Anna
| Anna a întrebat:

Care este fructul care contine cea mai mare cantitate de vitamica C?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| larapopa a răspuns:

Macesul, Afinele si ardeiul gras, sunt mult mai bogata in vitamina C decat clasicele citrice(lamai, portocale). Macesele au, pe suta de grame, de 20 de ori mai multa vitamina C decat lamaile.Visinile sunt si ele foarte bogata in vitamina C. Dupa care urmeaza Papaia, Guava si Kiwi. Dintre legume foarte bogat in vit. C este ardeiul gras.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum se cheama sigur da e ceva asemanator maceselor si e plin cu vitamian c catina cred ca se cheama 90%. si altele cauta fructe de padure zmeura mure fragii is pline cu vit c si iti intareste sistemul imunitar si te mentine tanar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Billy Goat plum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi in tara cred ca e macesul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macesele, afinele si ardeiul gras au mai multa vitamina C decat lamaile si portocalele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Billy Goat Plum se poate gasi in supermarketurile din Romania?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Billy Goat Plum se gasete in supermarketurile din Romania?

| valentinv a răspuns:

GUAVA are 180 mg vitamina C