Diversificat: mancare gatita adusa la casoleta si incalzita la microunde(am la serviciu), salate ...mamaliguta facuta la microunde... o bunatate; nu ma plang
Am norocul sa lucrez foarte aproape de locuinta mea, asa ca pot sa mananc acasa. Nu lipseste supa sau ciorba, iar ca felul doi depinde: cartofi la cuptor cu carne de pui, sarmale in varza dulce, peste cu orez, pireu de cartofi si pane de pui sau porc. V-am dat doar cateva exemple. Cristina
Eu mananc ceva pregatit de acasa, e mai sigur si sanatos. O portie de cartofi natur si un piept de pui la gril, plus o salata de varza, si mai sunt atatea posibilitati. Un fruct si ceva dulce, neaparat, pentru energie si buna dispozitie. Yummy! Pofta buna!
La micul dejun un mar sau doua piersici. La pranz o lipie graham cu doua felii de sunca de Praga, doua felii de cascaval si o salata dintr-o rosie si un ardei capia mic. La cina o salata de legume sau, la alegere, 1/2 kg fructe de sezon (in ultima perioada am mancat cirese sau visine). A nu se uita: in fiecare dimineata 20 min. gimnastica.
Pentru mine pranzul e micul-dejun...Eu nu merg la serviciu.am doar 14 ani. Ma trezesc pe la 11-12 dimineata, mai stau in pat, ma uit la tv, si apoi mananc cereale de ciocolata cu lapte. Scuze daca v-am facut pofta !
Mancare chinezeasca, orez cu pui si bambus sau bambus si ciuperci sau pui in sos curry. Yam-Yam
2 Sandwichuri mari, 1 iaurt de capsui sau pere si un fruct (mar, banana, 2-3 portocale).
Reteta de rulouri din piept de pui cu ardei gras si cascaval-preparare pieptul de pui se taie in triunghiuri dupa care se aseaza ofasie de ardeigras si o felie de cascaval tot in forma de triunghi dupa care se ruleaza prinzandu-se cu o scobitoare. Se prajesc in ulei incins. Pofta buna.
IoanaMincu întreabă: