| Gustos.ro a întrebat:

Tu ce mananci la serviciu la pranz?

104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o cantina in preajma, asa ca mananc o friptura cu salata.

| ginai a răspuns:

Diversificat: mancare gatita adusa la casoleta si incalzita la microunde(am la serviciu), salate ...mamaliguta facuta la microunde... o bunatate; nu ma plang

| 7865 a răspuns:

Salate; de rosii, de varza, de tot felul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar un mar sau o necatrina... un fruct atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am norocul sa lucrez foarte aproape de locuinta mea, asa ca pot sa mananc acasa. Nu lipseste supa sau ciorba, iar ca felul doi depinde: cartofi la cuptor cu carne de pui, sarmale in varza dulce, peste cu orez, pireu de cartofi si pane de pui sau porc. V-am dat doar cateva exemple. Cristina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca lucrez aproape de casa servesc pranzul acasa si nu lipseste supa sau ciorbita, iar felul doi depinde; cartofi la cuptor cu carne de pui, chiftele marinate, peste, salata orientala, spanac cu ochiuri de oua. Nechita Cristina

| aalina a răspuns:

Cornuri, iaurt, placinta, fructe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic....mananc acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei sar este pranz, dar atunci cand nu o fac imi iau o shaorma sau ton cu lamaie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un PUI la ceaun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei mananc iarturi si fructe.

| venera81 a răspuns:

Eu mananc ceva pregatit de acasa, e mai sigur si sanatos. O portie de cartofi natur si un piept de pui la gril, plus o salata de varza, si mai sunt atatea posibilitati. Un fruct si ceva dulce, neaparat, pentru energie si buna dispozitie. Yummy! Pofta buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sandwich cu de toate iar in timpul anului scolar mananc cu fiica mea la cantina scolii pentru ca e mai ieftin si mai sanatos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cite o salata :rosii, castra, ceapa, un cartof fiert...si pe astea vine un iaurt dietetic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Fiind vara, consum cu placere fructe si legume (salata de cruditati are loc de cinste).
Pa, pa.

| nelly_4933 a răspuns:

Un mar, o banana si multa apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Covrigi, cafea, covrigi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La micul dejun un mar sau doua piersici. La pranz o lipie graham cu doua felii de sunca de Praga, doua felii de cascaval si o salata dintr-o rosie si un ardei capia mic. La cina o salata de legume sau, la alegere, 1/2 kg fructe de sezon (in ultima perioada am mancat cirese sau visine). A nu se uita: in fiecare dimineata 20 min. gimnastica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca este vara ...mananc o salata de vara, deoarece contine foarte multe calorii

| LoveForShania a răspuns:

Pentru mine pranzul e micul-dejun...Eu nu merg la serviciu.am doar 14 ani. Ma trezesc pe la 11-12 dimineata, mai stau in pat, ma uit la tv, si apoi mananc cereale de ciocolata cu lapte. Scuze daca v-am facut pofta happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fasole cu costita afumata la conservahappy

| zeDruit a răspuns:

Mancare chinezeasca, orez cu pui si bambus sau bambus si ciuperci sau pui in sos curry. Yam-Yam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De multe ori, comandam ceva la pranz.sau ne repezim in Carrefour pentru o salata sau altceva usor. Daca am timp sa gatesc.imi iau ceva usor care se poate incalzi la microunde.si nu putine sunt zilele cand imi dau seama ca nu avem timp sa mancam de pranz.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt exemplul de ASA NU! Mananc FAST FOOD! sad Incerc pe cat posibil sa imi duc mancare gatita, dar reusesc de obicei lunea si martea....ca am timp in week end sa gatesc...in rest KFC, MC, Shaormacrying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe, iaurt, cornuri

| adrian91 a răspuns:

2 Sandwichuri mari, 1 iaurt de capsui sau pere si un fruct (mar, banana, 2-3 portocale).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Supa instant, una sau doua fructe, ciocolata, cafea. Uneori schimb fructele cu un iaurt cu fructe sau lapte batut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reteta de rulouri din piept de pui cu ardei gras si cascaval-preparare pieptul de pui se taie in triunghiuri dupa care se aseaza ofasie de ardeigras si o felie de cascaval tot in forma de triunghi dupa care se ruleaza prinzandu-se cu o scobitoare. Se prajesc in ulei incins. Pofta buna.

| OkMaVrei a răspuns:

Paii ce vrei tu

Întrebări similare