Cand o fi sa mor, vreau sa mor rapid, nu-mi trebuie timp decat sa-mi imbratisez familia. Mi-e groaza de agonia prelungita care se intalneste la bolnavii de cancer, de exemplu.
Cand mi-o veni sorocul vreau sa ma culc intr-o camera plina cu crini albi si...sa nu ma mai scol!
Don'hoara, asta este un subiect serios pe care daca il zgandaresti ai sa ai cosmaruri, multa vreme. Daca citesti in engleza, ai alaturat un articol pe care l-am compilat acum cateva saptamani. Se intituleaza "Memento mori!" - http://www.soothe.ca/articole/article20_suggestions.htm
E noapte si nu ar trebui sa ne gandim la anumite lucruri care sunt inevitabile in viata. Hai sa ne gandim cum putem sa ne facem viata mai frumoasa, cum putem sa fim fericiti si cum putem avea parte de sanatate si spor la bani.
Crezi ca asta are importanta? Daca fiecare si-ar face o programare prealabila...
Bine, in fine, nu acum, dar cand va vrea D-zeu, eu spun ca as vrea pe la 60 si ceva d ani. sau mai devreme
Poveste cum as vrea :O :
Intr-o seara frumoasa, pe strada, ma uitam, simtundu-ma un pic ametita, rau... vrand sa trec strada, un idiot vine in viteza si ma duce buum. _.
Ajungand in spital, in coma, auzind oamenii cum striga " La oparte! ", vazandu-mi copii, sotul plangand.
Intrand in coma mare, a doua zi m-am dus la D-zeu
Pace NU VREAU SA MOR!, dar nu stiu de ce am presintirea ca chiar asa voi muri!.
Bye .
Avand in vedere ca viata noastra pe pamant este ca o flacara, care se v-a stinge, avand in vedere ca moartea este imprevizibila si inevitabila, mi-as dori sa mor implinit. Adica, sa-mi vad urmasii (copiii) la casele lor!
Pe terenul de fotbal din Craiova, lovita cu o minge in cap trimisa de Ovidiu Dananae...
Eu as vrea sa mor de o cauza ca oricare, nu sa fie vreo boala, sa ma chinui sau alte tampenii.
De ce, ai vreo oferta? La 2 produse cumparate pentru sinucidere primiti o cruce gratis? Ce intrebari...sau iti pregtesti un salon de servicii funerare si vrei sa ai produse pentru morti in functie de moartea survenita?
In ultimele luni ale vietii asa vrea sa ma distrez cat pot de mult :-8 ca sa nu fiii trait degeaba viata e scurta si trebuie sa profiti de ea