Faci antrenament prin ridicare de greutati, alergare pe teren denivelat (ex. orientare turistica), inot, tenis etc, toate usor fortate, dar in mod controlat, supravegheat de "veterani" in ramura.
Poi ce mai bine ar fi sa faci mult sport dar nu in exces, poti alerga, sa joci basket, handball, fotbal, sau mai e o metoda da nu e deloc buna(sa iei pastile) nu e indicat si nici sanatos. Eu doar ti-am zis pentru ca ai intrebat
Iti zic eu cum faci fara sala:
1. Triceps: flotari la paralele in casa; merg facute intre 2 corpuri de mobila.
2. Biceps: ia-ti un bat mare si rezistent si pune pe o parte un bidon de 6 l in care pui nisip si in cealalta parte la fel si ridica.
3. Pectorali: faci flotari incontinuu, 20-30 in 10 minute.
4. Antebrat: Tot cu bidoanele ridici pana unde se termina antebratul.
Dar cele mai bune dintre toate sunt tractiunile la bara. Faci pe zi vreo 20 si peste o luna ai muschi mai tari decat daca ai lua steroizi.
1.mananci sanatos nu grasimi 2. faci flotari si abdomene maxim 10 de fiecare ziua si noaptea 3. faci sport mersul pe jos timp de 30 de minute 4. faci rost de haltere 3 kg 5 kg cat poti tu dar astea tot asa ca flotarile si abdomenele
Muschii cresc si se formeaza prin folosirea intensa a lor, la diverse aparate sau munci fizice unde esti solicitat intens pentru ore bune.
Daca nu mergi la sala, atunci trebuie sa te apuci de munca fizica intensa precum: sapat gropi, gradinarit, zidit peretii, carat mobila, sau mutat caramizi samd.
Tragi de fiare o zi! Mananci bine! Dormi la timp! a 2 zi doar mananci! si dormi bine! a 3 zi iar exercitii! a 4 zi iar mananci si te odihnesti si a 5 zi iar exercitii! si tot asa! Asta pentru a pune muschiul pe tine! in caz de forta! faci exerciti in fiecare zi si mananci bine! dar nu se va pune muschiul mai deloc! Duar cresti in FORTA! O SA AI VANA! Pe Romaneste!
Dar,daca am o mana fracturata si nu ma pot forta cu ea? Cum pot face atunci flotari?