| Gustos.ro a întrebat:

Care erau dulciurile care va placeau cel mai mult cand erati mici?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Inghetata polar! Cat de buna! Ciocolatelele acelea mici, rotunde cu imagini din desene animate pe ele>scufita rosie, lupul...nu mai stiu exact...erau delicioase... Gumitele Turbo (mare colectie de abtibilde! happy ) Boamboanele Topi-Top pe bat..., dropsurile cu diferite arome...( care mi-au cam distrus dantura sad ), eclerele si fondantele (care imi plac si acum)..., piscoturile cu serbet de zmeura... si daca nu am uitat ceva. cam astea mi-au indulcit papilele in copilarie...

115 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Cand m-am nascut eu nu prea aveai de unde sa alegi de pe rafturi asa ca mama si bunicile faceau dulciuri in casa. Orezul cu lapte si mucenicii imi placeau la nebunie, galustele cu prune si clatitele si nu in ultimul rand crema de zahar ars.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata. dar nu avem voie sa mananc cat vroiamsad
prajiturile facute acasa de mama.love struck

| leluc a răspuns:

Cozonacul, bezelele si ciocolata de casa cu nuci

| DenissaDeea a răspuns:

Acadele pe bat, turta dulce in forma de animalute, crema de zahar ars cu nuci, placintele cu branza de casa si multe dulceturi facute de bunica mea care le as mai manca si astazisadacum dulciurile unele din ele lasa de dorit la calitate)nu mai sunt naturale 100%. multe sunt artificiale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce a zis clau2toma, plus bezelele, laptele de pasare si fursecurile cu stafide facute de bunica happy

| wizard_cristi a răspuns:

Laptele de pasare. Este desertul pe care il retin cel mai bine din copilarie. Nici acum nu stiu cum se face. Stiti reteta? Mi-o puteti da si mie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gumele chinezesti cu surprize in care mestecam varfuri de creioane pentru a le face roz sau albastre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema de zahar ars si ciocolata cu rom. pe vremea mea era delicioasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lapte de pasare facut de scumpa mea bunica.Delicios! wizard_cristi, stiu reteta, iti trimit un mesaj cu ea...sau pune o intrebare...

doiny
| doiny a răspuns:

Din comert inghetata si ciocolata, dar nu se comparau cu prajiturile facute de mama: alba ca zapada, negrese, crema de zahar ars, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata

| Teardrop:] a răspuns:

Ciocolata:X

| beba a răspuns:

Inghetata polarahappyhappyhappy

| seyde a răspuns:

Prajiturile facute acasa de mama si de bunica mea :*

| ShaKuri a răspuns:

Ingetata aia..care avea forma si ambalajul ca un pachet de unt.

| NoName_9903 a răspuns:

Ciocolatelele alea kinezesti, in ambalaj auriu, in cutia cu flori portocalii :-).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciuri: jeleuri cu fructe! Prajituri: prajitura chinezeasca! Tort: tortul cu clatite! Ciocolata: ciocolata de casa! Suc: socata!

| alexandratudor15 a răspuns:

Ciocolata ca si acum ....etc

| treeferment a răspuns:

Ciocolata chinezeasca, inghetata polar (of course), batonul de lapte si miere (arata oribil, dar avea un gust excelent!), crema de zahar ars, negresa, tortul cu fructe...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crema de zahar ars.

| stardeea a răspuns:

Halvita, eugeniile, bomboanele cu lapte date prin cacao...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lapte de pasare
cremsnit facut in casa (inclusiv foile)
tortul cu crema de lamaie
Stiu retetele, le-am facut si eu copilului meu, iar acum le fac nepotilor

| lacranita a răspuns:

Chiar ieri am facut prajitura chinezeasca pentru ca mi-a amintit de copilarie. De asemenea imi placeau tartele cu bezea si prajiturile cu fondant verde (nu le pot uita...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placinta cu branza, gogosile si halvaua care avea cu totul alt gust decat ce se gaseste astazi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oul kinder. wow... aveam colectie de jucarii...si tata era falit... el le vindearolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mozaicul, ciocolata cibo, bucegi si rom bineinteles, prajiturile nufar, inghetata polar cu cacao sau fistic...

| luminita a răspuns:

Rulouri umplute cu bezea

| somebody a răspuns:

Generatia care a crescut cu brifcor, quick, cavit, sherbet, glucoza, gumela nu aveau prea mult de unde alege.Intrebati pe cineva care are varsta sa spunem 20 deani daca stie ce sunt bomboane cip si cum le imparteam cu prietenii sau nectarul acela de piersici la borcan mult si ieftin.Intrebati-l daca stie ce este braga sau citro.Intregati-l daca stie cum arata prajitura buturuga au cum se numea inghetara cu napolitana i forma pachetului de unt.Intrebati-l...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cornulete de casa si bomboanele de pom

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zaharul candel pe sfoara

Întrebări similare