E onorabil sa-ti ajuti parintii cu caratul lemnelor iti trebuie multa ambitie si incearca sa te fortzezi. Fac exercitii zilnic(execptie duminica) ma fortez cu grija, sincer pentru mine fortz conteaza eu ii dau pe toti din liceu la skandenberg si sunt intra IX. FRatele nare muschi mari vizibil dar forta lui ma uimeste 100 tractiuni!
Dimineata faci multe flotari genoflexiuni abdomene si nu mananci nimic la pranz incerci sa mananci cate mai multa carne pana seara nu mai mananci nimic si seara mnanci o supa de pasare iar cand te culci mai faci un rand de flotati abdomenne si genosflexiuni in fiecare zi la fel si intr-o luna faci niste muschi de nu-ti vine sa crezi mai ei o luna pauza iar apoi luna urmatore la fel si intr-un an nu te mai recunosti ridic multele cu mana.
Iti dau un sfat in fiecare dimineata te trezesti maninci sifaci 50 de flotari 50de abdomene 50 de genoflectiuni si in fiecare dimineata mai adaugi 10 / 20 pe langa cele pe care le faci de obicei si in 2 /3 luni o sa ai niste muschi de o sa se uite fetele tarasi la tine crede-ma am incercat
Ma numesc Damian Dorel sunt din Galati si muncesc in Portul Mineralier Arcelor Mittal avand meseria de pregatitor sarja (lopatar) si vreau sa spun ca aspectul meu fizic nu arata prea rau ci din contra intr-un an de zile am pus pe mine muschii pe care i-as fi pus intr-un an de sala si bineinteles fara proteine sau alte chestii toxice. MINTE SANATOASA INTR-UN CORP SANATOS