Lucrez de acasa, iar cand mai ajung pe la firma, imi iau de acasa ceva ce poate fi transportat intr-o cutie ermetica si nu necesita incalzire: salata, sandvisuri, oua, depinde.
Fructele nu imi lipses dupa parnzul luat la serviciu pentru ca am pamant la tara si mai iau de pe acolo, imi plac snitele, ficateii de pui, crenvusti din piept pui, sunca presata, oua fierte sau eventual cumpar un kebab doua cand nu am nimic pregatit, cam din acestea prefer sa iau la servici dar sunt si momenmte in care nu imi permit cele de mai sus si nu imi e rusine sa recunosc, am spus prefer nu ca si fac, sunt momente cand m-am dus si cu cartofi fierti sau cativa covrigi.
Astazi, avem snitel cu piure de cartofi si salata de vara + o salata de ton ca desert
Shin.
Mancare chinezeasca, orez cu pui si bambus sau bambus si ciuperci sau pui in sos curry. Yam-Yam
Pentru mine pranzul e micul-dejun...Eu nu merg la serviciu.am doar 14 ani. Ma trezesc pe la 11-12 dimineata, mai stau in pat, ma uit la tv, si apoi mananc cereale de ciocolata cu lapte. Scuze daca v-am facut pofta !
2 Sandwichuri mari, 1 iaurt de capsui sau pere si un fruct (mar, banana, 2-3 portocale).
Ieri m-a salvat o shaorma, simteam ca lesin de foame Azi nu am avut timp sa plec, ca parca au inebunit astia si trag de mine in toate partile, astia nu stiu decit de unde se deschide un calculator si sa stea pe mess, asa ca ma cheama pentru toate rahaturile. O sa krap dracu de foame
Avand programul de la 8 la 16, 30, intotdeauna imi iau "pachetel". Iarna consum sandwich-uri, dar vara intr-o cutie de plastic imi fac un fel de salata greceasca din branza, rosii, ardei si castraveti evitand sa mananc cu paine. Este si mai sanatos dar si usor pe caldurile excesive.
IoanaMincu întreabă: