De exemplu eu nu am mers niciodata la sala dar am niste muschi destul de mari, ce am facut ca sa am asa muschi mari! in primul rind trebuie sa maninci binee dar e important sa maninci inainte de a face antrenament si DUPA cu 20 min. ce exercitii faceam! 1miam facut un turnik acasa ma okupat cu flotarole asezari abdomene iar toate acestea la faceam doar la un moment dat nu toate intr-o zi ci pe RIND e foarte important ca inainte de antrenament sa manincii 4 ALBUSURI LA 2 GALBENUSURI dintre care pe deasupra mai bei si un pahar de LAPTEEEE pentru ca laptele e cel mai bogat in PROTEINE... si nu uitati faceti toate acestea inainte de antrenament si DUPA REGULATT macar o 1/2 LUNI si in timpul acesta nu va uitati deloc in oglinda iar dupa 1 LUNA VETI VEDEA REZZULTTATULLLL
Eu am gasit o metoda foarte ieftina si in acelasi timp eficienta. De la un amortizator de motocicleta (important e sa fie de model mai ieftin si usoara;)am luat piesa principala (spirala)si i-am bagat 2 bare de lemn si flexez in diferite pozitii.foarte ajutator...am 1 saptamana jumate si deja simt diferenta.
uite-aici: http://yfrog.com/0dimg1064qwj
Pai am fos si eu in situatia asta si mi-am luaat 2 galtere una de 8 kg si alta de 10 kg, si mi-am facut un program:dimineata fac 50 in mina dreapta si 50 in mine stinga cu galtera de 8 kg iar la jumatatea zilei fac cam 35-40 cu cea de 10 kg si apoi vreo 20 flotari si asa fac in fiecare zii si se cunoaste, incearca si ai sa vezi ca o sa reusesti ciaooo
In primul rand, ai grija cu alimentatia.Iti sugerez sa mananci foarte multe cereale precum si alune stafide altecele in al doilea rand bea cat mai multa apa nu in exces pentru ca te vei simtii greoi, bea lapte mananca iaurt incearca sa mananci de mai multe ori pe zi, 4, 5, 6 ori daca e necesar astfel incat sa ai destula energie.Iti recomand de asemenea ca dupa ce mananci sa astepti minimum minimorum 40 de minute inainte de a face niste exercitii care nu supun efort fizic foarte mare, de asemenea ai putea sa si dansezi cam 30 de minute pe zi, astfel grasimea va fi eliminata si cu putin efort transformata in masa musculara.Eu am 17 ani neimpliniti si am o conditie fizica de invidiat cu toate ca nu practic nici un sport. de asemenea dupa exercitii iti sugerez sa te tolanesti pe o canapea si sa incerci sa tragi un pui de somn, ajuta foarte mult. febra musculara in caz ca vei suferi de...continua sa iti faci exercitiile pe care le ai in minte si cu timpul va disparea.Depinde si varsta eu unul ma catar in copaci deoarece iti dezvolta toate grupele musculare.