Eu am invatat sa gatesc la varsta de 14 ani.Intradevar ceva mancaruri usoare.
Am ceva trecut de 20 de ani si nici acum nu gatesc.are cine cand o fi la nevoie atunci abia.
Dar de ce n-ai pus intrebarea si la viitor ca nu-ti pot raspunde si ma simt naspa. ''La ce varsta o sa invatatzi sa gatiti ''
De prin clasele primare am invatat sa fac o omleta, o salata, si alte minuturi. Stau singur de pe a 9-a si cam de pe atunci am inceput sa invat sa gatesc cu adevarat. Deci 14-15 ani.
@bizzare, cam tarziu... ar fi fost cazul sa stii deja acum Ce zice prietenul tau, ca moare de foame cu tine in casa?
Shin
Gresita intrebare... Permanent inveti sa gatesti...
Dar, " la ce varsta am inceput sa gatesc?", la varsta de 11 ani.
Buna! Nu pot sa zic o varsta deoarece gatitul nu se invata deodata...se invata in timp.Bye
La 10 ani, am facut ciorba de fasole. ca era mama de munca si m-a investit in functia de bucatar sef
acum fac orice mancare
Viata, greutatile si foamea te invata sa faci multe pentru a supravietui; asa ca am invatat destul de mica sa fac mancare si sa am grija de surioara mea.
@bizzare, puteti si gati impreuna... dar cand el o sa vina de la serviciu intr-o seara la ora 21:00 rupt de oboseala... ar fi ceva sa gaseasca ca-l astepti cu masa pusa.
Shin
Hmm
de mititel ma amestecam eu prin oalele lu' mama. prima oara cand am facut ceva intru-totul eu a fost undeva pe la 12 ani. ii facusem mamei un tort de ziua ei. si chiar mi a iesit.
Prin liceu (daca vorbim de mancare) nu omleta si cartofi prajiti. Cred ca prima mancare pe care am facut-o, era surpriza pentru mama. Tinea post si m-am gandit ca va veni de la serviciu si nu va avea ce sa manance. Am pregatit praz cu masline. Si a fost reusita surpriza...
Primele clatite le-am facut la 7 ani... ii placeau fratelui meu si ma punea sa-i fac.
Din pacate mama nu a avut timp sa ma invete sa gatesc dar am inceput usor cu cartofi prajiti (preferatii tuturor) pe la 12 ani (am 22) si eu ziceam ca sunt crocanti si de fapt erau cruzi
Dar cu timpul am mai facut cate ceva, sincer nu imi place sa gatesc dar probabil cand o sa fiu la casa mea voi invata mai multe.
@gabytzza: stiu ce vrei sa spui, si ai mei tot "crocanti" erau
am obligat-o pe sora mea sa ii manance
La 12 ani, mai exact vara trecuta.
imi place sa-mi perd timpul in bucatarie, ma invatat mama mea...
Sara2 întreabă: