Am invatat sa gatesc de la 12-13 ani c`am asa imi amintesc ca ai mei erau plecati si am facut ciorba de fasole ) cu ajutoru tatalui ca imi zicea printelefon ce sa fac )))) dar acum ma descurc cat de cat
La 11 ani stiu sa fac clatite, macaroane, cartofi prajiti chec, cartofi piure, sandwichuri si un fel de prajitura cu nuca sau mac, paine prajita si paine in ou...cred ca stiu sa fac destule nu?
Din pacate mama nu a avut timp sa ma invete sa gatesc dar am inceput usor cu cartofi prajiti (preferatii tuturor) pe la 12 ani (am 22) si eu ziceam ca sunt crocanti si de fapt erau cruzi
Dar cu timpul am mai facut cate ceva, sincer nu imi place sa gatesc dar probabil cand o sa fiu la casa mea voi invata mai multe.
Din pacate mama nu a avut timp sa ma invete sa gatesc dar am inceput usor cu cartofi prajiti (preferatii tuturor) pe la 12 ani (am 22) si eu ziceam ca sunt crocanti si de fapt erau cruzi
Dar cu timpul am mai facut cate ceva, sincer nu imi place sa gatesc dar probabil cand o sa fiu la casa mea voi invata mai multe.
Experiente faceam pe la vreo 8 ani, pe vecina mea Creola, ii dadeam sa manance "frisca" cu fructe, degeaba ma chinuiam eu sa ii explic ca spuma aceea alba este frisca, era incapatanata si desteapta, stia ca e spuma de ras si nu frisca. dupa ce m-am maritat am inceput sa iau mai in serios bucatareala, si de atunci, adica de vreo 17 ani, tot experimentez pe sot si pe baieti.inca mai am de invatat, noroc ca ai mei nu sunt mofturosi!
Sara2 întreabă: