Inghetata polar! Cat de buna! Ciocolatelele acelea mici, rotunde cu imagini din desene animate pe ele>scufita rosie, lupul...nu mai stiu exact...erau delicioase... Gumitele Turbo (mare colectie de abtibilde! ) Boamboanele Topi-Top pe bat..., dropsurile cu diferite arome...( care mi-au cam distrus dantura ), eclerele si fondantele (care imi plac si acum)..., piscoturile cu serbet de zmeura... si daca nu am uitat ceva. cam astea mi-au indulcit papilele in copilarie...
Ciocolata Ambasador (4 lei)
Biscuiti Mirela (erau la Kg si luai cati vroiai, cati bani aveai)
Napolitanele Gigel cu lamaie(6, 25 lei)
Inghetata la cornet, cea de 2 lei, de la o anumita cofetarie. Era f buna si cea cu cacao si cea de lamaie.
Si inghetata cu fistic la paharel de plastic de la tonetele ICIL
Frisca proaspata, batuta sau nu. Se vindea la Kg, la cofetarie.
Prajiturile facute in casa, duminica si de sarbatori, la care participam activ.
Dulciurile pe care le mancam facute de mama si bunica erau tortul de zahar ars, clatitele, placintele cu branza, varza, loboda, laptele de pasare, spuma de capsuni zmeura si strugurei; iar din comert imi placea arlechino, brosculele, eclerele si chiar savarinele pe care nu le-am mai mancat de cand eram mica.
Cand eram mica, mica - gogosile facute de bunica mea... a si compotul de zarzane . de bomboanele cubaneze nu stiu cum facea rost mama da' tin minte gustul lor si nu cred ca am mai mancat asa bomboane. bani de buzunar ii dadeam pe cutiile acelea rotunde cu bomboane cip si inghetata polar... yamiiii, zaharul ars il faceam cand nu era mama acasa si aeriseam bine
Lolllipop întreabă: