. pai eu am 11 ani si am pernite bine vizibile.Primul lucru 10 abdomene si din ce in ce mai multe in 10 zile sa ajungi la 100 abdomene si apoi incearca 110 120 si tot asa pana la 150 nu exagerati...la muschi de pe mana mana faceti tractiune cate 10 pe zi si apoi cate 20.La muschi de pe picioare luati un bidon plin cu apa si faceti cate 50 de genoflectiuni pana la 100. Cu placere de sfat
Eu am facut muschi prin inot si handball joc handball de 3 ani si cred ca e un sport foarte bun pentru dezvoltare mai ales pentru muschii mari la mana inotul ffaci muschi si la maini si la picioare in putin timp eu inot de 8 ori pe zi adica vreo 6 ore pentru ca sunt pasionat sper ca ti-am fost de ajutor
Pai sa o luam pe rand abdomene dimineata 5 minute cu tot cu opriri durata de 40 de secunda maxima 'oprirea' apoi luat o greutate de 5 - 6 kg si faceti daca sunteti incepator cate 50 de o mana si 50 de cealalta apoi tineti obiectul cu care faceti muschi in mana mana sa fie dreapta si ridici de jos in sus cel putin 50 si ci cealalta la fel apoi 20 30 de flotari si daca mai aveti chef mai faceti o data la fel si mancat consistent vitamine cat mai multe!