| Gustos.ro a întrebat:

Care erau dulciurile care va placeau cel mai mult cand erati mici?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Inghetata polar! Cat de buna! Ciocolatelele acelea mici, rotunde cu imagini din desene animate pe ele>scufita rosie, lupul...nu mai stiu exact...erau delicioase... Gumitele Turbo (mare colectie de abtibilde! happy ) Boamboanele Topi-Top pe bat..., dropsurile cu diferite arome...( care mi-au cam distrus dantura sad ), eclerele si fondantele (care imi plac si acum)..., piscoturile cu serbet de zmeura... si daca nu am uitat ceva. cam astea mi-au indulcit papilele in copilarie...

115 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema de zahar ars si ciocolata cu rom. pe vremea mea era delicioasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lapte de pasare facut de scumpa mea bunica.Delicios! wizard_cristi, stiu reteta, iti trimit un mesaj cu ea...sau pune o intrebare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciuri: jeleuri cu fructe! Prajituri: prajitura chinezeasca! Tort: tortul cu clatite! Ciocolata: ciocolata de casa! Suc: socata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lapte de pasare
cremsnit facut in casa (inclusiv foile)
tortul cu crema de lamaie
Stiu retetele, le-am facut si eu copilului meu, iar acum le fac nepotilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mozaicul, ciocolata cibo, bucegi si rom bineinteles, prajiturile nufar, inghetata polar cu cacao sau fistic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oul kinder. wow... aveam colectie de jucarii...si tata era falit... el le vindearolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Placinta cu branza, gogosile si halvaua care avea cu totul alt gust decat ce se gaseste astazi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciurile facute in casa de mama: chec cu cacao, alba ca zapada si tavalitele. Din comert: inghetata cu glazura de ciocolata, au trecut multi ani pana am reusit sa o gasesc din nou in comert, dar gustul nu mai e acelasi ca in copilarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mica mancam gogosi. Dar nu ca acestea care sunt pe piata.Erau facute din aluat de cozonac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata de casa, biscuitii de casa ca pe atunci erau cei mai buni si strudelul cu mere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata Ambasador (4 lei)
Biscuiti Mirela (erau la Kg si luai cati vroiai, cati bani aveai)
Napolitanele Gigel cu lamaie(6, 25 lei)
Inghetata la cornet, cea de 2 lei, de la o anumita cofetarie. Era f buna si cea cu cacao si cea de lamaie.
Si inghetata cu fistic la paharel de plastic de la tonetele ICIL
Frisca proaspata, batuta sau nu. Se vindea la Kg, la cofetarie.
Prajiturile facute in casa, duminica si de sarbatori, la care participam activ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciurile pe care le mancam facute de mama si bunica erau tortul de zahar ars, clatitele, placintele cu branza, varza, loboda, laptele de pasare, spuma de capsuni zmeura si strugurei; iar din comert imi placea arlechino, brosculele, eclerele si chiar savarinele pe care nu le-am mai mancat de cand eram mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ma omoram cu dulciurile dar cozonacul era printre cele mai bune prajituri si clatitele mai imi placeau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zaharul candel pe sfoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cornulete de casa si bomboanele de pom

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colarezul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosii facuti in casade revelion(pe primul loc)si crema de vanilie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salamul de biscuiti torturile crema de zahar ars pandispanul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bomboanele cip...si laptele de pasare...hehe...bune vremuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mica, mica - gogosile facute de bunica mea... a si compotul de zarzane happy. de bomboanele cubaneze nu stiu cum facea rost mama da' tin minte gustul lor si nu cred ca am mai mancat asa bomboane. bani de buzunar ii dadeam pe cutiile acelea rotunde cu bomboane cip si inghetata polar... yamiiii, zaharul ars il faceam cand nu era mama acasa si aeriseam bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult imi placea cand tata ne facea acadele din zahar ars....si scoverzile facute de bunica erau deserurile care ma faceau cea mai ascultatore si mai cuminte pentru 2 zile cat imi ajungeau laughingdaca se terminau mai repede si cumintenia mea dura la fellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata cu rom Bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata cu rom Bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama mea facea o prajitura pe care ea o numea "Alba ca zapada" si arata asa...ca un cremsnit.si o facea cu lapte praf si avea un gust atat de bun! cu foi de placinta... a mai mancat cineva asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tort inghetata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosi, papanasi, clatite, prajitura cu visine, nuci, crema de zahar ars, ecler, savarina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata cu ROM si bomboanele C. I. P. (corectiv, igienic, parfumat -asa scria pe cutie-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram eu mica erau niste batone de fructe glazurate cu cicolata se numea kiss...erau preferatele mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Savarina

Întrebări similare