| Ioana184 a întrebat:

Ma puteți ajuta? Iubitul meu refuza să meargă la doctor să își facă niște analize de sânge pentru că eu cred că e grav bolnav cum as putea sa îl conving?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

El cum se simte? Detaliaza un pic. Ai putea sa ii aduci un popa sa vorbeasca cu el despre ultima spovedanie, poate atunci se trezeste la realitate. Mai ales daca nu e religios.

| Simpatic a răspuns:

Pai ar trebui sa accepte mai ales daca v-ati inceput viata sexuala, ar putea avea chiar o boala cu transmitere pe cale sexuala si te-ar putea infecta si pe tine, nu te speria am spus ar putea avea.
Deci ar fi urat din partea lui sa se sustraga unor analize.

| Ioana184 explică (pentru GabiDumitrescu):

E ortodox! Îl tot doare rinichi, nu are pofta de mâncare,, a cam slăbit,, nu prea mănâncă, e palid

| Xanor a răspuns:

Cu sex il convingi

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ioana184):

Mdah, si parintii lui stau si dorm, ce fac? Zi-i ca daca nu isi face analize complete la sange il parasesti si gata.

| danbnz a răspuns:

Baiatul asta nu are parinti?

| Ioana184 explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai faza e că a început să mă amenințe că ne despărțim dacă îl mai bat la cap cu analizele,, părinți lui nu prea și implică în viata lui

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ioana184):

Nu-l mai cauta o perioada. Cind te cauta el, ii zici ca nu vrei sa il vezi decat cu rezultatele la analize sau daca vrea sa mergi cu el sa il sustii moral.

| Ioana184 explică (pentru danbnz):

Are părinți cu o situație financiară foarte buna doar ca se poarta cam urâtel cu el

| danbnz a răspuns (pentru Ioana184):

Normal ar fi sa se ocupe parintii de problema asta...
Vorbeste cu prietenii lui sa insiste toti, poate cedeaza si ajunge totusi la analize.

| Ioana184 explică (pentru danbnz):

Părinți lui nu prea se ocupa de el chiar daca au o situație financiară buna,, tot nu cedează, și eu și cel mai bun prieten al lui,, îl batem la cap cu asta, cred că o să pun piciorul în prag,, și îl forțez