| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
| alindoolce a răspuns:

Eu stiu de la 10 ani big grin m-a invatat tata':X:* ps: am facut clatitebig grin

| zuzulina a răspuns:

La 11 anisori big grin nu e geru big grin

| little_miss_sunshine a răspuns:

Pe la 14 ani, cred, a trecut mult timp de atunci.

| bl00ndutza_9824 a răspuns:

De mica happy mi-a placut intotdeauna dar si acum inca invat lucruri noi in ale gatitului niciodata nu stii prea multewinking cand e vb de gatit tot timpul descoperi sau aflii secrete noi

| teutzyk a răspuns:

13 ani

| lililuna a răspuns:

Pot spune ca am "cochetat" cu arta culinara in anii liceului, dar fiind singura la parinti mama ma "alunga " din bucatarie spunand ca acolo este domeniul ei si eu trebuie sa invat nu sa "pierd timpul". Abia dupa ce m-am casatorit(la 23 ani) am deprins tainele gastronomiei si am invatat pas cu pas tot felul de retete mai ales pentru a-i face placere sotului meu care adora mancarea gatita in casa...

| lorelei a răspuns:

Am locuit cu mama 20 de ani si abia stiam sa imi fac cartofi prajiti. m-am casatorit la 23 de ani si abia atunci am invatat sa gatesc in adevaratul sens al cuvantului. si acum sotului meu ii place friptura mea de pui cu legume la tava.

| cory a răspuns:

Pe la 11-12 ani am facut un rasol, o mamaliguta, iar din zeama o supa cu galuste reusita.Cand au ajuns acasa parintii dupa o zi de munca la camp au fost placut placut impresionati si cu o foame ...de nici azi nu am uitat.

| cady a răspuns:

Pai... prin clasele primare (8-9 ani) faceam tort de biscuiti cu inghetata. Dar abia pe la 13 ani am inceput sa fac mancare... o tocanitza... o ciorbitza... inainte... cartofi prajiti, omleta, ochiuri, chestii gen fast food

| mihu a răspuns:

La 15 ani.

| sivuelena a răspuns:

La 6 ani am facut o ciorba de fasole ajutata de o matusa prin telefon

| rapprey a răspuns:

Am inceput sa gatesc de la varsta de 9 ani, dar ma rog atunci am invatat sa curat legume, sa frig cartofi, sa fac omleta si cu timpul am progresat
P. S. sunt priceput la deserturi

| adinap a răspuns:

Prima tentativa a fost pe la 8 ani, vroiam ceva dulce, mama mea era in spital pe-atunci. Am facut un fel de omleta cu oua, faina si zahar, si-apoi am pus cu lingura in tigaie la prajit. Au iesit niste gogosele pe care le-am dat prin zahar. Si chiar au avut succes, fratii mei nu s-au plans, au mancat tot.

| IngerashDeea a răspuns:

La 10 ani.

| natty a răspuns:

La 11 ani.

| danacrista a răspuns:

Cred ca pe la 12 ani.Am facut singura o mancarica de cartofi cu aripioare de pui dar nu am fost sigura daca se pune ceapa sau nu.Pana la urma nu am pus.

| alexandrutza a răspuns:

Eu am invatat la 11 ani de nevoie

| ana1503 a răspuns:

Intotdeauna mi-a placut sa stau cu mama la bucatarie.cred ca la 10 ani stiam deja sa fac o ciorba.

| flacaraiubyry a răspuns:

Eu am invatat de mica sa gatesc, cam 10-12 ani, desi si mai devreme faceam...pentru ca am fost nevoita...sa invat de mica...

| monica_8936 a răspuns:

13anisori

| marianarusu a răspuns:

La 20 de ani

| ioanee a răspuns:

Probabil ca poti invata sa gatesti cand vrei, totul e sa vrei. Nu cred ca conteaza varsta. Eu am invatat pe la 15, si inca invat.

| lylota a răspuns:

Prima data a fost la virsta de 8 ani cind am facut o mamaliguta si ochiuri prajite

| mariat a răspuns:

La varsta de12 ani, dar m-am perfectionat abia la 20 ani

| lylota a răspuns:

Prima data a fost la 8 ani cind am facut o mamaliguta cu ochiuri prajite

| mioara_7658 a răspuns:

Prima mea mincare pregatita de mine, a fost pe la 10 ani si anume o ciorba de pui. pentru care de mama am fost criticata, ca era prea apoasa, si laudata de tatal meu si ca incurajare ca este f buna a mai cerut o portie.

| mioara_7658 a răspuns:

Prima mea mincare a fost o ciorba de pui... pe care am facut-o la virsta de 10 ani ...pentru care am primit critici de la mama si incurajari ca fiind ff buna de la tata si ca bonus a mai cerut o portie...

| martagabriela a răspuns:

Pai eu am invatat pe la 13-14 ani; fiind una la parinti au vrut sa nu ies alintata si m-au pus sa gatesc lucruri usurele de mica. Tin minte ca primul meu dulce a fost"cornulete cu bors"pe care le-am facut la Casa Pionierilor si care a fost. un mare succes

| martagabriela a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc pe la 13-14 ani; Imi amintesc ca, am facut la Casa Pionierilor "cornulete cu bors"si m-am mindrit foarte tare de reusita

| geta65 a răspuns:

Pe la 15 ani