Pui. E o chestie de gust personal.In zilele noastre toate tipurile de carne nu sunt sanatoase asa ca fiecare cu preferinta sa.
Familia mea consuma mai des carne de pui (curcan ) si peste, urmeaza carnea de vita si foarte putina carne de porc (in perioada sarbatorilor de iarna). Motivul este ca nimeni din familia mea nu agreaza grasimile pentru ca nu sunt sanatoase pentru organism.
Criticule, carnea de pui contine multa grasime daca o consumi cu piele, pieptul de pui fara piele fiert sau gratar pus alaturi de legume e super...incearca si tu...
Pui si vita - pui pentru copii (altceva nu le place - eventual peste), vita pentru noi astia mari (este gustoasa si merge bine cu un pahar de vin rosu) si rareori porc (doar eu - as acu putina grasimuta, gen ceafa a la Nikita)
Mult, mult pui si peste. Niciodata porc. Rareori vita sau miel (mielul doar de sarbatori)
Folosesc carnea de pui si vita. Mi se pare ca sunt carnuri mai usor de digerat si mai sanatoase.
Carne de pui pentru ca se prepara repede.Insa cea mai gustoasa carne de pasare e cea crescuta la curte! Iese o supa buna!
Carnea de pui pentru ca e gustoasa si se prepara repede.
Duminica pregatesc supa de pasare crescuta la curte cu taitei facuti in casa.
Piept de pui si de peste, sunt mai usor de digerat, putine grasimi si mi se pare mai gustoasa carnea alba .
anonim_4396 întreabă:
Tsukuyomi6 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: