carnea de porc, dupa toate constatarile trebuie sa fie in buctarie cat mai putina. Asta in cazul in care nu ai convingerea k trebuie chiar exclusa. Spun asta din convingere, chiar daca nici eu nu am eliminat-o inca. Carnea de pui si de vita sau miel (daca-ti place) gateste-o cat poftesti. Traiesc intr-o tara de peste 6 ani unde am invatat mai multe decat in tara noastra "draga", unde se mananca carne multa. dar niciodata fara combinatiile de legume. Si asta numai pentru sanatatea noastra. K este o salata la carnea fripta, ori chiar dupa ce o prajesti adaugi o ceapa un morcov, orice + o cana de apa si le inabusesti sa nu uitam legumele pe langa mult gustoasa carne. deci pui, vita, curcan si miel. Pentru sanatatea ta.
Pui, porc, vita si peste.
1. Puiul: Este gustos, fraged si mititel, nu ca curcanu' de exemplu, care se strica in frigider pana-l mananci!
2. Porcul: Chiar daca are grasime, este bine sa mananci putin din fiecare!
3. Vita: Pana si testoasele mele o mananca cu pofta si placere, si e foarte buna in amestec de pui, porc si vita, intr-o ciorba!
4. Pestele: Nu are grasime, e ieftin, usor ( carnea e usoara ), cu fosfor, vitamine, si mai mancam si niste lamaie, de fiecare data cand mancam si peste.
Carne de pui pentru ca este mai usoara, cea de vita nu imi place deloc, dar ocazional mananc si carne de porc
Pui si vita ca am un bebel de 10 luni si mancam si noi ce-i dam lui...
Toate sunt f bune cind stii sa faci mincare buna, viziteaza www.reteterapide.com si te vei convinge
In familia mea se mananca orice fel de carne, cam in aceleasi proportii. mie imi place puiul si rata, apoi pestele proaspat(cu gust puternic de peste).
Porc... imi place in special ceafa de porc la gratar, mai suculenta asa nu foarte prajita. Din oras, deci negatit de mine imi place cel mai mult puiul. cel mai mult aripioarele cu fulgi de porumb. Apropo. uite si reteta aici: http://barbablu.ro/fripturi/aripioare-cu-fulgi-de-porumb/
anonim_4396 întreabă:
Tsukuyomi6 întreabă:
anonim_4396 întreabă: