, alegi calea lui Dumnezeu, dacă nu, nu, de aici și dreptul de a alege.
Cel mai bine păstrezi copilul te desparti de prietenul tau si mergi la mama ta si te ajuta sa ti cresti copilul, un avort inseamnă crimă si gîndeste te la consecinte daca doctorul nu stie sa i ti faca avortul in sigurantă te nenorocesti pe viață sau mori in timpul operatiei, deci cel mai bine păstraza l ca tot il vrei, ce varsta ai? Tu ai putea trai cu constiinta impăcata ca ai omorît un suflet ne nascut?
Ai citit puțin în urmă să vezi cum a evoluat situația? Dacă nu, începe. E cu final fericit.
Felicitari Lazy988, niciodata sa nu te mai gandesti la "avort" cand vine vorba despre copii, daca ai facut o greseala sa zicem si esti insarcinata atunci asta este nu ai ce sa faci, cresti copilul cu ce ai pentru ca mai tarziu acel copil iti va multumi pentru ca l-ai adus pe lume si te va numi "mama"! Uite, bunica mea de 83 de ani a avortat foarte mult cand era tanara iar acum la batranete are probleme mari de sanatate, de la dureri de genunchi pana la vise cu plansete de copii si altele. Nu vreau sa creada cine citeste comentariul meu ca sunt fanatic religios etc. dar eu consider ca daca pana la urma ajungem cu totii "in pamant" trebuie sa respectam toate aceste legi chiar si din punct de vedere moral ca pana la urma este spre binele nostru indiferent daca ai pacatuit sau nu, ca atunci cand o sa ajungi la batranete ori o sa ai "reprosuri" pana dai in delir ca ai facut niste lucruri care nu trebuia sa le faci ori o sa stai linistit si iti astepti sfarsitul.